Gresesti, pot venii cu argumente:
In primul rand e vorba de atitudine, comportament, maturite si alte chestii, de exemplu forumul l11 e populat de foarte multi pusti cu toane care se cred zei buricului, nu au bun simt deloc, is lipsiti de maturitate si alte chestii. Cat am jucat pe lumea asta ar fi trebuit sa ma astept la mai mult.Dau exemplu sa zicem jucatori de top din ~~sr~~:
am snipuit 2 sate celor din ~~sr~~ la care cea care a fost atacata ma intreaba daca chiar era musai sa o atac ca de ce nu am lasat-o sa se dezvolte langa mine ca aveam zona faina etc,noi fiind dusmani bineinteles,poftim mentalitate!culmea era ca,chiar vorbea serios.
vad o urcare de top tot a celor din ~~sr~~ si din curiozitate intreb un jucator de-al lor cu cine au fuzionat fiind clar ca era imposibil sa ajunga atat de sus prin lupta...la care acesta imi raspunde sec:"haha...ce zici?nu te aud ca de aici de pe locu 2 nu se aude pana la locul 5" ...poftim cultura din partea unui jucator si a unui trib care au crescut numai din innobilari interne si fuziuni
Dupa cum am zis, difera din punct de vedere al mentalitatii in joc, al respectului...multe lucruri intervin prin care poti deosebii o lume fata de alta si de asta zic ca lumea 11 e top 3 celor mai slabe lumi de pe .ro