Vezi ca faci febra la degete, doar prostii si minciuni stii scrie

) cum poti fii asa sincer ? Iti demonstrez cand vrei ca ai avut in DAH si academii peste 50 de jucatori cu minim 5 ani vechime pe joc , si iti enumar si jucatori care stiu face split si autosplit . Doar din ce a ramas din ANM sunt 8 jucatori care stiu asta 100% . Nu o tot da in inventii nasoale . De cei din FAME nici nu mai zic , au multi jucatori buni si asta e adevaru , dar nu o da in texte cu adunaturi.Sa imi spui te rog cine o sa fie in tribul final ca sunteti peste 300 in alianta aia

)
IMax aici, sau xMacelarux cum vrei sa o iei, îți zic eu ca au fost mulți jucatori care mai mult de doua luni nu a prins pe o lume sau mai mult de 30 de sate sau sa aibe cunoștința de un split sau autosplit, eu sunt cazul viu da!Si nu îmi este rusine sa recunosc, dar prin ajutorul lui ELHefesito foarte mulți jucatori au progresat, nu vreau sa spun cum a fost la început când ELHefeisto a avut 3k puncte și zicea: ,,Ba baieti dacă ascultați de mine, eu va promit ca câștigam lumea!’’
Și noi eram ceva gen asta e nebun dus cu pluta

)))))
Eram pe granița 5 jucatori și Țineam granița care habar nu aveau de split auto split și experiența 0 și V-am bătut, da cei drept nu ați avut decât un organizat pe noi

)) și ala amărât am trecut cu brio peste el

).
Dar totusi sa ne trezim la realitate ma uitam la voi in tribul mare toti aveați conturi cu lumii câștigate și prostii, fapt ca aveați experiența, la noi in trib eram ,,grădinei” pe lângă voi

))) nu are rost sa discutam

)))
Un trib asa mare cum sunteți voi și cu admini in componenta lor și sa vina cu atâtea scuze sa nu aibe tupeul sa plece capul in jos e grav de tot, in primul rand adminilor ar trebuie sa le fie rusine sunt jucatori pe server ce și ar merita gradul nu cei ce sunt acuma, și sunt sigur ca dacă nu ar mai fii admini de asemenea calitate proasta ar fii altfel jocul.
Va salut pe toti poate cu unii dintre voi o sa jucam chiar in echipa ca nu toti sunteți același mălai, pana atunci Maybe NexT Time !