ce tema veche... pe mine m-a apucat nostalgia, nu am mai jucat triburile de vreo 7-8 luni si atunci am avut doar asa... o tentativa... imi amintesc cum ne-am hotarat sa venim pe L10. Dominam lumea a saptea, conduceam un trib format din oameni formidabili, pe care am avut sansa sa-i intalnesc in acest joc. imi amintesc ca, pe lumea 7 am parasit in masa lumea. erau prea multe conturi vandute, preluate de alti jucatori, de fapt jucai tot timpul cu aceiasi si aceiasi jucatori doar ca avea nick-uri diferite. am crezut ca facem ceva, ca putem da un semnal de alarma. Am dat stergede de cont tot tribul, pe L7 a ramas un continent intreg de barbare.Am venit pe L10. voiam un joc curat. Nu prea mai voiam aliati. Voiam sa jucam in memoria unui fost coleg de-al nostru, plecat din aceasta viata in floarea tineretii. Aveam toti trecut la profil regretul nostru pentru ca ianys nu mai era printre noi. mi-aduc aminte ca un bun prieten al lui si din joc si din lumea reala, ne spunea ca in ultimele luni de viata, cand stia ca se va stinge si durerile erau cumplite, jocul alaturi de noi il facea sa zambeasca. Pot spune ca si pentru ianys si memoria lui jucam, si ma bucur sa vad ca nici acum, dupa atatia ani de la inceputul acelei lumi, colegii ramasi, si nici cei nou alaturati, nu l-au scos pe ianys de la descrierea tribului. Ni se alaturase un jucator. ca jucator extrem de bun, foarte agresiv, zakujska ceva de genul asta parca avea numele. genul de vedeta cu orice pret, care in noobs nu a avut niciodata loc. A fost in cele din urma dat afara din echipa si "convins" sa plece din lumea aceasta inca dinainte de aparitia nobililor. A inceput apoi jocul, ne extindeam si ne ocupam zona incet si sigur. stateam cu ochii pe un arc de cerc oarecum excentric fata de noi, noobs. o echipa ne bara calea spre margine. stiam ca se pregateau de razboi, si ca rhadookoo voia revansa de pe lumea 5. Aveam o strangere de inima mereu cand ma uitam pe harta. Erau marcati si priveam cu infrigurarecum distanta dintre ei si noi se micsoreaza. e adevarat, luptasem contra lor si biruisem in lupta dintre triburile noastre pe L5, dar cu pretul cator nopti nedormite? In niciun caz nu mai voiam un razboi cu ei. aveam doi oameni fix in interiorul lor. Am incercat o colaborare cu rhadookoo pentru a extrage acei oameni din mijlocul lor. a fost un succes operatiunea. am avut apoi cateva mici necazuri de frontiera. s-au rezolvat de ambele parti cu maxima solicitudine fata de ceilalti. ne stiam, ne urmariseram si eram sigur ca si ei mai mult ne-ar fi vrut ca aliati decat ca dusmani. am inceput sa discutam. ma bucur ca am facut alianta aia. a fost cea mai trainica alianta pe care am vazut-o vreodata pe un server romanesc. am intrat in razboi cu un trib de la sud, Godsof war, condus de Tracis. mi-am adus aminte intre timp cine era acest tracis. un alt adversar, care pe lumea 7, in 24 de ore la inceputul razboiului (era vorba de razboaie de inceput de lumea) el si toata conducerea tribului lui erau nobilati, iar care nu era in curs de nobilare era banat (se incurcasera in atacuri si suporturi de pe conturile din sitting). Era normal sa il atac atat de tare pe L7 pe tracis, pentru ca echipa lui era singura care ar fi putut cauza probleme echipei mele. Acum normal omul voia revansa. si s-a iscat primul mare razboi al lumii 10. noobs si immo contra Gods of war. Nord-vest contra sud-vest. ulterior, razboiul s-a intins pe toata harta strategiile au evoluat. conturile au devenit mai mari, timpul tot mai putin. am parasit aceasta lumea cu regretul ca las in uirma cea mai formidabila echipa pe care am avut ONOAREA sa o servesc dintr-un post de comanda. Sunt onorat de asemenea ca am avut aliati ca cei din immo. Iar adversarilor mei din joc, daca ma mai stiu si citesc aceste randuri, le multumesc ca mi-au fost adversari, si le urez succes in real life.