Mycutzoce kuray, poate daca ai renunta la ideea ca EC iti sunt dusmani (de cand a decis blueangel inceperea razboiului), poate ai putea sa gandesti cu capul, nu cu mana (sper sa nu fiu prea subtil).
Da, exact ce ziceam, Castillo a fost un idol pentru multi, el a facut Lumea Clasica, el a facut EC. DAR PUNCT. S-a retras. O sa ramana mereu cu numele, jucatorii vechi il vor stii intotdeauna. DAR GATA. HO!
Acum crioli este conducatoarea, care de bine de rau, a reusit sa mentina tribul pe locul 1, la diferenta enorma fata de celelalte triburi, care in timp (asa cum fac si acuma), au incercat cu orice mijloace sa distruga tribul. Mycutzoce kuray, cred ca si tu daca ai interactionat cu ea, si nu ma refer la ATAC/SPRIJIN, ci ca persoana sa vorbesti cu ea, sa vezi cum se agita pentru fiecare SAT al EC, si in acelasi timp daca cineva din EC a gresit sa il pedepseasca drastic. Desigur, este si ea om, uneori mai greseste, ca deh, ce sa faci nu suntem roboti, insa pana acum in proportie de 90% a luat cele mai bune decizii, si toate deciziile pe care le-a luat, le-a luat pentru EC, niciodata in favoarea ei.
Noisette, cred ca sunt singurul care iti face pe plac si te baga in seama (ca vad ca asta incerci sa faci, sa atragi privirile asupra ta).
Sincer prefer o DOAMNA, decat o asa zisa MAFIOATA, care defapt din umbra conduce aceasta lume clasica

)
Promit sa nu iti mai raspund de acuma, ca si asa imi bat capul de pomana.