Discutii libere(spam) 2011

DeletedUser25042

Felicitari pt Mod Angelo;)M-am gandit sa revin si eu cu contul pe lumea 12 ca nu s-a mai auzit de mine:D:D...So wazzzzupppp?!
 

clarisima

wow... pe pagina asta, din 7 posturi (exceptie al meu), 5 sunt ale adminilor si doar 2 ale jucatorilor... wow, no comment!
 

TANNO1

Dupa eliminarea TMH o sa va luptati intre voi TBS cu BBS ? Sau o sa faceti ca pe lumea 13 unde cele 2 triburi mari care au mai ramas DMC si nbz sunt aliate intre ele si nu vor lupta intre ei ca sa poata inchide lumea .Ma gandesc ca vi s-a luat si voua de triburile dupa atata timp .

Parte 1:
Triburi: TMH, TMH-PG, TMH-J, TMH-H
Parte 2:
Triburi: T.B.S, TBS-R, TBS-P, TBS-S, B.B.S, BBS.

Timeframe: Luna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 13
Tabăra 2: 2,215
Diferență: 2,202

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 142,671
Tabăra 2: 23,947,074
Diferență: 23,804,403


Chiar daca le luati asa multe puncte tot o sa va mai ia vreo 5 luni de zile ca sa-i eliminati ,nu cred ca mai are careva chef dintre voi sa mai joace dupa aia inca vreo doi ani ca sa se decida cine este castigatorul final .
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17342

D-zeu mai stie. perioadele pe triburi sunt diferite. toata lumea stie ca jocul tarziu e cel mai anost. macar acum merg serverele mai bine. asta e un + :)
 

el rubio

Crazyyesco din cate stiu eu esti unul dintre "marii" lideri ai lumii 12.nu esti de acord cu proverbul "pestele de la cap se impute"?Mai concediati playerii din academii unde ii tineti pentru interne,mai dati tinte la oameni,inrositi un pic harta asta albastra,lasati barbarele pe locul doi.daca te uiti la ultimele 50 de cuceriri ale playerului de rank 1,te cred ca lumea e anosta.Dar e de la cap ca s-a imputit,:)
 

DeletedUser17342

pai fiecare joaca in stilul lui. pe orice lume primii jucatori sunt crescuti majoritatea cu barbari si interne. noi de exemplu am facut de mult curatenie printre jucatori. in tribul in care sunt eu nu e nimeni pe rosu si nici pe galben, doar ocazional :)
 

el rubio

Ocazional in sensul ca ori de cate ori aveti ocazia?:)Asa e,fiecare joaca in felul lui,dar mie mi s-a parut un pic aiurea sa definesti anost (si nu esti singurul),un joc pe care il faci si tu la randul tau.Nu te mai distrezi ca la inceput,nu?Nu mai joci cu placere,da stergere,ca doar nu ai facut contul in leassing si trebuie sa termini de platit.Si toti isi vor aminti,"mare jucator esco mai,a facut prapad cat a jucat.pacat ca s-a lasat".Eu imi dau cu parerea si sper ca nu te simti ofensat sau ceva,:)
 

DeletedUser17342

e, exagerezi putin:p ideea e ca fiecare perioada are farmecul ei, dar majoritatea asta spun ca e mai anosta perioada de final a unei lumi. corect, daca nu iti place nu mai juca :)
 

arathorn1

da ce se mai aude pe aicilea ???BBS-ul nimic nu graieste ???TMH-ul e pe duca,si TBS-ul va castiga lumea.
 

clarisima

'neata!
AddEmoticons00525.gif
AddEmoticons00525.gif
AddEmoticons00525.gif
AddEmoticons00525.gif
AddEmoticons00525.gif
 

DeletedUser25042

Aoleu in afara de concursuri nu mai bazaie nimeni nimic pe aici?

Va inteleg ca e criza si se tocesc tastele dar haideti un mic efort sa mai umplem forumul:p:D
 
Sus