Discutii Libere !

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
Daca tot aveti dovezi de ce nu le oferiti la jucatori?

Sau macar sa raspundeti la ticket sa oferiti info ? E clar ca unii jucatori sunt favorizati aici - si nu stiu cum va permiteti sa tratati jucatori care baga $$ frumosi in joc cu atata nepasare.

O sa escaladez si eu asta mai departe si sincer m ati dezamagit cu miscarile astea de 0 bani.
Și tu tot manual ai adunat resurse din târg de ai ajuns la 9k puncte cu 2 sate nu-i așa?:)

Sacrosanctity

member
Scor reacție
0
Și tu tot manual ai adunat resurse din târg de ai ajuns la 9k puncte cu 2 sate nu-i așa?:)
Si ala de pe locul 1 tot manual a adunat a? Dar la ala nu s a sesizat nici o proba? Aici nu e vorba de cine a luat , mai degraba aia care nu au luat .

Trebuie sa fii ipocrit sa zici ca unii playeri nu sunt favorizati .

bady2

member
Scor reacție
0
Fiți ba oameni și nu mai susțineți un sistem infect, același sistem care a pus stăpânire pe Romania și au ajuns copii,copiilor noștri datori.
Peste tot in kkt asta de țară se bazează doar pe relații și prietenii ?
Mai ajungem sa dam dreptul de șmecheri și pe jocuri și aia e.
Pentru mine din acest moment ,fiind arama pe fata triburile.ro reprezintă una dintre mafiile din Romania.
Până una alta reprezintă un loc în care românii își investesc foarte mulți bani și în ziua de astăzi am ajuns sa cred că ajungi de o cumperi și pe mata.
Nu îmi pasă, joc de pe lumea 6 și am văzut toate etapele prin care a ajuns acest joc,când pe 43 am renunțat toți cei care au reprezentat tribul de nebuni , am făcut o pentru că am simțit deja multe..Am revenit pe 86 și îmi dau seama că,tot ceea ce noi am simțit, a devenit o certitudine și într-un final corupția si favorurile in floare chiar și pe jocuri.
Fiți solidari și nu mai țineți partea corupției ,vă vindeți și aici pentru o faina și un săpun.
Rușine mă!
Sa nu îmi aduc aminte pe 100 că am fost Banat pentru că am inobilat interne ale tribului meu :).
Sunteți penibili, josnici și fără scrupule și mai aveți tupeu vreodată să apareti pe extern.
Puneți mă mana pe biblie și jurați raka, Alex,maran și care mai sunteți că nu a ți făcut niciodată favoruri pentru cineva și atunci va cred, oameni drepți ce sunteți.

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
hai ,nu îmi spune că tu ești corect și drept :)
Spre uimirea ta chiar sunt,daca asta te linisteste,și dacă nu eram măcar tăceam din gura nu semnalizam pe extern că vezi doamne x e banat y nu sa fim serioși,fiecare își asumă cum joaca;)

Ultima editare:

bady2

member
Scor reacție
0
Degeaba facem gargara și ne obosim gurile,oricum cumva o scalda ei și o să părem noi aia prostii.. așa e mereu.
Sa fiți sănătoși ! :)

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Nu cred că cineva are o problema cu asta, credca toți suntem de acord că jocul ii stricat din rădăcini,ideea ii asta până la urmă..
Eu vreau să știu, maran a ajuns la 2k pct legal ? A dat ea cu degetelul ei non stop la târg încât să prindă 500 de resurse la jumătate de oră ? Problema ii că, daca ai treabă cu cineva, fa in asa fel încât să fie valabil pentru toți.
Nu îmi spune tu mie că kintus, braveri sau care mai sunt in top prin green au jucat legal,sa ajungi la punctele alea legal nu ai cum.. Am băieți in trib care au pp urî și se chinuie sa prindă resurse de 500 de pp urî și nu pot :).
Legea trebuie sa fie lege pentru toți, daca tot se fac verificări în masă și mai nou "se detectează toate scripturile " atunci hai sa fie un joc curat in care toată lumea să fie egală și aia e.
Supărarea mea nu ii că am luat ban, supărarea mea ii că nu ii dreptate înainte de toate. Legea trebuie sa fie lege pentru toți și punct!

Sunt de acord cu tine, ca regulamentul este acelasi pentru toata lumea. Toate banarile s-au dat exclusiv doar pe dovezi ce se regasesc in sistem, nu pe supozitii, si in mod cert nu s-au verificat toti jucatorii, ci doar o mica parte. Majoritatea au si recunoscut din prima in contestatii.
Exista mai multi admini pe aceasta lume si de asemenea puteti cerere, ca si pana acum ca rakanishu sa verifice daca banul a fost luat partinitor sau a fost pe bune. Garantez ca nici macar unul nu este dat fara dovezi extrem de clare. Si da pot sa jur oricand ca nu am favorizat pe nimeni. Blocari cred ca au fost cam din toate triburile, din ce am observat, ca unele triburi au 20 de jucatori in top asta e alta situatie.
Jucati cinstit si corect, e doar o chestiune de timp si pentru restul.

WARN: Astia care ati intrat cu suportii de pe VPNuri si va dati inceput nou ca sa-i farmati, urmati.

Ultima editare:

Chemosh

member
Scor reacție
0
Sunt de acord cu tine, ca regulamentul este acelasi pentru toata lumea. Toate banarile s-au dat exclusiv doar pe dovezi ce se regasesc in sistem, nu pe supozitii, si in mod cert nu s-au verificat toti jucatorii, ci doar o mica parte. Majoritatea au si recunoscut din prima in contestatii.
Exista mai multi admini pe aceasta lume si de asemenea puteti cerere, ca si pana acum ca rakanishu sa verifice daca banul a fost luat partinitor sau a fost pe bune. Garantez ca nici macar unul nu este dat fara dovezi extrem de clare. Si da pot sa jur oricand ca nu am favorizat pe nimeni. Blocari cred ca au fost cam din toate triburile, din ce am observat, ca unele triburi au 20 de jucatori in top asta e alta situatie.

WARN: Astia care ati intrat cu suportii de pe VPNuri si va dati inceput nou ca sa-i farmati, urmati.
Sigur așteptăm și următoarele nume: Kintus , Nokia 1

Bravery**Mihnea​

Bacchus.​

Și toți jucătorii care au peste 2500 p la ora actuală

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Scrie stimate jucator la rakanishu direct sa-i verifice ca sa nu mai fie cu banuiala. Si dupa astept si niste scuze publice. Mersi!

dormm

member
Scor reacție
0

Fals,stiu multe cazuri cand jucatorii au solicitat ca alt admin sa analizeze cazul si nu ati fost de acord,lasa gargara ca te stim cu totii cine esti si ce poti.
Da-i drumu’ d-aici,slabane ;)

Chemosh

member
Scor reacție
0
Scrie stimate jucator la rakanishu direct sa-i verifice ca sa nu mai fie cu banuiala. Si dupa astept si niste scuze publice. Mersi!
Deci să înțeleg ca restul au luat din depozit cu script și acești jucătorii au luat manual ținând cont ca în depozit nu stă nici 10 ms resursele

Sacrosanctity

member
Scor reacție
0
Alex,

Mai rau te faci de ras. Macar opreste - te .

Daca ala cu 5000 de puncte e clar ca a folosit script -ul , tu vrei sa mi spui mie ca locul 1 cu 10 . 000 de puncte " nu se stie inca , trebuie sa analizam " Cum poti sa zici asa ceva?

Macar nu mai dati reply - se subintelege toata chestia de la sine .

Chemosh

member
Scor reacție
0
Deci să înțeleg ca toți jucătorii din green care au multe puncte în primele zile ei au crescut fără nici un script . Deci mama mare a cerut resurse la dsa și daa s-a conformat altfel nu pot înțelege .

Sus