Discutii Libere !

RCPower

member
Scor reacție
0
Pai ce ziceai bobita, ca ziceam eu, acu exact 1 luna ? :))))
TIC-TAC-TIC-TAC, pentru voi lumea s-a terminat :)))))

Dati repede stergere cont, ca ma apuc sa fac atac pe toate satele, ca sa va innobilez iar juma de trib :)))
poi numai asa iei sate cand suntem pe stergere,ca in rest doar gura ce este de tine :))
la inceput de lume te milogeai la,lemne ca tu esti la pp-uri sa te lase in pace,i-ai luat satul si dupa ai prins curaj

Oblivion.

member
Scor reacție
0
poi numai asa iei sate cand suntem pe stergere,ca in rest doar gura ce este de tine :))
la inceput de lume te milogeai la,lemne ca tu esti la pp-uri sa te lase in pace,i-ai luat satul si dupa ai prins curaj
Oi fi eu slab, da cand ma uit la voi, prind curaj :))))
Daca nu stiati, cand e bonus de noapte, primeste aparatorul 100%, nu agresorul :))))))

Las raportul asta cu urmatoarea descriere: ATAT S-A PUTUT =))))))))

472649663_1120612919237173_8537398194347036699_n.jpg

Atașamente

• 473595457_1629651157631560_6883324962365546923_n.jpg
    473595457_1629651157631560_6883324962365546923_n.jpg
    206 KB · Vizualizări: 50

Oblivion.

member
Scor reacție
0

Nobete, la inceputul lumii (primele 3 saptamani), nu am jucat serios aici, ca eram concentrat pe 103. Asta se vede si pe tw stats, stie oricine a urmarit.
Am vb cu lemne si i-am zis sa stea potolit, ca joc asa lejer si ca daca ma ataca, fac atac si ii iau satul :)))
El a zis ca sta potolit, apoi miseleste, m-a atacat :))) i-a murit tot ce a avut. Eu m-am pus serios pe joc si in 1 sapt i-am luat satul :))) apoi am mai innobilat si suportul Xennei :)))
End of story.

BTW: Vezi ca s-a deschis 107 :)) in caz ca dati stergere

RCPower

member
Scor reacție
0
Nobete, la inceputul lumii (primele 3 saptamani), nu am jucat serios aici, ca eram concentrat pe 103. Asta se vede si pe tw stats, stie oricine a urmarit.
Am vb cu lemne si i-am zis sa stea potolit, ca joc asa lejer si ca daca ma ataca, fac atac si ii iau satul :)))
El a zis ca sta potolit, apoi miseleste, m-a atacat :))) i-a murit tot ce a avut. Eu m-am pus serios pe joc si in 1 sapt i-am luat satul :))) apoi am mai innobilat si suportul Xennei :)))
End of story.

BTW: Vezi ca s-a deschis 107 :)) in caz ca dati stergere
curand vei avea soarta colegului tau
asta cu,ca nu ai jucat serios stim poveste de nu iti iesea ziceai ca nu ai jucat ca ti-a iesti a zis ca te-ai bagat la joaca,sunt satul de ai ca tine :)) prea multe arogante pe voi pe stomacul gol...

iulian mafia

member
Scor reacție
2
smecheri pe extern plangaciosi pe harta :)) in caz ca vreti sa caracterizati rs-ul :))

Oi fi eu slab, da cand ma uit la voi, prind curaj :))))
Daca nu stiati, cand e bonus de noapte, primeste aparatorul 100%, nu agresorul :))))))

Las raportul asta cu urmatoarea descriere: ATAT S-A PUTUT =))))))))

Vezi atașament 6594

si aici ce ai facut Oblivion?

1737064722370.png

ai stat on toata noaptea sa iti blindezi un sat atacat pe bonus dar nu ai fost curios sa iti ajuti alt coleg atacat la 3 campuri de satul tau blindat!
S-a meritat! ai avut material sa mai faci o postare pe extern :)

Fix la fel ai procedat si in cazul colegului @nothappy , nu ai fost in stare sa misti o lance la el iar tu te-ai blindat la niste fake-uri. Acum colegul tau cauta marginea.

Apropo mr. @nothappy stiu ca in urma cu cateva saptamani ai facut o postare curajoasa pe extern, ce s-a intamplat intre timp?

mai jucam sau?

Vezi atașament 6589

multumim gasca green pentru organizatele date cu cap :))

Vezi atașament 6590
1737065191003.png

Vlaicu

member
Scor reacție
0
smecheri pe extern plangaciosi pe harta :)) in caz ca vreti sa caracterizati rs-ul :))

si aici ce ai facut Oblivion?

Vezi atașament 6596

ai stat on toata noaptea sa iti blindezi un sat atacat pe bonus dar nu ai fost curios sa iti ajuti alt coleg atacat la 3 campuri de satul tau blindat!
S-a meritat! ai avut material sa mai faci o postare pe extern :)

Fix la fel ai procedat si in cazul colegului @nothappy , nu ai fost in stare sa misti o lance la el iar tu te-ai blindat la niste fake-uri. Acum colegul tau cauta marginea.

Apropo mr. @nothappy stiu ca in urma cu cateva saptamani ai facut o postare curajoasa pe extern, ce s-a intamplat intre timp?

Vezi atașament 6597
La tine chiar ca speranta moare ultima...
Is cuminti baietii din Legend, asculta?

iulian mafia

member
Scor reacție
2
La tine chiar ca speranta moare ultima...
Is cuminti baietii din Legend, asculta?

Am mai auzit variantele astea pe la unii din rs dar am crezut ca glumesc, voi chiar vorbiti serios?
Voi deja va vedeti cu trofeul la profil sa nu mai zic ca deja impartiti intre voi trofeele pentru realizari :)).
United stie?..ei se chinuie sa faca recrutari de la inamic si voi le impartiti realizarile.

Voi aveti impresia ca dupa jocul prestat pe lumea 105 primiti ceva?

infine nush dc mi-ai dat citat pentru ca postarea mea nu face referire la tine.

Ne auzim pe harta, si poate pe extern pe la finalul lumii ! bye

Vlaicu

member
Scor reacție
0
Am mai auzit variantele astea pe la unii din rs dar am crezut ca glumesc, voi chiar vorbiti serios?
Voi deja va vedeti cu trofeul la profil sa nu mai zic ca deja impartiti intre voi trofeele pentru realizari :)).
United stie?..ei se chinuie sa faca recrutari de la inamic si voi le impartiti realizarile.

Voi aveti impresia ca dupa jocul prestat pe lumea 105 primiti ceva?

infine nush dc mi-ai dat citat pentru ca postarea mea nu face referire la tine.

Ne auzim pe harta, si poate pe extern pe la finalul lumii ! bye
Tinere, eu joc de placere, nu stiu ce realizări visezi sau ce trofee. Pentru mine jocul e strict de placere, stai calm.
Tu ești cel activat pe aici, eu doar vroiam sa stiu daca cei din Legend te asculta, atât. Liniștește-te.

Cheloo*

member
Scor reacție
0
Salut Iulian , eu personal cred ca , la banii pe care ia bagat Green-ul in joc pe aceasta lume , familia RS , s-a descurcat extraordinar .

Daca anumiti jucatori din RS posteaza tot felul sau va provoaca pe extern asta nu inseamna ca vorbesc in numele RS-ului .

P.S , Sincer cred ca RS-ul v-a oferit un joc onorabil , indiferent de deznodamant. Te salut .

VooDooMAGIC

member
Scor reacție
1
vAND Porumb la babe, face ciocanul tare, VAND PORUMB, BOB CU BOB
Dai cu "partikip" si primesti gratis doi stuleti sa iti aprinzi focul sa faci mamaliga tare ca porumbul la babe

T-Bone

member
Scor reacție
1
De cand cu depozitul premium, tribal wars a devenit un joc pay2win.

Green - ati bagat, tata, banet, nu gluma.
Va multumim!
Fara oameni ca voi, jocul nu ar fi supravietuit atat. Voi sunteti eroii care tineti serverele in picioare.

Totusi, investitie mare pentru o inevitabila infrangere....
Cum va face sa va simtiti stiind ca doar va zbateti ca pestele pe uscat?

Scor reacție
1
De cand cu depozitul premium, tribal wars a devenit un joc pay2win.

Green - ati bagat, tata, banet, nu gluma.
Va multumim!
Fara oameni ca voi, jocul nu ar fi supravietuit atat. Voi sunteti eroii care tineti serverele in picioare.

Totusi, investitie mare pentru o inevitabila infrangere....
Cum va face sa va simtiti stiind ca doar va zbateti ca pestele pe uscat?
Am bani multi rau de tot

Oblivion.

member
Scor reacție
0

Da eu vreau un video unde sa apara satele alea pe care vi le-am innobilat din green...se poate ?:D Dau funda :)))))))
Ptiu..cu putin noroc, mai treceam +2 de la versisori la statistica :)))

Dar voi cum va simtiti, stiind ca jucati..degeaba ? lumea e pierduta pt green :))))))) Cand vine stergere in masa ? sper ca nu inainte sa apuc sa va mai iau cateva sate :X

473734765_608711272106932_2120257395565977194_n.jpg

hmmmm?

472322502_1576658420393558_5172762970507672327_n.jpg

Ultima editare:
Sus