Discutii Libere !

Scor reacție
0
Cam nereusit photoshopul ala al tau. Hai sa iti dau un sfat. Dupa ce editezi ceva in photoshop, da macar salvare in HD, ca sa para ma icredibil :)))

In orice caz, adevar scrie in mesajele alea. Voi sunteti pur si simplu foarte slabi. Pe L87 v-am innobilat jumate de trib (Link aici daca ati uitat: https://ro.twstats.com/ro87/index.php?page=player&mode=conquers&id=743816035&type=&pn=4
Iar aici, pe 105, dupa ce ati dat wannabe organizat de 3 ori pe mine, cu tot ce ati avut, n-ati reusit sa luati nici macar un sat, dar am innobilat eu 2 sate de la voi. Si...voi ati bagat sute de mii de PP-uri, aveti jucatorii din top10, nu locul 36 ca mine :)))

Si dupa ce ca atat de slabi ati fost, ca fiind in mijlocul vostru, nu ati reusit sa imi luati macar un sat, ati dat cu tot ce aveti si....ati inceput sa ma atacati si cu lancile si spadele, in disperare de cauza. Postez mai jos 2 rapoarte :))))

Am vazut ca in ultimele zile ati renuntat sa mai atacati cu nobili. V-ati resemnat si stiti si voi ca nu luati sate si ca in maxim 1 luna zburati de pe harta.
Hai ca am treaba, mai recrutati niste lanci si aveti insotitori la nobili :)))))))

green slabi.png

green2 slabi.png

VooDooMAGIC

member
Scor reacție
1
Vand Porumb salbatic , porumbul este cultivat pe pamnutl de la Lehliu Gara si pe Luna ...baga cod "partikipa" si ai 2 stuleti

iulian mafia

member
Scor reacție
2
Cam nereusit photoshopul ala al tau. Hai sa iti dau un sfat. Dupa ce editezi ceva in photoshop, da macar salvare in HD, ca sa para ma icredibil :)))

In orice caz, adevar scrie in mesajele alea. Voi sunteti pur si simplu foarte slabi. Pe L87 v-am innobilat jumate de trib (Link aici daca ati uitat: https://ro.twstats.com/ro87/index.php?page=player&mode=conquers&id=743816035&type=&pn=4
Iar aici, pe 105, dupa ce ati dat wannabe organizat de 3 ori pe mine, cu tot ce ati avut, n-ati reusit sa luati nici macar un sat, dar am innobilat eu 2 sate de la voi. Si...voi ati bagat sute de mii de PP-uri, aveti jucatorii din top10, nu locul 36 ca mine :)))

Si dupa ce ca atat de slabi ati fost, ca fiind in mijlocul vostru, nu ati reusit sa imi luati macar un sat, ati dat cu tot ce aveti si....ati inceput sa ma atacati si cu lancile si spadele, in disperare de cauza. Postez mai jos 2 rapoarte :))))

Am vazut ca in ultimele zile ati renuntat sa mai atacati cu nobili. V-ati resemnat si stiti si voi ca nu luati sate si ca in maxim 1 luna zburati de pe harta.
Hai ca am treaba, mai recrutati niste lanci si aveti insotitori la nobili :)))))))

Vezi atașament 6561
Vezi atașament 6563
eu zic sa dispari de pe aici pana nu pun mesaje cum incerci sa cumperi conturi :)

esti printre cei mai penibili si slabi jucatori de pe triburile .ro , te rog sa nu semnalizezi.

Scor reacție
0
Sustii ca eu as fi vrut sa cumpar conturi din green ? nooooo, nu as face asa ceva vreodata =)))

Oi fi eu slab, dar cand ma uit in jur , prind curaj :))) oricum a scazut f mult nivelul jucatorilor fata de acu 2-3 ani.

Las si eu poza de mai jos, cu urmatoarea descriere: Atat s-a putut :)))))

green3.png

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0

Vezi atașament 6561
Vezi atașament 6563
In link-ul ăla sunt maxim 6 jucători de la care ai luat sate când se dăduse ștergere;) deci tribul era format din 12 jucători daca tu ai înnobilat jumătate de trib?:)))),Ia o gura de aer și stai liniștit că toți au gura mare când au sate blindate,organizat nu sa dat pe tine nici măcar unul,au fost atacuri locale ale colegilor din zona,nici nu e nevoie de organizat pe tine că tu dispari singur când dai de greu, așa cum ai făcut și pe alte lumi când ne-ai lăsat sitter să-ți apărăm contul că tu nu erai disponibil decât dupa ce treceau atacurile;) succes pe mai departe și Sărbători fericite!

Ultima editare:

iulian mafia

member
Scor reacție
2
Sustii ca eu as fi vrut sa cumpar conturi din green ? nooooo, nu as face asa ceva vreodata =)))

Oi fi eu slab, dar cand ma uit in jur , prind curaj :))) oricum a scazut f mult nivelul jucatorilor fata de acu 2-3 ani.

Las si eu poza de mai jos, cu urmatoarea descriere: Atat s-a putut :)))))

Vezi atașament 6564

1735385891638.png
1735385963663.png
1735385986744.png

1735386088993.png

Las si eu pozele de mai sus, cu urmatoarea descriere: Atat s-a putut

Scor reacție
0
Ma leule, te inteleg ca esti suparat ca ti-am luat satele, dar poti sa mergi la un terapeut, ca sa te ajute sa treci peste aceasta trauma

Scor reacție
0
Las si eu pozele de mai sus, cu urmatoarea descriere: Atat s-a putut

Ma iuliane, cum se face ca voi ati dat organizat pe noi in dimineata asta si eu v-am luat sat, pe organizatul vostru ? ( si nu e recuperare?? =))))
Ca sa nu mai zic ca ti-a luat si colegul sat mai spre inceputul lumii? sau si tu si colegul ati vandut satele , de fapt ? =)))

472002908_615705057612561_1178676950629461212_n.jpg

-Killer-

member
Scor reacție
0
Bună seara,

@Rakanishu scriu aici pentru a îmi arata îngrijorarea asupra adminilor de pe aceasta lume. Exista tickete deschise de ceva vreme(zile/saptamani) care nu sunt marcate ca rezolvate/citite de catre adminul acestei lumi.
Înțeleg perioada de sărbători, dar cred ca deja am revenit la un program normal și ca cineva chiar ar trebui sa vina cu niște răspunsuri pentru support. Chiar am vrea sa știm dacă rapoartele noastre sunt luate în considerare, în special cele cu dovezi clare de încălcarea a regulilor.

Mulțumesc

Scor reacție
1
@bobosaracie, alea 6 locuri libere din Unit sunt pentru următorii invitați din Legend?

Bravo, ați reușit să mai stricați un război.

Sus