blazker
member
- Scor reacție
- 7
nu am treaba cu tine dar mi se pare ca vorbesti aiurea , tu nu te ai ocupat de conducere , daca tu nu ai avut timp nu zice ca nici eu nu am facut nimicBravo ma slabule. Singurul lucru cu ce te poți lauda sunt 2 demolari. Tu ce ai făcut când ai fost demolat? Stergere.
Ce ai făcut și pe sp 38? Demolat, inceput nou, demolat iar?
Nu mai cauta consolare pe forum ca tot slab ramai și asa te știu toti.
Cu tot cu spioni în grup și cu 20 triburi nu ați fost în stare nici măcar k-ul vostru sa vi-l câștigați. SLABI!!
Legat de conducere. Doar B0ika și Mister3 au fost la conducere de drept și s-au ocupat baietii în limita timpului lor. Ca am dat și noi o mana de ajutor ca să câștige speciala dar nicidecum nu am condus eu și nici Blazker. Eu nici nu am vrut sa joc, voiam sa renunț de n ori din motive personale dar nu m-au lăsat colegii.
Din punctul meu de vedere @Bizzara a avut un impact major în early game când a organizat el în nord multe acțiuni și unde s-au luat sate.
Pe scurt: Și cu cont la noi în grup ați fost mai slabi decât Cocenii.
Ia un șervețel ca ai nevoie
dar eu am facut majoritatea organizate care o fost de la inceput!
boika o facut si el cateva si tu 1 in rest le am facut eu pe toate asa ca nu stiu dece zici ca eu nu m-am ocupat cu nimic
oricum interesu meu a fost sa scot pe apple , dark ... si care o mai fost in cale
nu trag nici la locu1 , dar mi se pare urat sa faci asa comentarii
Ultima editare: