Blabla199323
member
- Scor reacție
- 0
Ce vrei sa apari la știrile lui ca un mare vânzător, ca vinzi un trib pentru un loc...ce activitate pe aici, unde e cronica lui focushor?
Ce vrei sa apari la știrile lui ca un mare vânzător, ca vinzi un trib pentru un loc...ce activitate pe aici, unde e cronica lui focushor?
nu mai fi penibil.Ce vrei sa apari la știrile lui ca un mare vânzător, ca vinzi un trib pentru un loc...
pierd noobii din shock )) dupa ce au jucat murdar toata speciala, ca ultimii oameni, ce si sunt de fapt, cineva le-a dat peste nas. Nu de alta, dar pe harta sunt mai slabi decat fostul MR. Bravo tribului speed!
P.S. A fi noob nu e jignire. Este un stadiu prin care toti trecem, cand nu stim jocul, si inca il invatam sinonim cu incepator.
Fix ce ai spus tu, de aia nu am vrut sa mai fie " nulitate " Jucatori ca si "Angry Banana " cu 200k inamici invinsi, au vrut sa prinda topul =)) Speed-eri sunt oameni corecti majoritatea pana vad ca sunt vorbiti pe la spate, si mai ales cand vad ca cinva ii face manevre pe la spate .Canta la alta masa , ai fost o nulitate pe aceasta speciala , crescator de sate Cei cu gura mare fara sa presteze ceva anume n au dreptul la opinie
Fix ce ai spus tu, de aia nu am vrut sa mai fie " nulitate " Jucatori ca si "Angry Banana " cu 200k inamici invinsi, au vrut sa prinda topul =)) Speed-eri sunt oameni corecti majoritatea pana vad ca sunt vorbiti pe la spate, si mai ales cand vad ca cinva ii face manevre pe la spate .
Nu ma pasioneaza sefule certurile voastre pe topuri si sate Sunt departe de acest subiect si din momentul in care am ales sa coordonez ofensiv shock , am renuntat la jocul pe harta , nu pot juca pe 2 fronturi
Ca la inceput de lume , fie ca cel mai bun si activ sa castige #1
Si mai nou de cand s-a pierdut speciala te ocupi de recrutari pe 81 in mnk =]]
Canta la alta masa , ai fost o nulitate pe aceasta speciala , crescator de sate Cei cu gura mare fara sa presteze ceva anume n au dreptul la opinie
Cat e Qifsha in floare ?Sănătate !