Discutii Libere !

Chemosh

member
Scor reacție
0
Hai, sustine-ti acuzatiile cu acel SS. Apoi poti posta si scuzele publice.
Cred că ar fi un moment excelent să începeți să explorați croșetatul, în loc să petreceți timpul jucând Triburile. Este o activitate care poate aduce multe satisfacții și creativitate. Înțeleg că fiecare are pasiunile sale, dar poate ar fi bine să luați în considerare și alte hobby-uri care se potrivesc mai bine cu vârsta dumneavoastră. Vă încurajez să încercați această activitate; s-ar putea să descoperiți o nouă plăcere!

Vlaicu

member
Scor reacție
0
Cu ocazia asta, ați putea face niște eșarfe cu Green și să le vindeți cu 15 lire la fiecare membru, am auzit că e la modă.

Satfaracaini

member
Scor reacție
0
gdgdfgdfgdfgd.jpeg

GheoQ

member
Scor reacție
0
Sa il pui pe Alex02dsa sa fie admin pe lumea 105, e ca si cum l-ai pune pe Messi sa arbitreze meciurile Barcelonei :))

T-Bone

member
Scor reacție
1
Verificarile continua, in unele locuri cu lupa, in altele cu ochii inchisi. Si totusi, eu cu cine votez?

laser.frate

member
Scor reacție
0
Mamaie,matale cand o sa iti ceri scuze pentru cate ai facut pe acest joc?
Muc cel mic , dar tie nu iti este rusine sa deschizi gura? Ca ai jucat atati ani echipa cu cele mai multe banari ? Fix tu vorbeste despre scuze ? Voi care ati dus banarea la rang de arta ?
Legat de inteligentu ala de a pus ss cu targu ... pune si cu targu de pe k-ul United sau RS ? Tu ai impresia ca toti sunt asa de tampiti ? Serios ,,, am impresia ca voi nu ati fost prezenti cand s-a impartit bunul simt. In momentul de fata sunt 2 jucatori green banati chiar mai multi. .. despre ce vorbim ?Cine a folosit script sau ce mai stiu e ce platforme s-a banat

Patratul

member
Scor reacție
0
Muc cel mic , dar tie nu iti este rusine sa deschizi gura? Ca ai jucat atati ani echipa cu cele mai multe banari ? Fix tu vorbeste despre scuze ? Voi care ati dus banarea la rang de arta ?
Legat de inteligentu ala de a pus ss cu targu ... pune si cu targu de pe k-ul United sau RS ? Tu ai impresia ca toti sunt asa de tampiti ? Serios ,,, am impresia ca voi nu ati fost prezenti cand s-a impartit bunul simt. In momentul de fata sunt 2 jucatori green banati chiar mai multi. .. despre ce vorbim ?Cine a folosit script sau ce mai stiu e ce platforme s-a banat
Sunt curios care sunt acei jucatori green banati?

laser.frate

member
Scor reacție
0
Retardule,joc cu cine vreau,dar niciodata cu boschetari ca tine..
Joc cu acest cont de peste 8 ani,si singurul ban pe care l-am avut ,a fost ca l-am facut pe zeuss milog:)))ban direct-nu atentionare,ca deh,era tichet din green:))))))deci nu veni sa-mi vorbesti tu mie de ban-uri,lichea oparita
Scuze eu , te-am facut muc cel mic o scapare nimic mai mult. Nu ma intereseaza cu cine joci sau de cat timp joci, este irelevant pentru mine, echipele cu care ai jucat de-a lungu timpului au fost cele mai banate. Sa va amintesc ce mumu ati primit de la Jderi pe ultima lume ? Nu e frumos cand cineva joaca cu aceleasi jucarii cum o faceti si voi.

dormm

member
Scor reacție
0
Scuze eu , te-am facut muc cel mic o scapare nimic mai mult. Nu ma intereseaza cu cine joci sau de cat timp joci, este irelevant pentru mine, echipele cu care ai jucat de-a lungu timpului au fost cele mai banate. Sa va amintesc ce mumu ati primit de la Jderi pe ultima lume ? Nu e frumos cand cineva joaca cu aceleasi jucarii cum o faceti si voi.
Lasa bre jderii,ca nu ai fost acolo..daca-mi aduc aminte bine, tu esti un suport din green..green a mancat bataie grava cam peste tot pe unde a intrat vs triburile de care spui tu mai sus,deci,ciocul mic si joc de glezne.DND

AncientStyle

member
Scor reacție
0
Ban la smecheri, permanent daca se poate (x-escu: va ramane gol, farmville: decat cu oameni ca voi cu platforme si alte rahaturi, ati stricat jocul, s a ajuns la nici 3k-uri de playeri, mai bine gol), multumesc si respect alex02dsa.

Sacrosanctity

member
Scor reacție
0
Toate banurile sunt date pe probe de alex02dsa si de mine personal, asta una.
Doi, inca nu s-au terminat verificarile si daca mai gasim, mai banam, chiar nu ma intereseaza cine joaca si unde.
Trei, multi dintre cei banati au recunoscut fair-play ca au folosit ceva, asa ca nu e nimic "gratuit" sau mai stiu eu ce minuni.
Patru, maram nu are drepturi pe L105, nu vede tickete si nici date ale jucatorilor.
Alex02dsa nu joaca, asa ca are dreptul sa participe ca suport conform normativelor INNO.

Daca aveti tickete raspunse de maram pe lumea 105 va rog sa le postati aici, va dau eu voie.
Aveti termen de 24h pentru a prezenta acele tickete, iar restul dovezilor pe care sustineti ca le detineti am rugamintea sa mi le trimiteti pe mail la rakanishu@team.triburile.ro
Daca tot aveti dovezi de ce nu le oferiti la jucatori?

Sau macar sa raspundeti la ticket sa oferiti info ? E clar ca unii jucatori sunt favorizati aici - si nu stiu cum va permiteti sa tratati jucatori care baga $$ frumosi in joc cu atata nepasare.

O sa escaladez si eu asta mai departe si sincer m ati dezamagit cu miscarile astea de 0 bani.

adinetoiu

member
Scor reacție
0
Sunt curios care sunt acei jucatori green banati?
Eu am 4 block-uri in 3 lumi cu green și acum am fost primul banat. Restart la 1500 pct..dar e pe merit..recunosc...
cred că nu vedeți ce jucători scăpa tot timpul doar că au niste scripturi nedetectabile dar e clar că încalcă regulamentul.

bady2

member
Scor reacție
0
Nu cred că cineva are o problema cu asta, credca toți suntem de acord că jocul ii stricat din rădăcini,ideea ii asta până la urmă..
Eu vreau să știu, maran a ajuns la 2k pct legal ? A dat ea cu degetelul ei non stop la târg încât să prindă 500 de resurse la jumătate de oră ? Problema ii că, daca ai treabă cu cineva, fa in asa fel încât să fie valabil pentru toți.
Nu îmi spune tu mie că kintus, braveri sau care mai sunt in top prin green au jucat legal,sa ajungi la punctele alea legal nu ai cum.. Am băieți in trib care au pp urî și se chinuie sa prindă resurse de 500 de pp urî și nu pot :).
Legea trebuie sa fie lege pentru toți, daca tot se fac verificări în masă și mai nou "se detectează toate scripturile " atunci hai sa fie un joc curat in care toată lumea să fie egală și aia e.
Supărarea mea nu ii că am luat ban, supărarea mea ii că nu ii dreptate înainte de toate. Legea trebuie sa fie lege pentru toți și punct!

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
Nu cred că cineva are o problema cu asta, credca toți suntem de acord că jocul ii stricat din rădăcini,ideea ii asta până la urmă..
Eu vreau să știu, maran a ajuns la 2k pct legal ? A dat ea cu degetelul ei non stop la târg încât să prindă 500 de resurse la jumătate de oră ? Problema ii că, daca ai treabă cu cineva, fa in asa fel încât să fie valabil pentru toți.
Nu îmi spune tu mie că kintus, braveri sau care mai sunt in top prin green au jucat legal,sa ajungi la punctele alea legal nu ai cum.. Am băieți in trib care au pp urî și se chinuie sa prindă resurse de 500 de pp urî și nu pot :).
Legea trebuie sa fie lege pentru toți, daca tot se fac verificări în masă și mai nou "se detectează toate scripturile " atunci hai sa fie un joc curat in care toată lumea să fie egală și aia e.
Supărarea mea nu ii că am luat ban, supărarea mea ii că nu ii dreptate înainte de toate. Legea trebuie sa fie lege pentru toți și punct!
Dar pe ceilalți cu 4 5 sate nu-i vezi? Sau care mai sunt in locuri fruntașe, de prin United,RS etc ...știți doar sa va plângeți,folosiți jucării ilegale apoi va plângeți că sunteți banati:)))

Sus