Discutii libere !

dezmirean

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Probabil nu voi primi nici un raspuns concret, dar tare as vrea sa ne explice minunatii si corectii admini care este metoda prin care aproape pe fiecare lume doar 10-20 de jucatori din sute au acces la acele resurse de la depozitul premium. Cum fac unii (cativa) de in nici o fractiune de secunda fura toate resursele din depozit si altii nici nu apuca sa le vada macar, ajung sa vada niste resturi (15-20 resurse).
Nu am gasit nicaieri pe forum metode de a cumpara din depozit, inafara de cea clasica pe care ei sigur nu o folosesc

EdixKrT

member
Scor reacție
0
Si daca folosesti metoda clasica de refresh iti da mesajul ca folosesti depozitul premium prea mult:)))
Dar tu nu apuci sa cumperi nimic:))
Sa se arunce un ochi pe baietii din top,aseara nu era decat un jucator peste 1k puncte acum sunt 5 peste 2k:))
Eu inteleg ca unii stau la 2-3 noaptea pe joc sa cumpere dar tot e ceva tras de par:))

dezmirean

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Este bine totusi ca adminii sunt foarte activi si raspund.
App deja s-au luat 2 sate dupa putin peste 48 de ore de de la startul lumii si altii nu au prins nici macar 500 resurse de resurse de la depozit desi chiar am incercat. Este foarte fairplay jocul.
Inca unii mai platesc si probabil asta il tine in viata ca ban-uri se dau doar pe injuraturi sau pe conturi suport la astia micuti nu la aia care platesc.

Ultima editare:

AlFi17

member
Scor reacție
0
Traiasca regele ! <3 Vedeti, el nu se plange pentru ca la el totul merge ca si uns, restu doar plansete. Ntz ntz...

EdixKrT

member
Scor reacție
0
Nu se plange nimeni,doar ne miram de astia care incalca regulile flagrant,constant si totusi inca mai exista:)
Se intelege de la sine pe aici ca regulile sunt facute sa fie incalcate:))

AlFi17

member
Scor reacție
0
MIe mi se pare ca plangi ca tu nu prinzi resurse ca la tine nu merge rasnita la fel de bine ca la Rege si nu ia extensia cum trebuie, asa ca zici de ei ca fac nasoale cand si tu faci nasoale. Gen hotu striga hotu cand lui nu-i iese furtu.

EdixKrT

member
Scor reacție
0
MIe mi se pare ca plangi ca tu nu prinzi resurse ca la tine nu merge rasnita la fel de bine ca la Rege si nu ia extensia cum trebuie, asa ca zici de ei ca fac nasoale cand si tu faci nasoale. Gen hotu striga hotu cand lui nu-i iese furtu.
Mie mi se pare ca te cam bagi ca OB-ul daca ma intelegi.
Tu al cui suport mai esti?
Sau esti doar sageata la distragere?

EdixKrT

member
Scor reacție
0
Mi se pare tare amuzant ca ati ajuns la stadiul de tupeu,in care declarati pe fata ca folositi ceva ilegal si aveti impresia ca toata lumea e ca voi:))

dezmirean

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Cu CSAT
Spune multe despre un om cand pui o intrebare pentru admini si se gaseste un agarici sa se bage in in discutie si sa acuze cand nici macar nu este bagat in seama.
AlFI17, prietene, canta la alta masa ca nu era pentru tine postul asta. Si ca sa iti raspund la intrebare: daca stiam ce sa folosesc nu mai puneam intrebarea asta si probabil eram si eu in top 20-30 acolo macar la start, dar asa m-am chinuit cu tastatura de la telefon si am reusit si eu in final sa cheltui can 500 pp pe resurse, dar acum in ultima zi cand probabil au inceput sa de-a rateuri metodele de furat sau isi pastreaza bani si pentru cadouri de craciun

AlFi17

member
Scor reacție
0
@EdixKrT vezi ca daca ma umflu ca OB-ul nu mai ai loc de mine pe harta. :)) Mai mint ai tai ca aveti alianta cu MNT sau v-ati lasat de sport extrem?

@dezmirean nu cred ca te-am bagat in seama, era doar o intrebare retorica de ce plangeti pe forum ca nu va merg jucariile sau ca nu le aveti, ca de ceva trebuie sa plangeti.

Cum zicea Regele: "Daca va dau scripturile mele, v-o ia capu razna" (capu sau calculatorul, nu mai stiu dar e same shit). In traducere libera si cu mama scripturilor tot nu erai pe 20-30, iti lipsesc multe altele.

Sus