Discutii Libere !

dezmirean

member
Scor reacție
0
Pana nu o sa se renunte sau nu o sa se puna o limita la acest rahat de depozit premium nu se vor termina discutiile astea. Nici o lume nu are cum sa fie echilibrata cand 30% din jucatori joaca normal si 10% ajung la 3-4-5 sate inca din perioada de protectie iar restul de 60% din conturi sunt tot ale celor 10% pentru ca sunt conturile lor suport.
Eu nu inteleg cum intr-un joc ca asta poate sa bage cineva atat de multi bani si pentru ce?( pentru ca sigur alea 100k-200k sau cat naiba se baga sa faci atat de repede puncte nu sunt facute pe alte luni prin vanzarea de resurse…) Sau cum isi permite cineva sa petreaca atat de mult timp si sa isi mai faca si nervi pe forum.
Nu sunt un jucator experimentat pentru ca nu mi-am permis sa pierd foarte mult timp niciodata, dar am apucat sa joc pe primele luni unde nu era rahatul asta cu depozitul si era parca muuult mai frumos.

Sfat: atata timp cat exista avantaje de genul banilor, adminilor care pot lua decizii jucand acest joc si ei, nu va mai consumati, cu doar jucati jocul asta de fun. Pana la urma urmei tot aceasi jucatori si triburi vor castiga mereu.

AlFi17

member
Scor reacție
0
PS. Propun adminilor sa baneze conturile definitiv care au avut mai mult de 3 ban-uri de la existenta contului pe .ro, cunosc si am fost admin pe diferite platforme de joc si se dadea ban pe LP (last punish). Aici pe triburile nu am vazut niciodata asta si aceeasi jucatori banati ii vom vedea pe fiecare lume banati, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in trecut...Gen ai luat ban pe 105, nu mai ai ce cauta pe 105, 106 la fel si daca la 107 se repeta banned 4ever.
Propun sa taci dracu din gura, facut gramada si impachetat esti tu. Mai intai sa se admineze jocul asta cum trebuie dupa sa propui tu abjectii de astea.

Scor reacție
1
La cati ai batut tu in jocul asta, ar trebui sa fii nominalizat la premiul Nobel pentru pace

nu stiu de unde ai facut asocierea cu lumea 85, pare ca o visezi noaptea
Ai batut Cheers, BMB si niste barbare pe 97 in lumile alea castigate, mai bine taci din gura decat sa vorbesti cu mine despre jocu asta. Spor la joc

Scor reacție
0
Ai batut Cheers, BMB si niste barbare pe 97 in lumile alea castigate, mai bine taci din gura decat sa vorbesti cu mine despre jocu asta. Spor la joc

aha...vezi atarnache ca vreo 2 lumi le-ai castigat ca te-am carat eu in spate.

mai stii cand imi faceai pe 82 declaratii de dragoste ca sa-mi dea dumnezeu sanatate?

dar asa e cu arlechinii astia, cum gasesc o curte noua la care sa faca jonglerii, musca mana care i-a facut mari. mai perversi ca serpii

TheWitcher

member
Scor reacție
0
:))) se fac pp doar cu un sat sau cum? Tu tot pt 85 esti suparat? Calmeaza te ca nu e un challenge pt mine sa bat United. Bafta
Nu e un challenge in sensul ca sunt prea slabi si tu te challengeluiesti doar cu aia mai puternici decat United, ori ca esti tu prea slab si nu poti sa te challengeluiesti cu unii buni precum United? :)
Nu sugerez nimic aici, ca nu am treaba nici cu tine, nici cu ei. Doar mi s-a parut interesanta afirmatia si as vrea s-o inteleg in totalitate. :)

Scor reacție
1
aha...vezi atarnache ca vreo 2 lumi le-ai castigat ca te-am carat eu in spate.

mai stii cand imi faceai pe 82 declaratii de dragoste ca sa-mi dea dumnezeu sanatate?

dar asa e cu arlechinii astia, cum gasesc o curte noua la care sa faca jonglerii, musca mana care i-a facut mari. mai perversi ca serpii
Nici tu nu cred ca, crezi c ai carat tu o lume pentru cineva vreodata :)) e cel putin penibila afirmatia ta , in orice caz, am zis bafta , incerc sa mi vad de treaba mea dar vad ca s prea important pt tine…cu regret te anunt ca nu reprezinti ansolut nimic pt mine deci vezi de treaba ta

Scor reacție
0
Nici tu nu cred ca, crezi c ai carat tu o lume pentru cineva vreodata :)) e cel putin penibila afirmatia ta , in orice caz, am zis bafta , incerc sa mi vad de treaba mea dar vad ca s prea important pt tine…cu regret te anunt ca nu reprezinti ansolut nimic pt mine deci vezi de treaba ta

Era putin dubios sa reprezint eu ceva pentru tine, in afara de 2 trofee pe care le ai la profil datorita United-ului

Tu, in schimb, reprezinti mult pentru multi pe jocul asta....cred ca esti pe locul 3 ca notorietate, dupa Hardy si Leul Albastru....Deci in concluzie indiferent de clasament, nu poti fi cel mai bun in nimic.

Scor reacție
1
Era putin dubios sa reprezint eu ceva pentru tine, in afara de 2 trofee pe care le ai la profil datorita United-ului

Tu, in schimb, reprezinti mult pentru multi pe jocul asta....cred ca esti pe locul 3 ca notorietate, dupa Hardy si Leul Albastru....Deci in concluzie indiferent de clasament, nu poti fi cel mai bun in nimic.
1-Care sunt aceste lumi dragule?
2-Daca inchizi o lume intr o alianta inseamna ca ai inchis o datorita cuiva? Deci asta o sa spuneti si celor de la rs sau alte triburi daca inchideti lumea? C au inchis o datorita united?
3- esti cel putin penibil, nici nu am de gand sa comentez despre united pentru ca desi am fost suparat c ati abandonat pe 91 inca din protectie, si da puiule inca am conversatii despre scripturi si alte chestii acolo ca nu puteati sa cumparati resurse, asta a fost motivu pt care ati abandonat- daca vrei pun printurile, deci desi am fost suparat pt treaba asta, alinutzu e un baiat ce chiar are cuvant si bun simt, asa ca o sa asociez united cu el, nu cu un neica nimeni ca tine.
4- a doua lume pe care o visezi e una ce nu mi apare la profil, 86 daca nu ma insel, si pt aia am printuri in care pot arata cine a stat pe sittere la voi cand la primu organizat ati pierdut 86 sate, si crede ma , lumea aia puteam si am avut ocazia sa sa o piarda united, insa n am vrut. Acum fugi de unde ai venit ca esti un amator

Scor reacție
0
doamne cat poti sa aberezi =)))))

Cand vorbeai despre United toate mizeriile pe anumite grupuri atunci nu mai era Alinutu baiat de treaba si de cuvant? Nu mai incerca sa lingi, ca stie toata lumea ce caracter ai si nu prinde.

Cat despre lumea 91 nici n-are rost sa iti dau explicatii, e o aberatie atat de mare incat nici n-are sens...toata lumea care a fost implicata cunoaste situatia acolo, mai putin tu, aparent... Eu am fost primul cont care a anuntat ca abandoneaza, fiind pe locul 1 in clasament. Conform spuselor tale, cred ca sunt cel mai bun jucator din istorie cand fara sa pot cumpara ressurse din depozit eram pe locul 1, deci multumesc de compliment.

Cred ca ai uitat totusi de conversatia cand incercai sa imi explici cum ne-ai carat tu pe 82 si 86, ca tot aduci vorba de conversatii. sa le pui si pe alea, ca toata lumea in afara de tine are impresia ca pe 82 ati mancat bataie de la BJJ si pe 86, practic, nu ati existat. Acum incerci sa imi explici tu mie teoria chibritului demonstrand nimic altceva decat dublul standard la care te raportezi tu in general...sau poate sa fie bipolaritate?

Scor reacție
1
doamne cat poti sa aberezi =)))))

Cand vorbeai despre United toate mizeriile pe anumite grupuri atunci nu mai era Alinutu baiat de treaba si de cuvant? Nu mai incerca sa lingi, ca stie toata lumea ce caracter ai si nu prinde.

Cat despre lumea 91 nici n-are rost sa iti dau explicatii, e o aberatie atat de mare incat nici n-are sens...toata lumea care a fost implicata cunoaste situatia acolo, mai putin tu, aparent... Eu am fost primul cont care a anuntat ca abandoneaza, fiind pe locul 1 in clasament. Conform spuselor tale, cred ca sunt cel mai bun jucator din istorie cand fara sa pot cumpara ressurse din depozit eram pe locul 1, deci multumesc de compliment.

Cred ca ai uitat totusi de conversatia cand incercai sa imi explici cum ne-ai carat tu pe 82 si 86, ca tot aduci vorba de conversatii. sa le pui si pe alea, ca toata lumea in afara de tine are impresia ca pe 82 ati mancat bataie de la BJJ si pe 86, practic, nu ati existat. Acum incerci sa imi explici tu mie teoria chibritului demonstrand nimic altceva decat dublul standard la care te raportezi tu in general...sau poate sa fie bipolaritate?
Ai spus exact nimic, e clar:))) hai spor ca incepe sa mi fie mila de tine.

dezmirean

member
Scor reacție
0
Citesc si ma amuza ce gasesc pe forum, totodata realizez ca de cand cu depozitul premium doar asi ai jocului au rasarit si unul mai tare ca altul bazandu-se pe un joc pay to win jalnic.
Decat sa va contrazice-ti aici care a fost mai smecher mai bine v-ati vedea de scripturile alea si conturile suport cu care ati devenit “mari”! Spor la joc!

Scor reacție
1
@Traian Băsescu
1000133801.png

Bobo,Basescule, aveti grija sa nu va molipsiti

Sus