Doriti sa facem o "istorie" a L4 ?

Doriti sa facem o "istorie" a L4 ?


  • Total votanți
    53
  • Sondaj închis .

cdef

Ce trece timpul....mai sunt bune unele aduceri aminte,


fiecare a vazut cum a vrut situatia dupa harta.......adevarul este relativ..


..dar fiecare vede ce vrea si cum a vazut el lucrurile....este doar un joc si isi are legendele si povestile lui.
 
Ultima editare de un moderator:

SpAiKeR

@cdef: Da, adevaru e relativ, tocmai de asta nu se poate face o istorie, cel mult o serie de clasamente cronologice. Nici declarari razboie marcante si cand s-au sfarsit si cum nu se poate face, pana si astea duc la interpretari multe...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser38995

Istorie lumea 4 din partea abc nu e prea exacta dar cu aproximatie.

Tribul abc s-a infiintat pe 17.03.2009-Tribul a fost întemeiat de Sp@rt@nu.- un trib micut, modest, insa activ format la inceput din membri plecati din TRX, care cred ca a influentat soarta lumii 4 si cat a jucat la forma maxima am aratat ca suntem un trib puternic desi numeric eram in inferioritate.
Diplomatia tribului a fost pastrata ca in TRX.

Pe data de 31.03.2009 Tribul abc si-a schimbat denumirea in Team-Triburile si pentru ca al 6-lea simt este simtul umorului, iar lumea de obicei are 5, acesta a fost rezultatul:
attachment.php


Iar mai apoi pe 05.04.2009 fetele preiau controlul tribului si ajungem:
attachment.php

attachment.php


Bineinteles, dupa toti schimbau o data pe saptamana numele tribului dupa cum vroiau.

Pe 03.05.2009 reusim sa il infiltram pe MCBecks in Armada, un spion cu drepturi depline, era intemeietor.

In luna a 7 a a anului 2009 abc ia intariri: membrii activi ai tribului Yakuza isi incep un nou drum alaturi de noi. Toti se temeau de noi si de forta noastra [=))] . Cgal doreste enorm sa afle secretul
acestui trib puternic si doreste sa ni se alature:

Nu a corespuns cerintelor tribului...l-am concediat.

In septembrie 2009 abc isi schimba prescurtarea in ftw.

In noiembrie 2009 dupa o serie de discutii cu tribul Def hotaram sa fuzionam, se formeaza deftw, ce avea ca scop unirea nordului impotriva sudului si reabilitarea diplomatica cu tribul Armada, renuntant astfel la atuul ftw: trib fara spion, trib in totalitate activ! Din pacate jocurile de culise facute de Armada ne-au determinat dupa cateva zile sa renuntam la acest proiect revenind in ftw.
Parerea mea aici a inceput decaderea Armadei.
Def sunt atacati miseleste de Armada, noua ne parvin niste imagini(din pacate doar una am mai gasit):

Ideea era ca incercau sa recruteze sau sa puna mana pe conturi prin tot felul de metode, pentru ei era important ca Armada sa fie un porc gras fara sa isi dea seama ca, cu cat il ingrasa cu atat nu se mai poate misca-- se observa asta:))
In conferinta, in luna decembrie 2009 toti membrii abc hotarasc atacarea Armadei dar sa o facem cum au facut-o si ei altora. Am facut pna-uri cu toti dusmanii Armadei , neoficiale ca sa nu vada spionii Armadei asta; iar pe la jumatatea lunii ianuarie 2010, pe miez de noapte, Armada pentru abc avea un rosu aprins. In decurs de 10 - 15 zile am reusit sa avem un plus de 1000 de sate in fata Armadei.(asta si datorita unor jucatori foarte buni din gtc) Iarasi presiunile Armadei, atacand pe sentimente si multe chestii:)) au convins unii membrii(si pe mine) sa renuntam la razboi.
Fostii membri TRX au intrat in Armada, ceilalti continuand razboiul.


abc~ftw end of story!
Am scris despre abc fiindca am vazut tribul trecut la istoria lumii 4 in topicul facut de Ramoluad.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser3919

Istorie lumea 4 din partea abc nu e prea exacta dar cu aproximatie.

Tribul abc s-a infiintat pe 17.03.2009-Tribul a fost întemeiat de Sp@rt@nu.- un trib micut, modest, insa activ format la inceput din membri plecati din TRX, care cred ca a influentat soarta lumii 4 si cat a jucat la forma maxima am aratat ca suntem un trib puternic desi numeric eram in inferioritate.
Diplomatia tribului a fost pastrata ca in TRX.
Plecati din TRX? Si TRX de unde a plecat? Eu una imi amintesc si de IAD si imi amintesc cu placere. :p
 

Ramoluad

Uitati cum facem,va reamintesc ca topicul de spam e aproape,dar nu aici...orice mesaj de spam il voi sterge de aici,nu vreau sa stau sa caut prin zeci de pagini un mesaj legat de subiectul pt care am deschis acest topic :p
 

geani29

Dacă tot ai editat / șters postul meu și al lui cdef, era bine dacă păstrai din postul meu măcar propoziția referitoare la Nova.

So, o să scriu iar.

Acele date din istoria Novei postate de mine mai sus sunt copiate de la profilul intern al tribului Nova, nu este istorie scrisă sau inventată de mine, ci trecută la Întâmpinare

Întrucît consider că fără un strop de spam, un topic devine steril și neatrăgător, cum a mai fost și forumul Lumii 4 în trecut, eu o să mă retrag acum, ca să nu mai fie nevoie să-mi fie editate/ șterse postările mele și așa rare :)

Baftă Ramo...
 

DeletedUser38995

lipsesc poze din prezentare...
@Megara, buna...am facut istoria unui trib, nu a jucatorilor plecati:)
Si la cate triburi erau atunci, esti printre putinii care isi mai aduc aminte
 

mafia11chat

.........

sa va spun eu cum este cu aceea harta, a fost odata un trib EXCELSIOR .......din care cum se pare ca s a ales si cu armada s a ales praful, daca nu ati fost in stare si v ati batut joc asta e, inainte sa apara acel master in k78 exista totusi excelsior, dar, ati avut sustinatori in conducerea acestui trib care nu stiu sa joace decat pentru ei, si carora le este frica sa se lupte, imi pare rau ca ati ajuns la asa ceva sau poate ca ati vrut sa se incheie lumea, pana la urma v a facut master si gtc, sa va fie rusine daca ati cedat din cauza ca v ati plictisit armada, daca nu aveti timp sa mai jucati mai bine va stergeati contul
 

comy the bad

member
Scor reacție
0
Ideea e ca totul s-a destramat datorita lui gasti. Dar e bine ca acum inchidem lumea si nu mai cumparam premium:D
 

DeletedUser34235

Mariolacatus the best!!!Luati legatura cu mario ,luky33 sau sosolinus!!
 

DeletedUser34235

nu imi amintesc :)dar erau niste doamne care se numeau indiana,simonique,care jucau super-bine!!
 

DeletedUser5970

pe scurt, KINGS :p
de simonique am dat pe alta lume recent...
 
Sus