Discutii Libere !

shadow18

member
Scor reacție
0
Suferi prea mult pentru un joc, dacă e să pierdem aia e mergem mai departe doar jucăm de plăcere intrăm când avem timp și poate câștigăm atunci, dar pe mine mă amuză tot timpul cei care se bat cu noi și se plâng non-stop și găsesc fel și fel de motive și scuze pentru eșecul lor.
Deci mai recitește forumul ăsta odată și spune-mi atunci cine se plânge.
Când vi se reproșează adevarul nu știți ce să mai ziceți.

Sfatul nostru este să îi pupati mâinile lui Furnik pentru câștigarea lumii 99 ca nu cred ca mai aveți onoarea asta vreodata !

GheoQ

member
Scor reacție
0
Dar eu nu înțeleg ce tot latră chemosh pe aici, au fost ban-uri în toate triburile și până la urmă mi-ar fi și rușine să ies să comentez ceva public având în vedere ca din nou și pe lumea asta s-a aplicat tactica : facem alianță înainte să înceapă lumea cu 4 triburi să nu cumva să luăm iar bătaie.
Green face aliante cu adminul ce raspunde de lumea 105=))) iar iulica plange ca altii fac aliante pe harta...ce patetic esti : ))

ps. ultima lume in care nu ati avut alianta cu un admin (lumea 87) ati mancat bataie...acum prevad ca o sa luati cu tot cu adminul alex02dsa: ))

shadow18

member
Scor reacție
0
Green face aliante cu adminul ce raspunde de lumea 105=))) iar iulica plange ca altii fac aliante pe harta...ce patetic esti : ))

ps. ultima lume in care nu ati avut alianta cu un admin (lumea 87) ati mancat bataie...acum prevad ca o sa luati cu tot cu adminul alex02dsa: ))
ia bătut MNT ul de a ieșit untul din ei :)))

Chemosh

member
Scor reacție
0

A dat MNT în ei pe 87, de nu au mai știut joaca.

RCPower

member
Scor reacție
0
Serios ?ce banuri au fost în partea green &legend& burn ? De ce de fiecare dată va victimizati și plangeti ca s-au aliat triburile împotriva voastră ?Sunteti cel mai neindreptatit trib și toată lumea împotriva voastră,dar cu relații prin adminaj!
Retragete ușor ca să nu te faci de râs iar .
Ca nu s-a iesit pe forum sa se planga ca fetitele alea cand li se ia bomboanele,nu inseamna ca nu s-a banat,dar mie mi-ar fi placut sa se dea restart la toti cei care au fost banati,nu va mai plangeti ca ati scapat ieftin,sper ca data viitoare sa nu mai fie asa indulgenti admini,ce atata gargara aici pe forum,ai gresit platesti,nu va mai victimizati aiurea...

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0

Legat de lumea 87,Tu nu ești ăla de era bolnav,internat prin spital etc când era organizat pe tine și lăsai sitter la green să-ți apere contul că tu nu erai capabil? Apoi te-ai supărat și ai fugit la inamic panseluța ce ești;)))mai ai și tupeu sa ieși pe extern,mi-ar fi și rusine:))

GheoQ

member
Scor reacție
0
Legat de lumea 87,Tu nu ești ăla de era bolnav,internat prin spital etc când era organizat pe tine și lăsai sitter la green să-ți apere contul că tu nu erai capabil? Apoi te-ai supărat și ai fugit la inamic panseluța ce ești;)))mai ai și tupeu sa ieși pe extern,mi-ar fi și rusine:))
Vad ca inca ai frustrari de pe 87:)) dar iti recomand sa vezi forumul de pe acea lume ca nu esti pus la punct cu toate detaliile.

ps. daca a stat cineva din green o zi pe siter( si da, nu e usor sa stai in spital dupa operatie pe un joc) asta nu inseama ca trebuie sa le fiu sclav:))

De aia a plecat iulica inaintea lumii 105 sa caute aliati si sa promita la HS locuri daca vin sa joace cu ei:)) din cauza ca de la lume la lume va tot pierdeti credibilitatea si va bateti joc de jucatori, ultimul exemplu lumea 99.

AncientStyle

member
Scor reacție
0
koksalbaba-picking-up-nose.gif

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
Vad ca inca ai frustrari de pe 87:)) dar iti recomand sa vezi forumul de pe acea lume ca nu esti pus la punct cu toate detaliile.

ps. daca a stat cineva din green o zi pe siter( si da, nu e usor sa stai in spital dupa operatie pe un joc) asta nu inseama ca trebuie sa le fiu sclav:))

De aia a plecat iulica inaintea lumii 105 sa caute aliati si sa promita la HS locuri daca vin sa joace cu ei:)) din cauza ca de la lume la lume va tot pierdeti credibilitatea si va bateti joc de jucatori, ultimul exemplu lumea 99.
Am văzut că te bagi aiurea în seamă,pentru mine e doar un joc nu am frustrări deloc,înseamnă că era coincidenta la fiecare organizat tu erai pe sitter la noi și nu doar o zi;) spor la joaca și nu mai abera pe aici că tu chiar nu ești în măsura sa o faci;)

GheoQ

member
Scor reacție
0
Am văzut că te bagi aiurea în seamă,pentru mine e doar un joc nu am frustrări deloc,înseamnă că era coincidenta la fiecare organizat tu erai pe sitter la noi și nu doar o zi;) spor la joaca și nu mai abera pe aici că tu chiar nu ești în măsura sa o faci;)

Chiar vreau sa vad dovada ca a stat cineva la mine siter inafara de ziua aia :)) Si dupa ce tot tu imi raspunzi la postare tot eu ma bag in seama cu tine?:))

ps aici e forum unde fiecare e liber sa scrie ce vrea cand vrea nu ca pe grupul green doar cand va da voie maram

Ciupan3zu

member
Scor reacție
0
ia bătut MNT ul de a ieșit untul din ei :)))
Toate atacurile plecau pe cei rămași în sciții și fiind,pe diagonala,mai documenteaza-te înainte ,apoi a fost o hartă de 1vs 3 și s-a pierdut lumea,deși se luau 10 20 sate pe organizat,nu sta nimeni sa piardă timp 1vs3 k-uri;) succes pe l 105 daca joci;)

Ultima editare:

Lanusu

member
Scor reacție
0
Salutare,

Joc cu green de 3 lumi(87,92,99) fara prea multe pp’uri.. ca n’am .
Aici hotii striga hotii.. singurul inceput nou si la luat adinetoiu, desi toti au fost banati pe acelasi motiv(scripturi ptr folosire targ).
Mi’as dori sa stiu ce inseamna sa te ajute adminii, ca pe 87, 92 am pierdut nopti pe joc, mai mult decat multi de aici.
Mi’as dori sa nu mai fiti atat de romani, sa acuzati in stanga si in dreapta, sa acuzati adminii, sau sa va acuzati dusmanii de jocuri de culise . (Este un joc, tratati’l ca atare)

Inteleg ca aveti ceva cu adminii, o parte din voi, dar sa stiti ca mai joaca si altii in green. Decat sa strigati artificial “huo green/huo adminii”, mai bine v’ati gandi de ce jucati acest joc, daca tot va aduce atata frustrare?

Nu raspund la provocari, deci spor.

shadow18

member
Scor reacție
0
Ca nu s-a iesit pe forum sa se planga ca fetitele alea cand li se ia bomboanele,nu inseamna ca nu s-a banat,dar mie mi-ar fi placut sa se dea restart la toti cei care au fost banati,nu va mai plangeti ca ati scapat ieftin,sper ca data viitoare sa nu mai fie asa indulgenti admini,ce atata gargara aici pe forum,ai gresit platesti,nu va mai victimizati

Salut Chemosh, am o discutie privata cu tine pe care o atasez mai jos.. de ce faci pe corectu p aici?
Vulpoi bătrân iar profiți de imaturitatea unora pe acest joc ?Mai ieși din casă și lasă lumea virtuala;))

Scor reacție
1
Salut, Am observat că ai postat o conversație privată între noi aici pe forum. Poate nu știi, dar publicarea discuțiilor private fără acordul tuturor părților implicate ar putea încălca unele reguli de confidențialitate și protecția datelor personale. Ar fi fost mai bine să discutăm direct, ca să evităm orice complicații. Poate că ar fi mai corect să păstrăm astfel de conversații private .

Articolul 74, litera (f): Interzice „difuzarea de imagini sau de convorbiri private fără acordul persoanei vizate.”

2. Articolul 226 din Codul Penal: Prevede că „fapta de a capta ori de a folosi, fără drept, imagini sau sunete din viața privată a unei persoane, săvârșită prin orice mijloace, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.”

3. GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor, aplicabil în Uniunea Europeană): Dacă discuția conține date personale (cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon etc.), publicarea acesteia poate fi considerată o încălcare a drepturilor la protecția datelor. Acesta poate fi sancționat de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
Deci sa inteleg ca te ai desumflat cu platforma..mai am una si in care injuri RS..imi dai aprobarea sa o postez? Daca tot faci pe corectu, era corect si sa taci, nu sa te dai p aici destept cu probleme de adminaj..mai am si cand imi ceri scripturi ilegale..le postez? Hai ca tot esti corect aici, arata lumii cine esti, spune si le postez;))
PS: regulamentul jocului l ai citit? Ti l las eu, nu prea se pupa cu ce scriai tu in privat:
  1. Jocul trebuie să fie jucat cu browserele acceptate pe versiunile web oficiale sau pe aplicațiile mobile oficiale și actualizate. Orice fel de acțiune în joc trebuie făcută manual sau printr-o selecție de scripturi și instrumente permise.
  2. Bots, instrumente, scripturi și alte mijloace care oferă acțiuni automate sau replică și / sau permit accesul la funcționalitatea premium sunt interzise, cu excepția cazului în care este permis in mod oficial

Scor reacție
1
Mâine voi depune plângere penală pentru aceasta postare cu nume număr de telefon. Și am încheiat discuția. O zi bună
Hai fugi ca ne ai plictisit ca tot faci pe corectu, sa nu mai apari pe aici, macar astialalti recunosc toti ca joaca cu scripturi, sunt suparati doar ca au fost prinsi, tu incepi cu ban pe supozitii si tu recunosti c ai platforma.

Scor reacție
1
Cred ca esti imatur total și nu înțelegi ca mâine îți fac plângere penală nu mă crezi pe mine poți să te informezi ca am mai avut probleme cu jucători ca tine și tot cu poliția se rezolvă . Din păcate pentru tine am numele tău complet poza de pe fb și număr de telefon ne vedem când o să îți fie mai rău .
Hai stai frate cuminte nu mai abera p aici, am mai platit amenzi si am sa mai platesc du te unde vrei sifonel, ca doar n am postat poze cu tine in maciuca goala:)) si daca nu eati cuminte postez si restu hai fugi la sifon

Dicsie

member
Scor reacție
7
Multumesc pentru o seara minunata, chiar imi era dor sa mai rad.

Recunosc si cred ca orice om logic poate sa fie de acord ca atat adminii cat si jucatorii pot face greseli, voite ori nevoite, desi mai greu nevoite.

Insa se demonstreaza ca unii duceti prostia la rang de mod de viata, aduceti niste "probe" penibile, iar ca jucatori, sunteti sub orice babauta sau ce jigniri penibile mai indrumati.

Plangeri penale auzi la unii =]]]]]] maine aparem la stirile de la ora 19, fiti gata, ca va salta DNA-ul pentru dovezi. Plangere penala, ahahahahah :]]]] numa din amenintarea asta care iti e si mila sa o citesti, realizezi cat de putine cunostinte au unii despre "drepturile consumatorului", si va dati aproape judecatori pe aici....

Ultima editare:
Scor reacție
1
Ești foarte penibil. Poți posta tot ce ai dacă tot ai început Dar voi continua exact ce am spus și ca o faci și ca nu o faci . Credeți ca pozele pe care tu le ai din 2023 sunt relevante la finalul anului 2024 ? Să nu te rogi după de mine hai aștept și restu
Gata..le ai aratat la baieti ce ai zis despre ei deja , cu scuza ca e veche:)) e bine.
@Rakanishu acest domn nu a negat nici o secunda ca acel print nu este real, ba chiar l a confirmat. Din moment ce avem dovada clara a unui jucator ce recunoaste ca a folosit o platforma, nu se poate face nimic sa scapam de lichele?

Sus