Discutii libere Special 39

Bravo ma slabule. Singurul lucru cu ce te poți lauda sunt 2 demolari. Tu ce ai făcut când ai fost demolat? Stergere.
Ce ai făcut și pe sp 38? Demolat, inceput nou, demolat iar?
Nu mai cauta consolare pe forum ca tot slab ramai și asa te știu toti.
Cu tot cu spioni în grup și cu 20 triburi nu ați fost în stare nici măcar k-ul vostru sa vi-l câștigați. SLABI!!

Legat de conducere. Doar B0ika și Mister3 au fost la conducere de drept și s-au ocupat baietii în limita timpului lor. Ca am dat și noi o mana de ajutor ca să câștige speciala dar nicidecum nu am condus eu și nici Blazker. Eu nici nu am vrut sa joc, voiam sa renunț de n ori din motive personale dar nu m-au lăsat colegii.
Din punctul meu de vedere @Bizzara a avut un impact major în early game când a organizat el în nord multe acțiuni și unde s-au luat sate.

Pe scurt: Și cu cont la noi în grup ați fost mai slabi decât Cocenii.
Ia un șervețel ca ai nevoie
nu am treaba cu tine dar mi se pare ca vorbesti aiurea , tu nu te ai ocupat de conducere , daca tu nu ai avut timp nu zice ca nici eu nu am facut nimic
dar eu am facut majoritatea organizate care o fost de la inceput!
boika o facut si el cateva si tu 1 in rest le am facut eu pe toate asa ca nu stiu dece zici ca eu nu m-am ocupat cu nimic
oricum interesu meu a fost sa scot pe apple , dark ... si care o mai fost in cale
nu trag nici la locu1 , dar mi se pare urat sa faci asa comentarii

Ultima editare:
Băi ghemotoc de om, nu am vrut să ies pe extern să vă dau importanță, până nu a dat SH-ul în noi ați fost farmati și colindați cum am vrut noi, voi ca și trib niciodată nu o să aveți capacitatea reală să duceți o lume, fără să vă țină alții palma sub fund și să vă împingă din spate, nu mai vorbi aiurea.
Iar de câștigat lumi țin să te anunț ca specială 36 și respectiv 37 a fost câștigată de echipa mea și a lui Apple.
Nu știu de unde scoți 3-4 luni ca ești pe lângă subiect, va aștept următoarea specială, fără protectori dacă chiar sunteți atât de buni

Trecând peste asta voi puteți mulțumi băieților din SH ca altfel vă făceam ciuca bătăii, clar ca Plank și SN au intervenit când în noi dădeau SH masiv.
Dar ce știi tu ? Nimic nu știi.

Felicitări băieților din SH. O echipă foarte bună! Să auzim de bine.
Bine ca imi arati lumi unde aveati in trib jucatori care nici macar nu sunt din componenta voastra obisnuita, ci iar o adunatura de peste tot, cum si acum ai colindat pe la MNT dupa jucatori, sau u3ila, rainwater, deiutzu andreiutzu, jameia si lista continua, sunt jucatori WIN? pai speciala 39 WIN 0 - 1 LOSE, 113 WIN 0 - 2 LOSE, speciala 38 WIN 0 - 3 LOSE, si parca a mai fost o lume. Eu vad ca pe unde va puneti aduceti doar ghinion.

Prin colindati si farmati te referi ca ai dat 3-4 atacuri si dupa ai stat 2 saptamani sa te tot refaci ca iti tot spargeam trupele cand ieseai din sat? :))
Da astept pozele de la tine, cu ce sate ati luat si ce ati farmat si colindat, pana sa plangi prin sud . Da am gasit eu din ce imi amintesc ca farmai si colindai, aia din poza erau de la noi din trib sau de la tine din trib? L-am pus si pe levap, ca voi doi ati fost primii care ati luat sate de la voi. @apple uite ce farmau si colindau aliatii tai, farmau si colindau pe la ei prin trib cum am si spus.

Cand am vrut sa iau ceva din voi am luat, ce vorbesti acolo, v-am scos 6 jucatori doar eu, apoi cu ebola si mondialul v-am mai scos alti nu stiu cati. Nu mai aveam ce sa atac in jurul meu ca erau toti demolati. Am pus poza cu ce am luat, nu am poze cu toate atacurile cand stateam sa va demolez satele pana va ieseau aia din triburi. Am atacat orice am prins, de la 1k la 9k, va atacam de la 8 dimineata pana a doua zi la 8 dimineata si in bonus. Uite si o poza, desi incepusem sa atac de la 22-23 da nu apare aici in poza, si asta a fost doar o singura zi.

Si SH da, au fost de mare ajutor, da nu te mai da cine nu esti, ca pe continent la noi pana sa se bage sudul la voi si SH la noi, ati dansat pe ce melodie va puneam noi. Iar inainte sa inceapa toata nebunia cu toti, noi am venit dupa voi pe continent si am si spus ca noi am venit sa ne batem cu voi pentru ce magarii ai facut tu cu o lume inainte, care apropo, in nici un moment nu ti-ai recunoscut prostia, au incercat colegii tai mai cu capul pe umeri sa te scuze pe tine, vrei sa caut si mesajele unde nu stiu cati din colegii tai au recunoscut ca ai fost un magar pentru schema de pe 113?. In timp ce tu planuiai cum sa ne faci iar alta schema ca pe 113, ca nu noi v-am sunat pe voi sa va propunem PNA, ci voi erati deja in apel si ne-ati asteptat sa intram.

Si repet ce am spus atunci si pe grup pe 113 inainte sa ies, sunteti si o sa fiti vazuti ca o ciuma, atata timp cat oamenii se asociaza cu tine, tradatorul pe burta goala, ca tradezi si tot pierzi.

Atașamente

• WhatsApp Image 2026-02-09 at 13.04.36.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-09 at 13.04.36.jpeg
    754,3 KB · Vizualizări: 43
  • Screenshot 2026-03-13 at 01.53.11.png
    Screenshot 2026-03-13 at 01.53.11.png
    113,7 KB · Vizualizări: 42
  • Screenshot 2026-03-13 at 01.54.52.png
    Screenshot 2026-03-13 at 01.54.52.png
    71,1 KB · Vizualizări: 42
Bine ca imi arati lumi unde aveati in trib jucatori care nici macar nu sunt din componenta voastra obisnuita, ci iar o adunatura de peste tot, cum si acum ai colindat pe la MNT dupa jucatori, sau u3ila, rainwater, deiutzu andreiutzu, jameia si lista continua, sunt jucatori WIN? pai speciala 39 WIN 0 - 1 LOSE, 113 WIN 0 - 2 LOSE, speciala 38 WIN 0 - 3 LOSE, si parca a mai fost o lume. Eu vad ca pe unde va puneti aduceti doar ghinion.

Prin colindati si farmati te referi ca ai dat 3-4 atacuri si dupa ai stat 2 saptamani sa te tot refaci ca iti tot spargeam trupele cand ieseai din sat? :))
Da astept pozele de la tine, cu ce sate ati luat si ce ati farmat si colindat, pana sa plangi prin sud . Da am gasit eu din ce imi amintesc ca farmai si colindai, aia din poza erau de la noi din trib sau de la tine din trib? L-am pus si pe levap, ca voi doi ati fost primii care ati luat sate de la voi. @apple uite ce farmau si colindau aliatii tai, farmau si colindau pe la ei prin trib cum am si spus.

Cand am vrut sa iau ceva din voi am luat, ce vorbesti acolo, v-am scos 6 jucatori doar eu, apoi cu ebola si mondialul v-am mai scos alti nu stiu cati. Nu mai aveam ce sa atac in jurul meu ca erau toti demolati. Am pus poza cu ce am luat, nu am poze cu toate atacurile cand stateam sa va demolez satele pana va ieseau aia din triburi. Am atacat orice am prins, de la 1k la 9k, va atacam de la 8 dimineata pana a doua zi la 8 dimineata si in bonus. Uite si o poza, desi incepusem sa atac de la 22-23 da nu apare aici in poza, si asta a fost doar o singura zi.

Si SH da, au fost de mare ajutor, da nu te mai da cine nu esti, ca pe continent la noi pana sa se bage sudul la voi si SH la noi, ati dansat pe ce melodie va puneam noi. Iar inainte sa inceapa toata nebunia cu toti, noi am venit dupa voi pe continent si am si spus ca noi am venit sa ne batem cu voi pentru ce magarii ai facut tu cu o lume inainte, care apropo, in nici un moment nu ti-ai recunoscut prostia, au incercat colegii tai mai cu capul pe umeri sa te scuze pe tine, vrei sa caut si mesajele unde nu stiu cati din colegii tai au recunoscut ca ai fost un magar pentru schema de pe 113?. In timp ce tu planuiai cum sa ne faci iar alta schema ca pe 113, ca nu noi v-am sunat pe voi sa va propunem PNA, ci voi erati deja in apel si ne-ati asteptat sa intram.

Si repet ce am spus atunci si pe grup pe 113 inainte sa ies, sunteti si o sa fiti vazuti ca o ciuma, atata timp cat oamenii se asociaza cu tine, tradatorul pe burta goala, ca tradezi si tot pierzi.
Degeaba vii sa le arati cu negru pe alb ca sunt pamant ca nu ai cu cine.

Dupa ce AM DAT INCEPUT NOU (ca am pierdut 1 sat cu ajutorul celor din plank in fata celor din WIN, desi Ascentus ala nu e jucator win, dar fie) am primit mesaje si de la @boascoo si de la IceFlow, unul mai arogant ca altul, boascoo a jucat pana pe 16 februarie, iar IceFlow s-a convins si el de voi ca la un moment dat si-a schimbat si numele satelor in "win, dar ei nu castiga nimic" si si-a facut saracul singur trib Lose asa ca usor usor si pas cu pas isi dau si oamenii seama ce fel de caracter esti, asa cum si-au dat seama destui pana acum, iti mai dau maxim 2 luni pana se vor convinge si @olddheat si @k1ng - Dr.House si restul de cat de scursura esti si ca tu de fapt mereu iti urmaresti doar interesul....si urinezi pe toata lumea din jurul tau daca ceva nu iti convine sau nu este ca tine. Mereu i-ai bagat pe oamenii acestia in "rahat" iar apoi ti-ai luat jucariile si i-ai lasat sa se descurce. Am prins eu o gramada de discutii cand pe fiecare din cei "apropiati" tie i-ai facut cu ou si cu otet. Sper ca cei care inca mai sunt alaturi de tine sa le vina mintea la cap si sa se trezeasca pentru ca alaturi de tine nu vor avea decat de pierdut, si aici nu ma refer la joc, ci ma refer la imagine, timp, si asocierea cu un caracter ca tine, e ultimul mesaj pe care eu ma mai obosesc sa-l dau la adresa ta @boascoo si astept sa ma anunti cand si unde vrei sa jucam trib vs trib (fara nicio alianta fiecare) sau cont vs cont si sa iti demonstrez ca e doar gura de tine si nici macar aia. Pentru ca pe 113 cu tot backstabul tau n-ai reusit sa ne scoti la final tot noi am ramas in picioare , aici nici 1% din ce ai facut pe 113 n-ai reusit. Iar scuzele si pretextele ca ne-au ajutat aia sau asa vinde-le cui nu te cunoaste ca in viitorul apropiat doar cu aia o sa mai poti sa te joci.

Felicitari castigatorilor, Felicitari celor care au stat si au LUPTAT pana la final si n-au fugit ca altii sper ca lumea asta a fost o lectie pentru multi in viitoarele "asocieri" pentru ca pentru minte personal si pentru noi a fost! Multumesc, @B0ika @moT- @blazker si tuturor celor care au fost in SH mai ales datorita faptului ca pe la inceputul lumii toata lumea incerca sa-mi explice cum @blazker si conducerea SH ma va trada si imi va da backstab.

Sanatate tuturor si tot respectul pentru jucatorii care inca mai au coloana vertebrala!!!

Dupa 5 pagini de certuri, concluzia mea e ca uitati esenta. Este un joc si trebuie tratat ca atare. Acum va certati, peste 3 lumi va impacati.

Cum a spus si tm66mkv1, felicitari celor care au avut rabdare si au rezistat pana la final.
Ne vedem pe speciala urmatoare :cool:

Dupa 5 pagini de certuri, concluzia mea e ca uitati esenta. Este un joc si trebuie tratat ca atare. Acum va certati, peste 3 lumi va impacati.

Cum a spus si tm66mkv1, felicitari celor care au avut rabdare si au rezistat pana la final.
Ne vedem pe speciala urmatoare :cool:
Cu specimene ca boascoo si cei care se asociaza cu el, eu unul n-am ce sa ma impac.....in rest, nu pot sa spun ca am ceva personal sau direct cu cineva.

sa ne inveti si pe noi cum se dau 30. 000 click uri manual, in 24 de ore, ca fosta ta colega. :)
in aceeasi zi in care curata juma de milion, si da comenzi de recurtare, constructie, fake-uri etc.

1773519567822.png

1773519676841.png

sau cum se iau cedarile in primele 12 zile de la deschiderea lumii, fara a fi cosiderat cont push ( fara inamici invinsi ca agresor, si totusi fara ban);

1773520252359.png

e fun sa joci contra echipa cu TT in componenta, nu stii ce pierzi.

Ultima editare:
sa ne inveti si pe noi cum se dau 30. 000 click uri manual, in 24 de ore, ca fosta ta colega. :)
in aceeasi zi in care curata juma de milion, si da comenzi de recurtare, constructie, fake-uri etc.

Vezi atașament 7816
Vezi atașament 7817
sau cum se iau cedarile in primele 12 zile de la deschiderea lumii, fara a fi cosiderat cont push ( fara inamici invinsi ca agresor, si totusi fara ban);

Vezi atașament 7818
Există farmgod care e legal noob pe forum , dacă ai mai multe sate farmeaza de pe toate satele. 30k e nimic ca toata . Cand ai 100k dai de bănuit dacă nu ai mai mult sate și cai pe mai multe sate.

Vezi atașament 7816
Vezi atașament 7817

Vezi atașament 7818
@maram @Kintus lăsați oameni buni joaca că nu aveți timp să administrati un forum nu mai vorbim de răspuns la tichete indiferent de lumea pentru care sunt deschise acele tichete. Cel mai corect ar fi ca niciun admin să nu aiba posibilitatea de a juca vreo lume.

@Rakanishu ne poți spune acum fiind un simplu jucator de ce se permite unui admin sa joace atata timp cat el nu poate raspunda la vreun tichet in schimb pe joc au activitate 24/7? Crezi ca e normal sa aștepți atât timp dupa un raspuns din partea echipei?

Vezi atașament 7816
Vezi atașament 7817

Vezi atașament 7818
nici daca iti deseneaza careva nu ai sa intelegi , asa se intampla cand esti n00b

învață să joci, nu să cerșești sate!Vezi atașament 7819
Tocmai pro....le stiam ca o sa dea mesajele mai departe am scris la caterinca . Ca ai taiat fix ultimul mesaj :

TM66MKVpe 15.03. la 10:20
ai jucat bine, felicitari, mi-ai rupt 4 full-uri, dar ajunge, ca mai am si pe altii de spart :)))))
TM66MKVpe 15.03. la 10:18
trimite-l acasa.....pe bune, :)))) chiar nu pot sa dau pe altii ca trebuie sa trimit full-uri pe tine :D?

data viitoare pune tot mesajul, nu scoate din context doar ce iti convine tie ok ? ;) Pana una alta pentru el jos palaria a luptat pana la final, fata de altii care se lupta cu mesajele si pozele pe forum....

SatPuncteVechiul ProprietarNoul ProprietarDată/Timp
red.png
14. Bile (519|520) K553,568zeul14 [RelaxX]Shooly [VLH 2]2026-03-15 17:39:11
red.png
12. Generalul (519|521) K552,508zeul14 [RelaxX]Shooly [VLH 2]2026-03-15 13:45:10
red.png
11. Plutonier (517|519) K553,850zeul14 [RelaxX]Shooly [VLH 2]2026-03-15 12:30:46

Înapoi
Sus