Discutii privind triburile de pe L11 !

Discuție în 'arhiva' creată de ISeeGirls, 12. Iul 2009.

Distribuie această pagină

 1. Vreau ca fiecare sa-si spuna parerea despre triburile existente pe L11 !

  Personal apreciez triburile SHOCK si GENEZA, pentru ca nu s-au laudat prea mult pe extern...
   
 2. Pe L11 la ora actuala daca sunt 4 triburi bune ar fi o minune, din cate stiu l11 e probabil cea mai slaba lume dupa triburile.ro.
   
 3. AdrianBrutus

  AdrianBrutus member

  Înscris:
  6. Mar 2008
  Mesaje:
  142
  slaba ca si server-ul,
  Vrei jucatori si lume calumea? Atunci traba un server care sa mearga!
   
 4. In orce joc exista probleme...asa ca nu are rost sa mai spamati pe aici...
  Iar in legatura cu triburile de pe L11...sunt cateva...un numar exact nu pot spune...
   

 5. Sunt cateva triburi care pot sa spun ca joaca. Intra si tu si vei vedea despre cine vorbesc ( in caz ca nu joci pe 11 si nu stii ). Bafta !
   
 6. In mod categoric nu e cea mai slaba lume...
   
 7. methalelf

  methalelf member

  Înscris:
  28. Apr 2008
  Mesaje:
  531
  Nici o lume nu e slaba sau buna . Toate sunt echilibrate , fiecare cu jucatorii sai buni si fiecare cu noobi sai . Asa ca incetati spamul pe tema asta . Cum iti dai tu seama ca e o lume slaba ? Sunt jucatori necunoscuti ? Poate un necunoscut de pe L11 e mai bun decat un "zeu" pe alta lume asa ca va rog ...
   
 8. reju

  reju member

  Înscris:
  2. Mar 2009
  Mesaje:
  17
  ai perfecta dreptate:p
   


 9. Gresesti, pot venii cu argumente:
  In primul rand e vorba de atitudine, comportament, maturite si alte chestii, de exemplu forumul l11 e populat de foarte multi pusti cu toane care se cred zei buricului, nu au bun simt deloc, is lipsiti de maturitate si alte chestii. Cat am jucat pe lumea asta ar fi trebuit sa ma astept la mai mult.Dau exemplu sa zicem jucatori de top din ~~sr~~:
  am snipuit 2 sate celor din ~~sr~~ la care cea care a fost atacata ma intreaba daca chiar era musai sa o atac ca de ce nu am lasat-o sa se dezvolte langa mine ca aveam zona faina etc,noi fiind dusmani bineinteles,poftim mentalitate!culmea era ca,chiar vorbea serios.
  vad o urcare de top tot a celor din ~~sr~~ si din curiozitate intreb un jucator de-al lor cu cine au fuzionat fiind clar ca era imposibil sa ajunga atat de sus prin lupta...la care acesta imi raspunde sec:"haha...ce zici?nu te aud ca de aici de pe locu 2 nu se aude pana la locul 5" ...poftim cultura din partea unui jucator si a unui trib care au crescut numai din innobilari interne si fuziuni

  Dupa cum am zis, difera din punct de vedere al mentalitatii in joc, al respectului...multe lucruri intervin prin care poti deosebii o lume fata de alta si de asta zic ca lumea 11 e top 3 celor mai slabe lumi de pe .ro
   
 10. reju

  reju member

  Înscris:
  2. Mar 2009
  Mesaje:
  17
  fiecare lume isi are "profesionistii" ei .
   
 11. AdrianBrutus

  AdrianBrutus member

  Înscris:
  6. Mar 2008
  Mesaje:
  142
  Cred ca jucatorul ala pasnic era wella1110, (acum a devenit mai agresiva, dar tot degeaba)

  Ai argumente numai din ~~sr~~, daca ar fi numa ei pe lumea asta ar fi adevarat ce zici.


  P.S. Imi amintesti de crip1:)
   
 12. Iti aminteste bine...
   
 13. Da ~SR~ e un exemplu bun de trib, tinand cont ca cu aceasi conducere si "organizare" pe celelalte lumi au luato intr-un mod barbar, insa nu sunt singuri sunt mult mai multe triburi pe l11 exact in aceasi situatie, probabil lume cu mai multe fuziuni si innobilari interne nu cred ca exista pe nici un server de tribalwars, la 100 de membrii limita in trib ar trebui sa fie un macel de nedescris, plus ca daca te uiti in top inamici invinsi ca agresor majoritatea stau prost sau foarte prost pentru punctajul care il au, oare de ce?
   

 14. Intradevar conducerea ~~SR~~ este aproape aceeasi de pe alte lumi...cu unii membri noi...cum as fi eu si inca cativa(nu conteaza numarul)...
  Da ai dreptate in privinta inamicilor invinsi...dar momentan zic ca este totusi devreme pentru milioane bune in top la inamici invinsi...Acum se descopera oameni de baza...vedem ce se va intampla peste un an, doi !(daca vom mai juca)
   
  Ultima editare de un moderator: 16. Iul 2009
 15. Eu cred ca n0ob asta se contrazice singur !
   
 16. cum este posibil ca un jucator blocat sa poata fi atacat????
   
 17. Simplu primeste ban pe atacabil. :p Adica jucatorul primeste o pedeapsa de cateva ore in care nu poate intra pe cont dar in acel timp poate fi atacat sau sprijinit.
   
 18. e de vreo 2 zile banat si i sa zis ca e definitiv...deci?
   
 19. Pai nu stiu depune ticket si vezi.
   
 20. e vorba de hellfly a mai depus cineva ticket sa intrebe si a fost blocat fara motiv...e o jungla pe L11...