Discutii SP30 !

phesix

member
Scor reacție
0
pai alea 4 academii ale mele ERAU, nato si otan. mai mult sau mai putin, au avut organizare proprie, au fost ca extensii diplomatice
si tlw erau niste ratati, i-am tinut la pna doar pentru ca am avut o adevarata treaba cu sn si beers

si nu ma lua pe mine cu abureli ca obregia nu-i tot spital de nebuni

Marmo

member
Scor reacție
0
cum fac sa iti dau block, ca deja esti gretos. in primul rand minti si distorsionezi orice rahat indiferent de cat de mic, de la atat stat la calculator ai inceput sa prinzi purici pe creier.
cu ultima flegma trimisa spre tine iti zic atat:
1. pe nato nu i-am ajutat cu nimic
2. stiam de la inceputul lumii ca por si st si sn si top joaca impreuna. eu si alte 3 sferturi de harta. nu era un mister pentru nimeni ca ati intrat 20 de mii laolalta ca sa aveti si voi o sansa. de asta si atacurile organizate pe st din partea altor triburi, am spus intotdeauna ca vreau sa echilibrez balanta, nu sa ajut alte triburi sa castige cum faci tu, majoreto
3. pe net am iesit dupa 4 zile in care a dat toata harta pe mine, si ghici cine a fost suporterul, aparatorul si a avut si cele mai multe sate farmate in zilele alea? nu ghici ca oricum esti prea prost, iti spun, eu.
cam atat. bafta la nunta, sper sa te tina mai mult decat coerenta in gandire.
Ce sa mint ma? Macar sustineti vorbele daca tot esti lepra, ca baietii cu care ai vorbit si jucat stiu ce nimeni esti. Sa ti le iau la rand:

1. Uiti cand mi te laudai ca ai pile si cunostinte peste tot si ca tu i-ai pus pe QIFSHA sa-i atace pe ST sa ia avans OTAN sa-i bata? Uiti cand ziceai "eu nu joc sa castig lumea, joc sa-i incurc pe ST si sa fac ODA". Asta e minciuna ah? Ai fost loser din prima clipa , drept dovada tu esti unde esti si ST-ul inca pe harta.

2. In primul rand TOP e trib facut pe harta, nu era cu nimeni (doar un PNA fictiv cu Revansa), asa ca nu stiu care sunt aia 20 de mii intrati laolalta. Eu ti-am zis din start cu cine si pentru cine joc, asa ca plangi degeaba pe aici. Cat despre maretele tale "organizate" imi aduc aminte si de alea, ca te laudai ca ai stat toata noaptea sa faci planificate si ca tu ii aduni pe toti impotriva ST. Mai ti minte cand plangeai ca Revansa nu a vrut sa dea in nimeni, ca ei erau pacifisti?

3. Pe .net in 24-48 de ore ai disparut, te-au saltat baietii cu totu si pe tine si maretul tau trib. Si acolo te-ai crezut cineva si ai facut pe interesantul pana s-a intors toata harta pe tine, de bun si simpatic ce erai, nu ca erai un ghimpe inutil in mijlocul hartii. Apropo aduti aminte cand imi dadeai telegrame si ma intrebai "Cum cresc asa repede" si daca vreau sa vin sa joc cu tine.

Dilau

member
Scor reacție
0
pai alea 4 academii ale mele ERAU, nato si otan. mai mult sau mai putin, au avut organizare proprie, au fost ca extensii diplomatice
si tlw erau niste ratati, i-am tinut la pna doar pentru ca am avut o adevarata treaba cu sn si beers

si nu ma lua pe mine cu abureli ca obregia nu-i tot spital de nebuni
uite o harta curtoazie mie de la inceputul lumii:
1690310888026.png

cu mentiunea ca si daca zici ca sn sau diablo au fost cu noi, nu am luat un sat, un sitter sau sa lansam o trupa in zonele lor.
ce e cu rosu au fost fie in zona voastra, fie cu voi.
nu mai latra. caine.

CrownMe

member
Scor reacție
0
---------------------------------

ba mathayoo a fost mai wow ca toti de pe netul ala, a stat top 1 de la inceput pana la sfarsit cand ati sarit juma de mapa pe el.
si contra ak47, zzz i-au blindat toate satele lu mathayoo, chiar daca asta nu schimba ca sunt slabani, dar ramars a fost ultimul din ak47 care a ramas pe harta
Ma n-a fost chiar asa, sa nu faci dodge la atacuri (ceea ce a fost un fun pentru noi sa dam de la 30 de ore fulluri si demolari pe el sa scada 200k puncte la impact), sa nu bagi tu un full pe FL sau un tren, sa folosesti boti la farm si curatare asta nu te face un jucator wow, corect a crescut frumos ca a dat de deastia gen AK47 care au dat quit si culegea sate moca dar nici nu au fost oameni pe K-ul ala cum am fost noi 10 disperati care rupeam barbarele si luam 1 1 1 de pe ele, dar pana la urma s-a dovedit cine a fost mai bun... sa nu uitam NF de la inceput pana la sfarsit s-a mentinut pe primul loc. Dar lasam la trecut aici este alt server, alta cultura, alti oameni.

PS: Dupa lume am ajuns sa vorbim destul de mult, este ok omul, dar cum am zis nu prea stie sa gestioneze unele situatii...

Trecand mai departe, va las sa va injurati si sa va capaciti virtual pe toti pe aici ca discutii frumoase nu se pot avea.

Dilau

member
Scor reacție
0
merge si discutii, da cand lumea sufera imi place sa sufar si eu

auf

flafy cautama ca vreau sa intru in fame

Dilau

member
Scor reacție
0
dupa organizatu de azi nu mai vreau in fame, iar ati dat toti in por si ati luat barbarele din spate pana la urma

Dilau

member
Scor reacție
0
O noua editie de ce s-a intamplat in ultima vreme pe speciala 30:

Il avem pe inside, care face acuzatii:
1690403692270.png

ce va mai place sa suferiti de noi.
1690403638893.png

Mai avem un baiat puternic, pe virgil:
1690403590916.png

pe care l-am vazut in actiune...
1690403031184.png

1690404348960.png

Oricum tot respectul pentru voi ca sunteti o echipa puternica si unita, am vazut ca unii aparati granita,
diehard isi innobileaza suportii:
1690403312756.png

1690403256830.png

1690404045155.png

1690404063503.png

ne vedem la urmatoarea editie, va pup

1690404370994.png

auf

Marmo

member
Scor reacție
0
Asta face Dilau, big blana posts inloc sa aiba grija de cont cand dorm.

Big Blana Auf

phesix

member
Scor reacție
0
o sa asum urmatoarele, fame o sa si-o ia in timp ce dr die hard ramane cel mai versat jucator de triburile de pe ro. am mai vazut unul si pe net care a stat locul 1 pana a fost inconjurat si nu a avut ce sa mai faca. desi cred ca diehard e cel mai greu de scos jucator de pe harta, indiferent de pozitionare. care e situatia pe dominanta?

Sus