De curiozitate intreb : Pinky tu te-ai uitat vreodata la emisiunile lu' Virgil Vochina?!!! Tu la ce mama dreacu te uiti la televizor?!!! Esti la curent si tu cu stirile?!!! Omul asta este un adevarat maestru ,pregatit in America . Eu am toata stima pt el din cauza ca nu e vreun stresat de-ala de viseaza doar armata pe paine. Si doar un dobitoc nestiutor poate blama glumele ce se fac in toate structurile astea . Ca glume de-astea se fac peste tot. Pana si americanii au filme tampitele( cum zicea comisarul ) .Mi-a placut de om cand a decalarat ca " NOI SUNTEM MAI TAMPITEI ASA" Facem glume . " Eu daca beau o bere imi cer de nevasta masina " Omul e caterinca totala . Si daca nu esti putin dus, nu rezisti intro structura de-asta . Eu, ca sa-i tin pe colegi la distanta de mine si de vreo gluma ,cand eram in pregatire, la cursuri sau pe unde mama dreacu am mai fost , dormeam in stegozaurul gol. Cine crezi tu ca indraznea sa vina langa patul meu si sa-mi faca cine stie ce gluma cand ma vedea in fundul gol?!!! Indraznea dreacu sa se apropie . Aveam ,cand eram la cursuri un stresat . Dar stresat de-ala grav rau de tot. Pt orice rahat el binguia direct la comandant . Si intro vineri cand sa plecam acasa am prins o pisica din baza si i-am bagat-o in geanta . Cand a deschis omul fermoarul la geanta sa-si mai bage cate ceva, s-a trezit cu mata aia ca sare din geanta .Urla ca disperatu ca face raport . Chestiile astea sunt normale intre oameni anormali ...hahaha Putin anormali . Eu unul , pe comisarul de la DIAS chiar il consider un SUPER SEF si multi si-ar dori un sef asa tampitel cum se prezinta el si este de fapt . Cine crezi tu ca si-ar dori un sef stresat ?!! Sa streseze intreaga echipa . Si omul a avut rezultate extraordinare . Cand il intervievau astia chiar a declarat : DE CE NU INTREBATI DE INFRACTORII PERICULOSI PE CARE I-AM ARESTAT?!!! Pozele alea au fost date la ziar de un dobitoc pe care el nu la vrut in DIAS . A si declarat ca stie cine a facut asta si stie si de ce . Ca omul ala nu are ce cauta in Politia Romana , cu atat mai putin in DIAS . E razbunare . Si stii la fel de bine ca mine ca multi nu au ce cauta in Politie . In sfarsit ,au avut si astia un super om si l-au matrasit din cauza unui dobitoc . Eu unul, daca as fi fost in subordinea comisarului ,mi-as fi dat demisia in semn de solidaritate . Si garantez ca nu as fi fost singurul . Stii ce usor gasesc astia de munca?!!! Si sunt mult mai bine platiti decat la DIAS . Dar totusi, nu ti-ar place sa ma vezi in cucu gol ?!!!hahaha