Discutii libere !

Tagmata

member
Scor reacție
16
Las si eu poza asta aici doar ca sa vedeti cum cum se castiga lumile inclusiv cu adminii
MnT aveti N tikete facute pentru nereguli, nu am vazut nici o sanctiune. Dovada clara in ss si multe altele pe care nu le fac publice.
P.S. “adminilor” (care nu sunteti) degeaba ii mai dati bani acum, l-am scos noi!
P.S. sunt cu aceasi unitate date atacurile de pe acelasi sat. Asa doar sa nu las loc de raspunsuri puerile si explicatii proaste.
Tu daca vezi cu ce nerusinare a atacat contblocat al tau de i au injumatatit contul faci criza de bila.
Zi sa ti dea meditatii in privat cum sa ataci la 2ms gap, nu la gapurile alea normale pe care le a dat ala de ai pus poza :)) ma rog, la voi astia au mana fina, in partea aialalta la meneteu ai gasit coade :)))

dezmirean

Banned
In Vacanta
Scor reacție
2
Tu daca vezi cu ce nerusinare a atacat contblocat al tau de i au injumatatit contul faci criza de bila.
Zi sa ti dea meditatii in privat cum sa ataci la 2ms gap, nu la gapurile alea normale pe care le a dat ala de ai pus poza :)) ma rog, la voi astia au mana fina, in partea aialalta la meneteu ai gasit coade :)))
Posibil sa fie asa…doar ca un cont a fost sanctionat altul nu :) cam aici este problema si motivul raspunsului meu.
Cam asta am vrut sa semnalez, cat de “bagati pana in gat” sunt si adminii in jocul asta si faptul ca sunt partinitori tot cu jucatorii care au avantaj pe harta in loc sa fie impartiali si sa ofere sanse egale tuturor.
Asta este jegul asta de joc in care din pacate foarte multi dintre voi bagati super multi bani si timp (eu unul inca nu am inteles de ce, dar nu este problema mea).
Drept urmare ii doar fix in fundulet de ce se vorbeste sau ce se cere pe forum. Problema lor este doar sa deschida lumi cat mai des sa existe cat mai multi care sa tot bage bani la inceputul lumii in pp-uri, ca deh, asa mananca si gura lor ceva.

Tagmata

member
Scor reacție
16
Posibil sa fie asa…doar ca un cont a fost sanctionat altul nu :) cam aici este problema si motivul raspunsului meu.
Cam asta am vrut sa semnalez, cat de “bagati pana in gat” sunt si adminii in jocul asta si faptul ca sunt partinitori tot cu jucatorii care au avantaj pe harta in loc sa fie impartiali si sa ofere sanse egale tuturor.
Asta este jegul asta de joc in care din pacate foarte multi dintre voi bagati super multi bani si timp (eu unul inca nu am inteles de ce, dar nu este problema mea).
Drept urmare ii doar fix in fundulet de ce se vorbeste sau ce se cere pe forum. Problema lor este doar sa deschida lumi cat mai des sa existe cat mai multi care sa tot bage bani la inceputul lumii in pp-uri, ca deh, asa mananca si gura lor ceva.
Pune te pe stergere si mai taci ca ne ai plictisit

Catalinnn.

member
Scor reacție
0
Salut! Oare are careva idee cât timp ar dura să se deschidă doar un ticket de către admini pentru cei care NU sunt în unul din cele 32 academii MNT?

Tekashi

member
Scor reacție
2
pentru cei care nu sunt in mnt nu se deschid tichete pe lumea asta. Vrei invitatie sa rezolvi?

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Buna Seara! Se pare ca cei din conducerea MNT nu au cuvant! Acum cateva saptamani am fost rugat sa cedez peste 100 de sate pentru a face loc in clasament jucatorilor mai buni care au avut mai multe realizari decat mine (se pot vedea statisticile). Fefesito a zis sa cedez satele ca nu am loc in top, dar o sa am loc in tribul final. Dupa ce am cedat satele, nu am mai avut loc nici in tribul final. Am inteles, nu am mai zis nimic. Iar in aceasta seara am fost dat afara si din celalalt trib. Asta pentru ca am avut nesimtirea sa le zic ca nu au avut cuvant. Rusine MNT!

Cand am dat o circulara in trib sa imi expun punctul de vedere, ghici cine a rasspuns primul? Parvenitul nr.1 pe nume IceCool, care a aparut acum vreo 2 saptamani. IceCool, care nu a facut nimic pe L106, dar a trebuit ca toata lumea sa il atace si sa il sprijine ca sa faca si el inamici invinsi, sa fie primul la total inamici invinsi! ( in schimb cei din conducere au zis ca toate locurile au fost date pe merit ).

Sunt convins ca majoritatea care o sa comenteze contra mea o sa fie doar lacheii MNT-ului, cine stie despre ce e vorba o sa imi dea dreptate.

Imi este rusine ca am facut parte din acest trib de TRADATORI!

Mi s-a si confirmat acum 80% din cei care au raspuns, mi-au dat dreptate, ca jumatate din locurile din tribul final nu s-au dat pe merit, iar restul de 20% au raspuns lacheii si parvenitii care nu aveau ce cauta in acea lista finala.

IceC00L

member
Scor reacție
0

Atașamente

• Screenshot_20250702_234324_Gallery.jpg
    Screenshot_20250702_234324_Gallery.jpg
    669,7 KB · Vizualizări: 24

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Tot tu:) Asta se intampla cand dai stai caprita la fefesito iti da loc in tribul final:), cerseai sate de la mine sa faci realizarea, acum esti cineva:). te-a facut fefesito fetita lui

Ultima editare:

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Cei din MNT nu aveți un pic de demnitate! M-ati rugat sa cedez peste 100 de sate, ca să fac loc in clasament si ati promis ca voi avea loc in tribul final, dar in schimb m-ati dat afara. Când ați vazut ca nu fac față cei 3 jucatori care au început sa ma atace si le luam sate, v-ati pus toate slugile sa ma atace. Tradatorii tot tradatori raman.

Atașamente

• Screenshot_20250706_113706_Tribal wars.jpg
    Screenshot_20250706_113706_Tribal wars.jpg
    730,2 KB · Vizualizări: 46

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Pe 108 am avut triplă alianță, ai aranjat cu giubilancamataru să trimiteți nobilii pe mine direct din alianță așa mișelește să-ți rezerve si ție un loc în speranța ca vei avea trofeu de câștigător. Nu tot camarazi am fost si noi, nu tot cuvântul s-a încălcat sau doar numai când ți se întâmplă ție sufli în trompeta. Cu atâtea sate cedate de Regina Mării ai sperat să ai trofeu de câștigător al lumii, cand a fost vorba să modifici numele satelor din bun simt, nu ai binevoit. Uite că acum, ai schimbat denumirea și-ți sta mai bine bântuit de energia mea. Suflă-n trompeta lui giubilancamataru că esti la fel de smardoi ca Nicușor. :)
Esti un frustrat. Care nu merită nici un răspuns! Sănătate.

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
De ce as fi frustrat că esti tu un trădător și sclavul lui giubilancamataru care arunca cu noroii in alții dar, tu esti mai ca ăia?! Eu nu sunt frustrat ca nu am fost ales să fiu în echipă câștigătoare așa cum plângi tu pe forum. Obiectivul meu principal pe acest joc este sa nu am șefi, sa fiu liber și sa fac ce vreau și in felul acesta ma simt bine. Mi-as fi dorit să găsesc oameni de calitate dar, dacă toți sunt ca tine si concurati în negative. În cazul asta prefer sa nu ma amestec cu neghina și sunt liniștit și împăcat fără trofee că nu trofele joacă în locul cuiva atunci când interactionezi pe harta si nu trofeul te face sa fii om. :)
Mergi linistit pe drumul tău si nu te mai baga ca musca in lapte.

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Ești tare amuzant. Te-ai dus să plângi la poalele Reginei Mării?! Ceva de genul...-,,vai ce mi-a facut leul, impaca-ma
:( sau certa-l pe leu". :D Acum o înțeleg când spunea că face pe psiholoaga cu tine ca și că îi este milă de tine că, esti cu probleme. :) Eu îți dau voie să te bagi în laptic :)
Ce ti-am zis eu ca esti un frustrat. Nu te mai baga in seama aiurea, dacă nu esti pe subiect. Sanatate.

TheAmonRa

member
Scor reacție
0
Tu ai impresia că dacă te simți frustrat, simt si eu la fel ca tine?! Tu ai spus cu cuvintele tale că esti frustrat ca nu o sa ai trofeu de câștigător al lumii însă mie nu mi-ai argumentat de ce as fi frustrat și nici nu ai negat afirmațiile făcute de mine. Apreciez că totuși nu mă prostești în fața că nu am spus adevărul. Eu sunt un personaj asemănător al lui Ghost din filme, demaschez și pedepsesc pe cei care nu sunt oameni. Nu m-am luat de nimeni niciodată gratuit. Scopul este să-ți fie rușine de faptele tale și pe viitor să-ti revizuiești comportamenetul. De ce anume as fi frustrat că m-ai făcut curios?! :)
Esti un frustrat pentru ca postezi aiurea, unde nu ai treabă cu subiectul. Si nu ti-am răspuns pentru ca nu meriți un răspuns. Nu ma face pe mine un trofeu, imi era rușine daca aveam acel trofeu alături de niște impostori. Nu am ce comportament sa revizuiesc, eu nu am treabă cu tine, nu te cunosc si nici nu vreau. Sănătate!

Sus