Discutii libere Special 1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser17979

Bre, nu vreau sa ii fur painea lui Gicu la materie de caterinca asa ca ma fac nevazut.

D-zeu e cel mai puternic, admin, sa nu uitam :p

DeletedUser

Tribul Class a declarat război tribului Tribul Domnului!
Pacatosilor?!!! Cum sa ataci Armata Domnului?!! Daca vine unu calare pe un roib alb cine credeti ca e?!! Isus sau Harap Alb?hahaha

DeletedUser

Ce ma oftic domne?!! Nu pot sa declar razboi
Declară război

Nu sunt îndeplinite cerinţele: Tribul tău necesită cel puţin 5 membrii sau 15000 puncte pentru a putea declara război.

DeletedUser

Normal ca da. Am vazut de ieri harta .Tineam secret sa nu afle toti :D Cum sa nu vreau?!! Fac pariu ca aia de sunt deja acolo habar au ca satele lor sunt stramutate . Tu de ce crezi ca eu cresc sat pe speciala si nu pe alta lume?!!Ca sa il fac mai repede mai mare apoi rog pe cineva sa ma innobileze. :D Apoi ca in Star Trek o sa ma teleporteze rahanu acolo ,pe planeta Casual. Cand ajung printre bastinasi deja sa am curtea nobila :D Nu m-am uitat peste setari daca paladinu Casual are arme!!!! Ca E NASPA .Aici primesc ciuciu arma :D

DeletedUser

Paladin activ, poate găsi obiecte
Obiectele au fost îmbunătăţite.
Ai bafta Gicule:))

DeletedUser

Paladin activ, poate găsi obiecte
Obiectele au fost îmbunătăţite.
Ai bafta Gicule:))

AULEO MAMA!!! Ce-mi mai place de lumea asta!!! :D Si paladin cu obiecte. Treci cand vrei ,intri cand poftesti si stai linistit ca nu-ti ia nimeni satul !!!. E bestiala "lumea lenesilor " hahaha

DeletedUser

Mare dreptate a avut unguru.Bine ca n-ati pus pariu :D
Eu totusi am o mare nelamurire!!! In ce constau premiile acordate castigatorilor?!! O coronita, o diploma de participare si o strangere de mana?!!! Tare as vrea sa-l vad pe rahanu cand aseaza coronita pe capul miresei,pardon, al minekai, ii inmaneaza diploma si ii strange mana ca presedintii de stat si de partid .Las dreacului frizeria si ma apuc de fotografie. E pacat sa nu imortalizez un asemenea eveniment unic?!! Mar rar ca eclipsa, domne ...hahaha

DeletedUser

2 chestii doar :
1. CINE DORESTE SA INTRE LA AMERICANI PE UN CONT BUN, CHIAR FOARTE BUN?!!!!! Cont din trib de locul 1?!! Poate asa va tenteaza:D
2. Ungurii ,pe serverul lor isi fac de cap cu romanii. Asa ca pe urmatoarea lume care se va deschide eu propun sa mergem peste ei . Operatiunea : "Cuceriti .HU "
Sunt mult prea xenofobi cand aud de romani . Daca lasati la o parte dusmaniile dintre voi de aici si vreti recunostinta mondiala nu doar aici pe serverul romanesc ,atunci hai sa-i belim pe unguri si sa le scoatem impresiile xonofobe din cap?!!! Hai sa vorbeasca toata lumea de Romania . Primii de care au vorbit strainii sunt campionii de la speed . Hai mah ca multi sunteti buni si eu zic ca bagam frica in toti cand vine vorba de romani. Sa zica : Cei mai periculosi jucatori sunt romanii ,frate :D Nu castigati nimic decat recunostinta mondiala .

DeletedUser

Mah negrule sunt foarte exagerat de suparat . Mi-a cazut telefonul in baie si a sarit niste aschiute din carcasa dar nu asta-i baiul ca nu ma deranja daca vorbeam la un telefon pansat :D Baiul este ca nu mai merge tasta * si nu pot sa-i mai blochez tastatura sau s-o deblochez . Cand apas * imi ia comanda de la tasta 7 . Si acum cand vreau sa sun trebuie sa-i scot bateria , sa il deschid si cum l-am prins ca are semnal, cum sun. Cand sunt sunat e mai simplu ca apas direct tasta RASPUNDE . Dar cand sun eu e crima . Mah tu stii ce suparat sunt?!!! Chiar acum cand vine apocalipsa s-a bulit phone-ul!!! Cred ca e si asta un semn divin de instiintare a catastrofelor ce vor urma . :D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus