Discutii Libere !

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
Până la urmă e doar un joc nu poți câștiga mereu,mai și pierzi,dar părerea mea este că exagerați cu ironiile la adresa noastră ținând cont că a-ți fost dominați fara drept de apel:) am vazut ceva afirmații cum că băgăm bani multi in joc ,ba nu mai știu eu ce,până la urmă nu am băgat mâna în buzunarele cuiva să-i băgăm pe joc,fiecare e liber sa facă cum consideră și să bage câți bani dorește;) știe toată lumea cum sa jucat pe harta;)
succes !

T-Bone

member
Scor reacție
1
Pe banii vostri, pe harta ati actionat cum ati stiut, ati adoptat strategia pe care voi ati vazut-o ca fiind cea mai buna, nu a dat roade, asta e.
Cum ai zis si tu, nu le poti castiga pe toate, better luck next time. (poate dupa lumea asta, cu mai putina atitudine de "noi rupem pe genunchi pe toata lumea"....zic si eu)

shadow18

member
Scor reacție
0
Până la urmă e doar un joc nu poți câștiga mereu,mai și pierzi,dar părerea mea este că exagerați cu ironiile la adresa noastră ținând cont că a-ți fost dominați fara drept de apel:) am vazut ceva afirmații cum că băgăm bani multi in joc ,ba nu mai știu eu ce,până la urmă nu am băgat mâna în buzunarele cuiva să-i băgăm pe joc,fiecare e liber sa facă cum consideră și să bage câți bani dorește;) știe toată lumea cum sa jucat pe harta;)
succes !
nu pot sa nu îți răspund,tu ai trebui sa bagi capu in pământ pentru prestația rușinoasa avută pe această lume :) cont suport și spion amator
În schimb felicitări pentru restu colegilor tăi care chiar au jucat !

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
nu pot sa nu îți răspund,tu ai trebui sa bagi capu in pământ pentru prestația rușinoasa avută pe această lume :) cont suport și spion amator
În schimb felicitări pentru restu colegilor tăi care chiar au jucat !
Nu cred că ne cunoaștem,dar sincer de la tine chiar nu mă așteptam la o postare de doamne ajuta văzând toate comentariile tale pe aici,atât este limita ta,nu știu de unde ai scos-o pe asta cu spion,cont suport,cat de băgat capul în pământ cred că tu te pricepi,ce joc ai jucat tu aici ?! :))) mai bine stai in banca ta lasă pe alții care au jucat ceva pe harta,sa stai capra din start de lume și să te dai rotund pe extern e penibil;) este ultima mea postare aici bafta;)

Cheloo*

member
Scor reacție
0
Ciupanezule , cu tot respectul , nu vreau sa aduc in discutie cati bani a-ti bagat in joc , dar , la ce echipa a-ti etalat pe lumea 105 , la presiunea pe care a-ti pus-o de la inceputul lumii si miile de atacuri zilnice , nu stiu care trib ar fi rezistat pana la final .
Cand veniti si spuneti ca doar Green a jucat pe harta si RS nimic , vreau doar sa stiti ca RS este inca aici , deci misiunea voastra a esuat .

Felicitari sincere pentru cum a-ti jucat ! A-ti fost mai buni in multe momente cheie ale jocului !

OkWhatEver

member
Scor reacție
0
Felicitari tuturor a fost o lume mai interesanta decat parea la inceput fiind relativ dezechilibrata, sa ne revedem cu totii cu bine, sa fim sanatosi si sa ne mearga bine cu toate.

Mister3

member
Scor reacție
0
rakanishu cand ai de gand sa afisezi clasamentul cu inchiderea specialei 35 si sa dai premiile?

Vlaicu

member
Scor reacție
0
@Rakanishu , cum se procedează? Imi răspunzi tu până la urma?
Colegii tai nu au mai reusit...:(

1000069377.jpg

Sus