Elite tribes

DeletedUser7820

ar fi interesant sa faceti un clasament al "triburilor in care merita sa intri"

DeletedUser

Triburi in care se merita sa intri. Bau uau uau.

Se merita sa ce??.?>?Cei care gandesc asa, au mari probleme de setare a principiilor.
Intr-un trib nu intri pt ca se merita. Un trib nu trebuie sa iti ofere ceva ca sa se merite, fiecare trebuie sa ofere ceva tribului.

Cine crede ca poate sa se consdere membrul unei comunitati echilibrate, aflandu-se intr-un trib de ssuuuute de membrii, acela se inseala, si va afla acest lucru f repede.

NU exista triburi in care sa merita sa intri, ci exista oameni cu care se merita sa iti petreci timpul........

DeletedUser7820

m-ai dat pe spate..

Eu nu vreau sa ofer nimic unui trib care va disparea peste 2 saptamani, nici unui trib in care conducatorul este un pustan de 12 ani care nu stie sa lege 3 cuvinte sau o idee de alta.

Daca intru intr-un trib, vreau sa am ce invata acolo, sa primesc suport cand am ne voie si sa stiu ca daca trimit suport cuiva, nu il trimit degeaba. Vreau sa urmez o strategie bine pusa la punct, nu vreau sa am harta plina sa "aliati" si "pna" dar nici sa fiu singurul din tribul meu pe continent.

Prea multe pretentii?

DeletedUser6767

m-ai dat pe spate..

Eu nu vreau sa ofer nimic unui trib care va disparea peste 2 saptamani, nici unui trib in care conducatorul este un pustan de 12 ani care nu stie sa lege 3 cuvinte sau o idee de alta.

Daca intru intr-un trib, vreau sa am ce invata acolo, sa primesc suport cand am ne voie si sa stiu ca daca trimit suport cuiva, nu il trimit degeaba. Vreau sa urmez o strategie bine pusa la punct, nu vreau sa am harta plina sa "aliati" si "pna" dar nici sa fiu singurul din tribul meu pe continent.

Prea multe pretentii?

nu sunt pretentii si nu sunt nici multe.
cam asta a spus si colegul meu.
eu merg pe ideea ca relatia dintre jucator si trib trebuie sa fie reciproca: nici jucatorul sa ajute tribul, si sa il ajute degeaba, dar nici tribul sa ajute jucatorul, ca acesta sa plece sau sa joace pe cont propriu, sau chair sa plece.

DeletedUser13067

si daca (a+b)+c= a+(b+c) , e nevoie sa postezi tu ca sa ne lamuresti ca mai poate fi egal cu a+b+c?

ma scuzati pentru offtopic... poate tribul meu nu este unul de elita...

DeletedUser12737

si daca (a+b)+c= a+(b+c) , e nevoie sa postezi tu ca sa ne lamuresti ca mai poate fi egal cu a+b+c?

ma scuzati pentru offtopic... poate tribul meu nu este unul de elita...

wow asociativitate :) stai sa notez undeva...

nu nu scuzele mele ,eu am gresit... :( cum mi-am permis sa ma iau de orlando al tau :) fara sa ma astept la repercursiuni mai ales ca sunt junior member si mnoa normal ca urmaresc numa sa scriu posturi aiurea ca vezi doamne nu pot dormi noaptea cand ma gandesc ca termenul junior nu descrie suficient la cat de obsedat sunt de jok :)....

On topic: Hai in ck daca tot vrei trib de elita si nu ai :p

DeletedUser3627

Am eu impresia , sau un prim trib organizat pe principiul arcului de cerc s-a dus draq? Prea multa organizare la start se pare ca a stricat .

DeletedUser11852

nu e doar o impresie. eh, se mai intampla...putea fi orice alt trib :)

DeletedUser7916

Nu s-a dus nicaieri domnule shotgun...a fost o neintelegere in trib si s-a luat decizia unei fuziuni...mai informeaza-te si apoi mai incearca odata sa postezi pe aici!

Sus