Dovezi impotriva acestor "admini-jucatori"

DeletedUser

toti au patit asta!!!
ziceai ceva de coada vacii?:D

da mai tatah mai, ziceam ceva de coada vacii ...,
culmea in acele zile tocmai ce avusesera loc o serie de actiuni GD impotriva FL care se incheiasera cu succes ... asta zic ... vezi daca nu stii? te bagi in seama degeaba.

DeletedUser

da mai tatah mai, ziceam ceva de coada vacii, pt ca culmea in acele zile tocmi ce avusesera loc o serie de actiuni GD impotriva FL care se incheiasera cu succes ... asta zic ... vezi daca nu stii? te bagi in seama degeaba.

tu crezi ca nu avusesera loc si actiuni LF?:confused:
vad ca nu poti sa intelegi..........asta e,nu poti , nu poti.......unde nu e nici Dumnezeu nu cere:D

DeletedUser

tu crezi ca nu avusesera loc si actiuni LF?:confused:
vad ca nu poti sa intelegi..........asta e,nu poti , nu poti.......unde nu e nici Dumnezeu nu cere:D

chiar asha ... tatah, chiar asha

tu 104 ani, hades 11 ani ...de unde sa mai ceara Dumnezeu mai mult ... unu senil, altu pueril ... haha ... nu mai am nimk de adaugat! :rolleyes:

ME OUT!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

lol hai termina ca nu mai pot de r^s ... tu chiar crezi ce zici ? sau o zici din inertzie ?

uite-te cateva topicuri mai sus...si daca nu te simti...sincer imi pare rau pentru tine....dar acolo ti-am dat si exemplu de dovezi ca aveti parte de clementa....si tot nu va saturati....pana nu v-o faceti cu mana voastra...asa cum este si cu razboaiele...tot voi le-ati inceput daca nu stiai...ufff mai ai multe de citit

DeletedUser764

esti de o inteligenta rara;)
cand stii sa ai o discutie mai vb........pana atunci du te p forumul tribului tau si abereaza acolo
nu mai veni tu aici sa t iei d oameni care au facut pt jocul asta cat nu o sa faci tu toata viata

Quote:
Text original flamer Vezi discuþiile
vezi ca esti un ............. de mare clasa!!
uita te in oglinda
Multumesc pentru compliment esti un om de mare caracter. Sper ca vei manca ceea ce ai spus la puncte.

Pofta buna!

Hades1234, poate o cauti tu cu lumanarea, te simti cam uscat sau ce?

Special pentru flamer

DeletedUser

esti de o inteligenta rara;)
cand stii sa ai o discutie mai vb........pana atunci du te p forumul tribului tau si abereaza acolo
nu mai veni tu aici sa t iei d oameni care au facut pt jocul asta cat nu o sa faci tu toata viata

da chiar asha ... nimeni din GD nu o sah facah at^tea pentru LF, cat au fahcut oamenii astia! GOOD JOB! :)

acuma chiar am plecat!
Respecte!

Gebeleixis!

DeletedUser

inafara de flaming altceva astia doi din GD mai stiti sa faceti?
ca la joc nu demonstrati ca depasiti in strategie un n00b
:D

DeletedUser

Deja se bate campii rau de tot. Eu nu inteleg de ce trebuie sa se scrie aceleasi povesti, jigniri, urari de "bine" la fiecare topic deschis. Chiar asa vrea sa citesc rapunsuri la scurte si la subiect.

Aici singurul raspuns trebuia sa vine de la cei acuzati. Spre ei era destinata acuzatia.

DeletedUser

iar cuvinte gen "acuzati" si "acuzatie"...:)

man trezeste-te...eu vad acuzatia,dar nu vad si argumentele,deci la acuzatii de-astea ieftine nu cred ca se preteaza nimeni sa raspunda...tu ai raspunde la penibilitati de-astea?

DeletedUser

Mai bine scrie-ti in TOPICUL " Poveste fara sfrasit" ca e tot una.

DeletedUser

Incep sa dispara uscaturile dintre admini, asteptam sa se faca totusi dreptate. Mai dureaza cu siguranta pana se vor simti cei in cauza.

Felicitari warangel pentru ce ai spus (ca renunti), sper sa nu fie doar vorbe, ci si fapte!!

Daca cineva care stie tw incat sa dea explicatii pana si la jucatorii din top10 e uscaciune, ma bucur de postul tau :). PS: renunt la admin, in joc o sa ne mai intalnim :).

Dupa cum spuneam chiar renunt si la admin si la forum. Motiv:
"Aicea nu-i de mine / eu sunt un delicat" (cine stie cunoaste)

Si am gasit si motivul pentru comportamentul jucatorilor de pe forum:
"Americanii-s de vina / **tu-i in gura sa-i *ut" (cine stie cunoaste si aici)
=))
Acelasi WarAngel va transmite noapte buna :)

DeletedUser

Deja se bate campii rau de tot. Eu nu inteleg de ce trebuie sa se scrie aceleasi povesti, jigniri, urari de "bine" la fiecare topic deschis. Chiar asa vrea sa citesc rapunsuri la scurte si la subiect.

Aici singurul raspuns trebuia sa vine de la cei acuzati. Spre ei era destinata acuzatia.

corect!!! intradevar, de aceea mircea si hades, au fost total in plus cu "dezvaluirile lor".

oricum, topicul shi-a atins scopul, cel in cauza a recunoscut, (si culmea mircea si hades inca il apara LOL), ceea ce dovedeste ca topicul nu a fost degeaba facut, cum inca sustin unii lol.

P.S. ..... a treia oara cand zic cah "ME OUT" ...asta e

DeletedUser

lol se vede ca nu stii nici makar sa citesti omule...ehehehehehhe
^_^

ce a recunoscut omul?...ca e admin?lol asta stiau oamenii....:D
esti funny dar absurd

"recunosc vina mea" pentru limbaj se scuza omul nu-ti face iluzii desarte

DeletedUser

corect!!! intradevar, de aceea mircea si hades, au fost total in plus cu "dezvaluirile lor".

oricum, topicul shi-a atins scopul, cel in cauza a recunoscut, (si culmea mircea si hades inca il apara LOL), ceea ce dovedeste ca topicul nu a fost degeaba facut, cum inca sustin unii lol.

P.S. ..... a treia oara cand zic cah "ME OUT" ...asta e

Dupa cum am zis, NU MA CONSIDER VINOVAT DE NIMIC! CHESTIA NU A INFLUENTAT JOCUL IN NICIUN MOD! :) ma bucur ca am lamurit asta.
Inca ceva: renunt pentru ca nu mai am timp... renuntarea a coincis cu chestia asta :)

@Gebeleixis =)) ce om esti =)) Am mai invatat eu la istorie despre dastia care iau texte dintr-un articol astfel incat sa para ce vor.
warangel a spus:
recunosc, vina mea. Insa nu regret nimic. Sincer sa fiu la ce ocupat sunt, sunt aproape inutil in admin crew. Renunt la drepturi de buna voie .
Nu consider ca a fost abuz in serviciu. WTF? Chestia asta a influentat jocul cuiva? Poate doar au ras cativa pe saturate =)). Plus ca forumul tribului e PRIVAT asa ca nu se poate considera dovada. Oricum renunt singur la functie . Sper ca am lamurit pe toata lumea si nu ma considera nimeni "de prost caracter" pentru ca toata treaba nu a INFLUENTAT IN NICIUN MOD JOCUL.
Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara...

DeletedUser

traiesti intr o lume a basmelor;)

mdea ... lol intr-adevar, eu chiar credeam cah mai exista o shansa da asha chiar nu mai are nici un rost sa-mi bat capul ...

lol faptul ca el nu se considera vinovat cu nimik, nu infirma actiunea lui de asi folosi "privilegiile" intr-un mod abuziv ... ce greu e de priceput ... pe mine chiar nu ma intereseaza cum se considera el ...

nu ma intereseaza daca a influentat jocul sau nu!
a citit mesaje care nu ar fi trebuit sa le citeasca!
tot asha putea foarte frumos sa fie un PM cu detalii despre un atac ...
faptul ca a citit mesajul constituie un ABUZ!

GATA, am incheiat discutia!

DeletedUser764

Dupa cum am zis, NU MA CONSIDER VINOVAT DE NIMIC! CHESTIA NU A INFLUENTAT JOCUL IN NICIUN MOD! :) ma bucur ca am lamurit asta.
Inca ceva: renunt pentru ca nu mai am timp... renuntarea a coincis cu chestia asta :)

@Gebeleixis =)) ce om esti =)) Am mai invatat eu la istorie despre dastia care iau texte dintr-un articol astfel incat sa para ce vor.

Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara...

Odata ce ai renuntat e clar ca ai facut ceva ............ Te simti cu musca pe caciula!

DeletedUser

=))
alea nu erau mesaje =))
defapt... cu cine dracu imi bat eu capul? =))
Pentru restul taranimii care ma considera "hacher" =)) erau tickete... WTF? ma ocup cu tickete... anyway... ma duc la trebe' mai importante :D.
Multa bafta celor care merita si mult RESPECT in gat tuturor comunistilor,
WarAngel :cool:

Sus