Marmo
member
- Scor reacție
- 1
Puiule esti cel mai prost suport vazut vreodata pe harta, majoreta cu ifose de lider din prima zi, ajuns interna ca are gura prea mare. Atat ai fost si vei fi mereu pe harta.clar nu din aceeasi ca si tine ca altfel aveam si eu doi neuroni care se bateau pentru dominatie, majoreto
Si sa ne aducem aminte ce mentalitate de "invingator" ai... Cum era vorba:
1. "Ii ajut pe OTAN sa ia avans sa bata ST"
2. OTAN e pilaf si realizezi ca POR e cu ST - si zici "Eu ii ajut pe FAME. Eu ii incurc pe ST si fac ODA"
Nu te vad in niciun clasament. Cum naiba nici suport nu poti sa joci bro?
Meama, tu sigur esti prieten cu @phesix si impreuna adunat aveti si voi vreo 19 anisori, Nici nu trebuie sa va dea unu sau altu cu harta in cap, pica ea singura de durere si va da dauna direct, fie la triburile, la Grepolis sau la Farmville.Auff, auff...
Du-te și joaca Grepolis sau Farmville, ca pe hartă nu existi...Ai trimis și tu intr-o vineri noaptea niște fake-uri, înainte de a-ți ceda contul și acum te crezi cocoș si tu ca vai doamne dai 2 click-uri de pe contul lui cata1011 , în rest ești un neica nimeni, oricum îți mulțumesc că mai făcut faimos, dintr-un pârlit am devenit vedetă pe forumul triburilor...auff
Ba nu stiu ce naiba e asa greu sa-ti zici "Ba sunt prost, dar vreau sa invat" si sa faci ceva in privinta asta. Ifose, figuri, va credeti cineva, daca v-ati lovit e de vina altu. Lasa tu arfele si altele, ia pune mana de joaca si intreaba frumos si respectuos cand nu stii ceva si te ajuta, no stress.
Pana atunci un mare AUF cu durere in suflet.
Ultima editare: