cum fac sa iti dau block, ca deja esti gretos. in primul rand minti si distorsionezi orice rahat indiferent de cat de mic, de la atat stat la calculator ai inceput sa prinzi purici pe creier.
cu ultima flegma trimisa spre tine iti zic atat:
1. pe nato nu i-am ajutat cu nimic
2. stiam de la inceputul lumii ca por si st si sn si top joaca impreuna. eu si alte 3 sferturi de harta. nu era un mister pentru nimeni ca ati intrat 20 de mii laolalta ca sa aveti si voi o sansa. de asta si atacurile organizate pe st din partea altor triburi, am spus intotdeauna ca vreau sa echilibrez balanta, nu sa ajut alte triburi sa castige cum faci tu, majoreto
3. pe net am iesit dupa 4 zile in care a dat toata harta pe mine, si ghici cine a fost suporterul, aparatorul si a avut si cele mai multe sate farmate in zilele alea? nu ghici ca oricum esti prea prost, iti spun, eu.
cam atat. bafta la nunta, sper sa te tina mai mult decat coerenta in gandire.
Ce sa mint ma? Macar sustineti vorbele daca tot esti lepra, ca baietii cu care ai vorbit si jucat stiu ce nimeni esti. Sa ti le iau la rand:
1. Uiti cand mi te laudai ca ai pile si cunostinte peste tot si ca tu i-ai pus pe QIFSHA sa-i atace pe ST sa ia avans OTAN sa-i bata? Uiti cand ziceai "eu nu joc sa castig lumea, joc sa-i incurc pe ST si sa fac ODA". Asta e minciuna ah? Ai fost loser din prima clipa , drept dovada tu esti unde esti si ST-ul inca pe harta.
2. In primul rand TOP e trib facut pe harta, nu era cu nimeni (doar un PNA fictiv cu Revansa), asa ca nu stiu care sunt aia 20 de mii intrati laolalta. Eu ti-am zis din start cu cine si pentru cine joc, asa ca plangi degeaba pe aici. Cat despre maretele tale "organizate" imi aduc aminte si de alea, ca te laudai ca ai stat toata noaptea sa faci planificate si ca tu ii aduni pe toti impotriva ST. Mai ti minte cand plangeai ca Revansa nu a vrut sa dea in nimeni, ca ei erau pacifisti?
3. Pe .net in 24-48 de ore ai disparut, te-au saltat baietii cu totu si pe tine si maretul tau trib. Si acolo te-ai crezut cineva si ai facut pe interesantul pana s-a intors toata harta pe tine, de bun si simpatic ce erai, nu ca erai un ghimpe inutil in mijlocul hartii. Apropo aduti aminte cand imi dadeai telegrame si ma intrebai "Cum cresc asa repede" si daca vreau sa vin sa joc cu tine.