Discutii Libere !

Furnik29

member
Scor reacție
0
Absolut de acord, dar speranta moare ultima. Chiar daca stii ca se vor intampla lucruri de genul asta si te astepti la ele, tot e greu sa nu simti frustrare atunci cand lucrurile sunt unfair. Adevarul e ca intregul top 25 trebuia sa primeasca ban, poate si mai mult de atat, iar banurile ar fi trebuit sa fie cu inceput nou, nu cu un slap on the hand de la care iti revii in mai putin de o zi, pentru ca asa se va repeta acelasi lucru si pe urmatoarea lume, stiind ca nu exista consecinte reale si cu siguranta iesi mai bine cu script si pedeapsa decat sa joci curat.
La care top 25 faci referire? farm?resurse adunate?
Depozitul pe k44 colcaie ca gandacii si nimeni nu i-a nimic. E normal sa prinzi top cand ai de unde sa servesti resurse la orice ora din zi si din noapte.
Asumati-va scripturile si platformele, ca eu am o vorba veche si multi o cunosc, ..."La ce mai joci jocul? daca o faci cu script, unde e placerea? E la fel ca pe cs-go cand o dai cu cheats"...
Vorba asta o ziceam si in RS celor care foloseaua platforme si scripts... Asa ca daca luati ban pe aia 400 suporti sa nu strigati iar ADMINII ca stiti foarte bine ca sunteti VINOVATI! EX: https://prnt.sc/YgT6jtJ_3oGC suportul lui 10 begin a cazut la datorie, BVO Kintus!
Dadeam pe 91 organizat doar cu trupele suportilor =)))

VooDooMAGIC

member
Scor reacție
1
Voi ati fumat ceva bun, dati si la alti ...Appropo vand covrigi Lehliu gara
Nu mai am pamant dar fac rost de ceva daca este nevoie

VooDooMAGIC

member
Scor reacție
1
Depozitul pe k44 colcaie ca gandacii si nimeni nu i-a nimic. E normal sa prinzi top cand ai de unde sa servesti resurse la orice ora din zi si din noapte.
Asumati-va scripturile si platformele, ca eu am o vorba veche si multi o cunosc, ..."La ce mai joci jocul? daca o faci cu script, unde e placerea? E la fel ca pe cs-go cand o dai cu cheats"...
Vorba asta o ziceam si in RS celor care foloseaua platforme si scripts... Asa ca daca luati ban pe aia 400 suporti sa nu strigati iar ADMINII ca stiti foarte bine ca sunteti VINOVATI! EX: https://prnt.sc/YgT6jtJ_3oGC suportul lui 10 begin a cazut la datorie, BVO Kintus!
Si tu nu folosesti? sfantule

Furnik29

member
Scor reacție
0
Si tu nu folosesti? sfantule
Nu mi-as bate joc de contul si imaginea mea, plus ca in calitate de intemeietor e rusinos sa fi banat, este strict parerea mea. Si daca as folosi nu as vedea de ce as mai juca triburile, e ca si cum joci candy crash with cheats si il inchizi, totul e dat manual, cu asistent de farmare al jocului, atacurile cu cp, curatare manuala, targ manual, plus ca e bataie de cap sa stai cu morcovu ca o sa fi banat, asta am vazut la ceilalti care folosesc, au pe constiinta si nu pot dormii linistiti pe perna stiind ca au folosit platforme si de teama ca vor fi prinsi, no script no stres! dar mna fiecare face ce doreste, eu sunt impotriva si celor legale si sa fie jocul ca alta data cand dadeai atacurile cu 4 tab-uri deschise daca ma intelegi @VooDooMAGIC

PS. Propun adminilor sa baneze conturile definitiv care au avut mai mult de 3 ban-uri de la existenta contului pe .ro, cunosc si am fost admin pe diferite platforme de joc si se dadea ban pe LP (last punish). Aici pe triburile nu am vazut niciodata asta si aceeasi jucatori banati ii vom vedea pe fiecare lume banati, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in trecut...Gen ai luat ban pe 105, nu mai ai ce cauta pe 105, 106 la fel si daca la 107 se repeta banned 4ever.

Ultima editare:

SuRRounD.

member
Scor reacție
0
Da fratele meu. De asta m-am trezit azidimineata si chiar ma intrebam ce sa fac in vinerea asta.

Raspunsul era sa verific contul lui furnik29 daca foloseste sau nu scripturi, mersi fra

VooDooMAGIC

member
Scor reacție
1
Nu mi-as bate joc de contul si imaginea mea, plus ca in calitate de intemeietor e rusinos sa fi banat, este strict parerea mea. Si daca as folosi nu as vedea de ce as mai juca triburile, e ca si cum joci candy crash with cheats si il inchizi, totul e dat manual, cu asistent de farmare al jocului, atacurile cu cp, curatare manuala, targ manual, plus ca e bataie de cap sa stai cu morcovu ca o sa fi banat, asta am vazut la ceilalti care folosesc, au pe constiinta si nu pot dormii linistiti pe perna stiind ca au folosit platforme si de teama ca vor fi prinsi, no script no stres! dar mna fiecare face ce doreste, eu sunt impotriva si celor legale si sa fie jocul ca alta data cand dadeai atacurile cu 4 tab-uri deschise daca ma intelegi @VooDooMAGIC

PS. Propun adminilor sa baneze conturile definitiv care au avut mai mult de 3 ban-uri de la existenta contului pe .ro, cunosc si am fost admin pe diferite platforme de joc si se dadea ban pe LP (last punish). Aici pe triburile nu am vazut niciodata asta si aceeasi jucatori banati ii vom vedea pe fiecare lume banati, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in trecut...Gen ai luat ban pe 105, nu mai ai ce cauta pe 105, 106 la fel si daca la 107 se repeta banned 4ever.
eu nu te inteleg, poti sa repeti ce ai zis?

shadow18

member
Scor reacție
0
koksalbaba-picking-up-nose.gif
Furnik așteptând razboiul :)))

Ultima editare:

nothappy

member
Scor reacție
0
hai sa nu exageram, ca ne cunoastem jocul fiecaruia si stim cum merg lucrurile.

capitan123

member
Scor reacție
0
Salutare la toata lumea. N-am mai jucat jocul asta de cand eram mic. Am o nostalgie doamne fereste.

*sickoss*

member
Scor reacție
0
@D1v1nn0 D.N.A.

Roagă-mă sa nu mă activez. Că iar te iau transpirațiile.

Green face aliante cu adminul ce raspunde de lumea 105=))) iar iulica plange ca altii fac aliante pe harta...ce patetic esti : ))

ps. ultima lume in care nu ati avut alianta cu un admin (lumea 87) ati mancat bataie...acum prevad ca o sa luati cu tot cu adminul alex02dsa: ))

Prea mult curent mai furați :))))) Nici voi nu credeți aberațiile astea dar na..măcar să ai un “motiv”, ca atunci când pierzi să te doară mai puțin. =))

Sus