Discutii Libere !

n00bSt3R

member
Scor reacție
0
tiketul a fost făcut la ora 15 14 de pe lume 105. După tiket la câteva ore sa înscris și pe altă lume deci se poate verifica ca tiketul a fost făcut pe lumea 105 Rog verificarea orei și a tiketului
Tichetul poți să îl faci de pe orice lume și să te referi la orice lume.

Sunt convins că jucătorul era logat pe lumea 105 și s-a referit la 105, dar la selectare lumi, ori a selectat altceva, ori a bifat "nicio lume".

Tocmai de aceea a și ajuns tichetul la un admin, care ca și jucător joaca pe 105, DAR asta nu înseamnă că și are acces la lumea 105.

Problema e că mulți nu știți să faceți tichete si vă credeți neîndreptățiti.

Pe de altă parte, multi folosiți niste scripturi pe care nu știți să le folosiți și sunteți prinși și vă credeți neîndreptățiti.

Toate ca toate, spor la joaca și la făcut pp-uri!

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
I-am explicat la suport, dar ne placem sa facem caz din orice nimic.
1730371154711.png

Acesta a fost ticketul, selectat "None" , adica nici o lume.
In plus acel jucator a intrebat daca si cum poate recupera un cont vechi, si raspunsurile date au fost normale si corecte, fara vreo legatura cu lumea 105 sau mai stiu eu ce, acum ca acest ticket a ajuns la cel care reclama, e alta poveste, dar poate este contul dansului...

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Daca se doreste sa se faca jocul corect se face fara probleme. Dar cei care au scripturi performante scapa mereu nepedepsititi. Adminii mereu cer dovada. Pai referitor de scriptul de luat resurse de la targ. Nu ai cum manual sa iei resurse in 100 milisecunde, sa apara 1000 resurse iti ia aproape o secunda sa scrii 100 apoi inca jumate de secunda sa iti calculeze exact, pana faci tu lucrul asta un script de luat resurse a terminat de mult. Adica e mult prea evident unde se foloseste scriptul de cumparat resurse. deci cine reuseste sa ia resurse sub o secunda nu are cum sa faca lucrul asta manual. apoi cu atacurile bagate la 1-5-10 milisecunde unul de altul, la fel fara script nu ai cum, nici daca incerci manual de 10.000 de ori si nu bagi asa , si etc se poate demonstra per fiecare script ca jocul este automatizat, pentru ca tu ca om ai reflexe limitate.

Concluzia? absolut toti banati fara exceptie ati folosit automatizari, cum am facut si eu pe alte lumi si toti din top, nu este unul sa joace jocul pur manual cum era acum 20 de ani, cand chiar se statea toata noaptea lipit de calculator sa dai atacuri.

Tekashi

member
Scor reacție
1
Acum cativa ani s-a dat un ban pe baza istoricului unui jucator, pe modelul ai atat de multe abateri incat nu trebuie sa ti mai demonstrez cum te-am prins.
Este o linie fina intre a bana pentru ca este evident si a bana abuziv. Chiar daca fac parte din tabara celor cu mai multe bann-uri, cel putin pana la momentul asta, consider ca este necesar ca un jucator sa fie penalizat doar atunci cand exista dovezi.
Este evident ca se cumpara cu automatizare, ai dreptate, dar asta nu trebuie decat sa motiveze echipa de tt sa gaseasca alte solutii de a demonstra fapta.

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Daca se doreste sa se faca jocul corect se face fara probleme. Dar cei care au scripturi performante scapa mereu nepedepsititi. Adminii mereu cer dovada. Pai referitor de scriptul de luat resurse de la targ. Nu ai cum manual sa iei resurse in 100 milisecunde, sa apara 1000 resurse iti ia aproape o secunda sa scrii 100 apoi inca jumate de secunda sa iti calculeze exact, pana faci tu lucrul asta un script de luat resurse a terminat de mult. Adica e mult prea evident unde se foloseste scriptul de cumparat resurse. deci cine reuseste sa ia resurse sub o secunda nu are cum sa faca lucrul asta manual. apoi cu atacurile bagate la 1-5-10 milisecunde unul de altul, la fel fara script nu ai cum, nici daca incerci manual de 10.000 de ori si nu bagi asa , si etc se poate demonstra per fiecare script ca jocul este automatizat, pentru ca tu ca om ai reflexe limitate.

Concluzia? absolut toti banati fara exceptie ati folosit automatizari, cum am facut si eu pe alte lumi si toti din top, nu este unul sa joace jocul pur manual cum era acum 20 de ani, cand chiar se statea toata noaptea lipit de calculator sa dai atacuri.

Asta este stimate jucator o presupunere. Pentru a dovedi acest lucru in sistemul de administrare ar trebui sa apara aceste informatii cu timestamp (cu acuratete de milisecunde), ceea ce nu e cazul in toate situatiile. Daca voi credeti ca noi ne uitam la toate datele astea si decidem sa nu facem nimic, va inselati.
Sistemul de administrare e extrem de limitat in comparatie cu evolutia scripturilor si de multe ori tre sa gasim solutii "creative" pentru a corobora diferite date pentru a deduce ca defapt jucatorul respectiv foloseste automatisme interzise.

T-Bone

member
Scor reacție
1
mi-ar placea si mie niste automatizari d-astea nedetectabile sa intru si eu rand cu lumea "ca cam" incep sa fac bataturi la degetele si raman si in urma ca progres :(

de ce nu ar gandit toti asa daca oricum nu pot fi detectate iar daca prin vreo magie sunt detectate, utilizatorii primesc doar o mica amenda?

Ultima editare:

-Killer-

member
Scor reacție
0
Vezi atașament 6509

In plus acel jucator a intrebat daca si cum poate recupera un cont vechi, si raspunsurile date au fost normale si corecte, fara vreo legatura cu lumea 105 sau mai stiu eu ce, acum ca acest ticket a ajuns la cel care reclama, e alta poveste, dar poate este contul dansului...
Sa înțelegem ca dacă eu fac un ticket și nu menționez lumea de joc de exemplu pe numele unui jucator: "maram" . Adminul care verifica poate sa fie chiar maram? si pentru ca nu e menționată lumea o sa fie verificat contul pe toate lumile active?

Mulțumesc,
-Killer-

Lady Kristine

member
Scor reacție
0
Daca ai probleme de intelegere a textului, din pacate, nu te pot ajuta.
Textul l-am inteles asa cum l-ai scris domnule moderator jignitor al comunitatii, daca vrei sa fie transparenta spune comunitatii care sunt aceste solutii ,,creative,, sunt scrise negru pe alb sau le scrieti voi in mintea voastra si dati cu banul care sa fie urmatoarea victima a ,,presupusului ca foloseste scripturi,, hai sa nu mai negam toate problemele de genul si nu mai veniti voi sa spuneti ca tot comunitatea este de vina, banuri s-au dat pe presupus multe, chiar foarte foarte multe... eu ti-as sugera cand dai un reply de genul sa iti masori cuvintele, vii cu dovezi, vii cu detalii despre acele solutii, argumente si toate cele nu sa aruncati mai ales dumitale cu vorbe-n vant ca de fiecare data... tot timpul cauti calea ca sa te scoti din balegar... bineinteles dand dovada de neprofesionalism atat pe forum cat si prin tickete, deci lasand la o parte vorbaria multa... haide cu acea transparenta ca sa afle si comunitatea procesul acestei ,,creativitati,,

Chemosh

member
Scor reacție
0
Asta este stimate jucator o presupunere. Pentru a dovedi acest lucru in sistemul de administrare ar trebui sa apara aceste informatii cu timestamp (cu acuratete de milisecunde), ceea ce nu e cazul in toate situatiile. Daca voi credeti ca noi ne uitam la toate datele astea si decidem sa nu facem nimic, va inselati.
Sistemul de administrare e extrem de limitat in comparatie cu evolutia scripturilor si de multe ori tre sa gasim solutii "creative" pentru a corobora diferite date pentru a deduce ca defapt jucatorul respectiv foloseste automatisme interzise.
Înțelegem că ne solicitați să avem încredere în analiza voastră, deși recunoașteți limitările sistemului actual. Totuși, cazurile ca cel de mai jos ridică semne de întrebare și necesită o explicație clară:

De exemplu, jucătorul “Kintus” din tribul GREEN a cucerit recent un sat de 1.500 puncte, a mai luat un sat de 505 puncte, și deține acum 3 nobili în sat, în timp ce al patrulea este pe drum. Explicați, vă rog, cum poate cineva obține resurse pentru a crește atât de rapid și a menține atâția nobili fără să folosească un script de depozit automat.

Astfel de evoluții aparent imposibile generează o mare suspiciune în comunitate. Dacă sistemul este într-adevăr limitat, cum se asigură că astfel de situații nu scapă neobservate sau nesancționate? Jucătorii care respectă regulamentul se așteaptă la un proces de verificare obiectiv și transparent, nu la decizii bazate pe „deducții” sau soluții „creative”.

Apreciez un răspuns clar și direct care să ne ofere încredere că regulile se aplică la fel pentru toți.

Ultima editare:

Chemosh

member
Scor reacție
0
Vezi atașament 6509

In plus acel jucator a intrebat daca si cum poate recupera un cont vechi, si raspunsurile date au fost normale si corecte, fara vreo legatura cu lumea 105 sau mai stiu eu ce, acum ca acest ticket a ajuns la cel care reclama, e alta poveste, dar poate este contul

Bună, Rakanishu,

Aș dori să înțeleg de ce, în fiecare lume în care joacă Tribul Green, adminul Alex02dsa este mereu cel care administrează. Știu că voi răspundeți că ceilalți admini se ocupă de alte lumi sau că Alex a fost disponibil, dar aș vrea un răspuns concret în legătură cu acest aspect.

De asemenea, aș aprecia dacă ai putea explica de ce toate ticheturile deschise de peste 48 de ore nu sunt închise. Nu vorbesc doar în numele meu, ci în numele tuturor celor care au ticheturi care așteaptă să fie rezolvate.

Mulțumesc!

Legat de mesajul tău, nu vreau să intru în polemici, așa cum am discutat și în privat. Vom reveni în instanță și ne vei demonstra acolo.

RCPower

member
Scor reacție
0
Înțelegem că ne solicitați să avem încredere în analiza voastră, deși recunoașteți limitările sistemului actual. Totuși, cazurile ca cel de mai jos ridică semne de întrebare și necesită o explicație clară:

De exemplu, jucătorul “Kintus” din tribul GREEN a cucerit recent un sat de 1.500 puncte, a mai luat un sat de 505 puncte, și deține acum 3 nobili în sat, în timp ce al patrulea este pe drum. Explicați, vă rog, cum poate cineva obține resurse pentru a crește atât de rapid și a menține atâția nobili fără să folosească un script de depozit automat.

Astfel de evoluții aparent imposibile generează o mare suspiciune în comunitate. Dacă sistemul este într-adevăr limitat, cum se asigură că astfel de situații nu scapă neobservate sau nesancționate? Jucătorii care respectă regulamentul se așteaptă la un proces de verificare obiectiv și transparent, nu la decizii bazate pe „deducții” sau soluții „creative”.

Apreciez un răspuns clar și direct care să ne ofere încredere că regulile se aplică la fel pentru toți.
De ce dai exemplu jucător green
Sunt și alți jucători în aceeași situație

iulian mafia

member
Scor reacție
2
Dar eu nu înțeleg ce tot latră chemosh pe aici, au fost ban-uri în toate triburile și până la urmă mi-ar fi și rușine să ies să comentez ceva public având în vedere ca din nou și pe lumea asta s-a aplicat tactica : facem alianță înainte să înceapă lumea cu 4 triburi să nu cumva să luăm iar bătaie.

Auzi la el vrea în instanță

app cu tichetele alea la care ți-a răspuns maram și iar lătrai pe aici de nu știu ce conspirații se întâmplă, te-ai lămurit? Așa-i ca și atunci nu ai gândit deloc când ai scris ?

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Sa demonstreze un jucator prin video ca poate lua resurse sub 1 secunda, sa demonstreze un jucator ca manual baga atacurile alea in 10 milisecunde si sa demonstreze un jucator ca el farmeaza sistematic, odata la fix 10 minute, si click-urile sunt date identic la aceeasi frecventa de milisecunde. sa farmerzi 200 de sate si sa dai click identic la acelasi timeframe uman este absolut imposibil.

Am inteles ca voi aveti nevoie de dovezi, doar voiam sa punctez ca toata lumea fenteaza jocul. Ca jucator de pe primele lumi si am fost maniac la un moment dat pot garanta ca nimeni nu poate imita manual secventa scripturilor oricare ar fi ele.

Eu nu acuz adminii doar zic ca toti folosim scripturi si aia e, uneori suntem prinsi si pedepsiti, este frustrant asa e( eu am fost banat pe 101 de doua ori in 10 zile si m-am umplut de nervi, dar pana la urma am acceptat)

Doar punctam ca pe fiecare lume este un balci inutil, toti cei banati folosind automatizari.

shadow18

member
Scor reacție
0
Dar eu nu înțeleg ce tot latră chemosh pe aici, au fost ban-uri în toate triburile și până la urmă mi-ar fi și rușine să ies să comentez ceva public având în vedere ca din nou și pe lumea asta s-a aplicat tactica : facem alianță înainte să înceapă lumea cu 4 triburi să nu cumva să luăm iar bătaie.

Auzi la el vrea în instanță

app cu tichetele alea la care ți-a răspuns maram și iar lătrai pe aici de nu știu ce conspirații se întâmplă, te-ai lămurit? Așa-i ca și atunci nu ai gândit deloc când ai scris ?
Serios ?ce banuri au fost în partea green &legend& burn ? De ce de fiecare dată va victimizati și plangeti ca s-au aliat triburile împotriva voastră ?Sunteti cel mai neindreptatit trib și toată lumea împotriva voastră,dar cu relații prin adminaj!
Retragete ușor ca să nu te faci de râs iar .

iulian mafia

member
Scor reacție
2
Suferi prea mult pentru un joc, dacă e să pierdem aia e mergem mai departe doar jucăm de plăcere intrăm când avem timp și poate câștigăm atunci, dar pe mine mă amuză tot timpul cei care se bat cu noi și se plâng non-stop și găsesc fel și fel de motive și scuze pentru eșecul lor.
Deci mai recitește forumul ăsta odată și spune-mi atunci cine se plânge.

Chemosh

member
Scor reacție
0
Suferi prea mult pentru un joc, dacă e să pierdem aia e mergem mai departe doar jucăm de plăcere intrăm când avem timp și poate câștigăm atunci, dar pe mine mă amuză tot timpul cei care se bat cu noi și se plâng non-stop și găsesc fel și fel de motive și scuze pentru eșecul lor.
Eu îți spun să taci din gură și să te duci la conducerea Burn să le pupi mâinile, că ai câștigat și tu o lume.

shadow18

member
Scor reacție
0
Când vi se reproșează adevarul nu știți ce să mai ziceți.

Sfatul nostru este să îi pupati mâinile lui Furnik pentru câștigarea lumii 99 ca nu cred ca mai aveți onoarea asta vreodata !

Sus