Esti de ceva vreme nr.1 pe L3 la capitolul atac .... si chiar nu-mi vine sa cred ca .... un tip ca tine mai da importanta si vietii reale in privinta calatoriilor!
Sa fi locul 1 acolo e foarte simplu iar timpul necesar ( max 5 ore pe saptamana ) - dar lenea e mare altfel diferenta era mai mare
Revenind la subiect, ti-a placut in Grecia? Pana acum imi vorbeai la masculin ...
p.s.
nu am fost niciodata in grecia, prefer Turcia
Hmm nu imi aduc aminte sa fi ** la masculin cu tine, in fine ...
Despre Grecia, multe nu am de spus deoarece nu mi-am pierdut timpul sa vizitez monumente sau mai stiu eu ce, am fost pt a ma putea bucura de marea curata dar mai ales de linistea care la noi nu se mai gaseste.
Ca o parere despre excursie:
Drumul: Este ok, mai putin la Bulgari ( unde seamana cu al nostru

) si lipsa indicatoarelor in anumite zone te pot face sa pierzi vremea prin Sofia ( am pierdut vreo 2 ore acolo ). Eram sa uit, politistii deabea asteapta sa calci stramb sa te arda de 10 Euro, si daca nu calci nu e problema ei vor incerca oricum sa iti puna in carca ceva in speranta ca le dai niste bani ( ma asteptam ca la vreo 15 - 16 ani diferenta de la prima tranzitare sa se fi schimbat din punctul asta de vedere, m-am inselat ).
Mancarea: Buna indiferent de ce tarasa / restaurant am ales ( testate vreo 7 - 8 ), servirea impecabila, meniuri in romana si mereu dupa masa ti se oferea din partea casei un desert ( cel mai comun: pepenele - foarte bun comparativ cu al nostru, si culmea stiu sa aleg un pepene

), sau la o terasa mai aparte un platou cu 4 feluri de prajituri ... delicioase.
p.s 25 E pentru 2 persoane si plecai satul ( o supa, o friptura, un suc / bere )
Nu par obisnuiti cu bacsisul ( dar nici nu il refuza ), pur si simplu se multumesc sa mananci la ei.
Grecia are multe de oferit si tot atat de multe locuri de vizitat - nu ma pasioneaza prea mult alergatul de colo colo dupa monumente - dar probabil voi face si o excursie organizata printr-o agentie cu program facut din timp pt a putea totusi vizita macar o parte din istoria greciei.
Totusi prin ziua a 6-sea am vizitat Pestera de la Petralona unde se zice ca s-a descoperit cel mai vechi "European", precum si cea mai veche urma de foc.
more info
In rest pe bratul Sitonia am gasit niste locuri de vis pentru camping:
Poze as mai pune dar e greu de ales din vreo 8 Gb

.
Alte detalii, toata excursia ( drum, cazare hotel 3 stele cu mic dejun, mancare, bauturi si alte diverse lucruri / suveniruri ) pentru 2 persoane 900 E / 7 nopti, deci categoric o afacere foarte buna comparativ cu preturile de pe litoralul nostru, unde mai mult ca sigur as fi cheltuit mult mai mult.
Am uitat sa spun, am fost pe bratul Kassandra, statiunea Hanioti.
Si totusi sa mai pun niste poze de pe o plaja retrasa ( cei mai apropiati "vecini" la 20 - 40 m ):