Echipa Speed .RO în campionatele internaţionale

DeletedUser

Salutare spartani.

Deschid acest subiect pentru a discuta ofertele pe care le-am primit şi le vom primi de la adminii şi jucătorii altor servere, precum şi pentru ca echipa noastră să aibă un loc aparte, unde să înregistrăm toate succesele obţinute pe parcursul anilor. Nu de alta dar Dumnezeu mi-e martor, au fost ale naibii de multe
clap.gif
 

DeletedUser

1. Aşadar, prima solicitare/ofertă primită:

După ce am cucerit Turneul Mai de pe serverul .RU, adminul rus şi leaderul echipei ruse ne-au rugat, dacă nu ne este prea greu, să jucăm o rundă amicală pe serverul lor: .RO vs. .RU, 10 vs. 10.
Ei ne vor oferi şi PP-urile necesare pentru rundă.

Însă pentru ca acest meci amical să fie posibil, este nevoie ca adminul serverului nostru să îl contacteze pe adminul lor şi să fie dispus, în timpul rundei, să supravegheze runda împreună cu adminul rus.

Runda este planificată undeva pentru data de 13 - 14 iunie 2015.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Am discutat cu adminul rus chestia asta zilele trecute, i-am comunicat ca nu voi putea organiza/supraveghea mai devreme de jumatatea lui Iulie. In plus am comunicat asta si unor jucatori de la noi ( tiganu' e unul ).
Legat de organizarea pe serverul nostru, mai ramane de vazut.
 

DeletedUser

OK, am înţeles, merci pentru clarificarea situaţiei, rămâne atunci opţiunea doar un admin de-a lor pe rundă sau rundă pe masters.
 

DeletedUser

Salutаre.

Săptămânа аceasta sunt douа rundе la un cаmpionаt pе cаre nе bаt еnglezii. Ultimа rundа аm fost trеi contrа doisprеzece şi, logic, аm piеrdut.

Următoаrеa rundа (penultimа) еste vinеrea аsta, zеce iuliе, seаra la douăzеci fiх, оra noаstră.

Cеi interesаţi sunt rugаţi să mă contаcteze pе skype sаu în mesаj privаt.

Jucаtorii gеn sаmi nushcine oro roberto - dejа аu punctе din primеle douа rundе şi trеbuie numаidеcât să аjungă în rundа а cinceа.

tеxtul а fost scris аstfel cа sа nu fiе trаdus de jаvrele еngleze, că аlea nе citеsc forumul şi îl trаduc.
 

DeletedUser45492

In mare e formata din jucatorii de la mondialele din 2014 si 2012 sau diferiti jucatori gen Sami , ca experienta pe speed.
Nu e ceva fix , e in functie de timpul fiecaruia.
Si sunt diferite meciuri anuntate , spre exemplu campionate pe .uk , .ru sau masters unde ne mai strangem sau amicale 5v5 , 10v10 pe care le jucam sa le demonstram strainiilor ca nu au cum sa ne bata.
 
Sus