Black Thoughts12
member
- Scor reacție
- 0
da ... in afganistan..
corect
cu armata![]()
chestia cu inaptul cred ca nu isi are rostul.....daca eram asa cum spui nu eram ceea ce sunt azi si nici nu mergeam in tarile in care am fost...multumesc...atat am avut de spus...va doresc toate cele bune atat voua cat si familiilor voastre...
Eu nu cred ca era altcineva pe cont.... Gluma asta a mai facut-o si fata de colegi cand era in WRATH, deci nu a fost prima data cand o facea!
mai aveam un interviu gata in proportie de 98%...dar inca mai sper sa imi raspunda persoana si la ultima intrebare. Daca nu o face in 2 zile pun interviul asa cum e.
poda, nu ma scuz, dar nu cred ca am vorbit asa cu nimeni si am rugamintea sa nu o faceti nici voi. Cred ca cel mai bine pt lipsa interviurilor ar fi sa va urecheati colegii pt ca nu doresc sa dea aceste interviuri. Poate un ajutor din partea voastra nu ar strica. Eu incerc sa va multumesc cu aceasta dorinta , dar poate ca si voi ar trebui putin sa-i ajutati sa prinda curaj si sa nu mai refuze...ce zici poda ?
pai din punctul meu de vedere nu te implici destul si acesta ar fi motivul pentru care colegii nostri nu raspund prompt la aceste interviuri