Discutii Libere !

DeletedUser47065

Penibil, asa se castiga o lume acum??:(

vektor84 oct 07, 17:40
Rugam toti playerii care se cunosc intre ei si sunt prieteni sa isi uneasca conturile deoarece suntem foarte multi si dorim sa terminam cu totii aceasta lume....in concluzie va disparea si riscul de a fi inobilat intern pt ca intrii pe galben si cei care nu sau dezvoltat vor avea sansa sa se ridice.
Noi cei din conducere am decis lucrul acesta deoarece ne este foarte greu sa mai bagam la interne pt ca am jucat impreuna cu voi de la inceputul lumii si toti dintre noi au pus umarul pt a ajunge la acest nivel...prin urmare trebuie sa avem doar un singur trib fara academie pt a termina in aceeasi formula...totodata cei care vor sa renunte la joc din alte motive sunt rugati sa ne contacteze.
Doresc sa va dau un exemplu:eu am unit cu gold1 si jucam impreuna si va zic ca ne este mult mai usor...pot juca si 3 playeri pe un cont.
Acelasi lucru il vor face si aliatii nostri si la final vom face un trib mare si o academie si vom inchide lumea.
Aceasta este solutia gasita de noi...asteptam raspuns sau eventuale propuneri


Cu mult respect conducerea !Ce e asta ultimu strigat ? aveti si voi un om care probabil va termina lumea ca informator/sifon? Ati pierdut ati luat bataie pe toate partile sunteti tari in taste in spatele unui monitor:D Noi am fost pe harta.


nu e nimic penibil ca vrem ca toata lumea sa termina aceasta lume scurta si frumoasa.:D voua va urez bafta pe urmatoarea lume.
 
Sus