http://www.2shared.com/file/xzl_6vCE/TriburiVs2.html
@Ovidiu11 - problema cu activitatea nu tine tocmai de mine, ca sa modific mi-ar trebui anumite informatii pe care nu stiu exact de unde sa le iau si oricum depinde ce intelegi tu prin 'activitatea jucatorului'
In alta ordine de idei,am mai adaugat cateva chestii in functie de propunerile colegilor mei :
1. am actualizat paleta de culori pe baza careia poti 'colora' harta, in sensul ca am adaugat mai multe culori ( poate unele seamana,dar na, sunt mai multe)
2. posibilitatea de preluare a satelor de barbari dintr-o anumita zona
-cand dati click dreapta pe un sat de pe harta ( al unui jucator sau un sat de barbari ) aveti optiunea "preluare sate barbari" .
- astfel se va construi un patrat cu 'mijlocul' in acel punct pe care s-a dat click. in fereastra aparuta se introduce raza ( raza reprezinta numarul de patratele cu ajutorul caruia se va construi patratul.... )
- se apasa OK si va aparea lista satelor de barbari din zona respectiva - in partea superioara a ferestrei va aparea lista lor ce poate fi utilizata in cadrul unui script de farmare - aaa|bbb ccc|ddd etc , iar jos e lista satelor cu bb codes
3. preluare sate dintr-o anumita zona ( am numit-o granita, fiind utila de exemplu pt planificarea atacurilor in timpul unui razboi sau ceva de genu)
- la fel - click dreapta pe un sat de pe harta ( de barbari sau de jucator) si se alege ultima optiune "selectare sate granita"
- apare o fereastra cu 3 zone :
zona 1:
- se specifica punctul din stanga sus al unui dreptunghi ce va constitui zona de unde vreti sa preluati sate(e cel pe care ati dat click, dar il puteti modifica)
- lungimea si latimea dreptunghiului ( se masoara in numar de patratele de pe harta )
cei trei parametrii vor defini un dreptunghi de pe harta din care se vor prelua satele
zona 2: pentru preluarea satelor unui jucator din regiunea respectiva sau a mai multor jucatori
sunt 4 elemente:
- un camp unde introduceti numele unui jucator
- un buton "adauga jucator granita" - ce va adauga jucatorul respectiv intr-o lista
puteti adauga mai multi jucatori de la care vreti sa selectati satele - introduceti numele si apasati butonul de adaugare
cand ati terminat de costruit lista - apasati butonul "selectare sate" - in urma caruia se va afisa lista satelor jucatorului/jucatorului ales/alesi
daca vreti sa reluati construirea listei - puteti apasa butonul "new" si sa construiti alta lista de sate
zona 3: similara zonei 2, doar ca puteti selecta satelor anumitor triburi din regiunea construita
- se face in mod similar, doar ca introduceti numele triburilor si nu al jucatorilor.
Poate va fi util si altor persoane. Sau daca mai sunt idei de completare a programului, pot incerca sa le implementez.