Epopee despre banari pe atacabil fara dovezi, bani si nopti pierdute degeaba

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

hayhuyxxx

member
Scor reacție
0
Omul a bagat mai multi bani decat declara si poate, o sa bage inca pe atat, dar cu siguranta or sa fie bani aruncati mai ales ca in zona RS nu se practica vanzari sau cumparari de conturi. Cel mai bine Redemtion du-te cu banii si bagatii undeva ca oricum esti penibil si ai facut acest joc sa para inechitabil.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Scurgeri de informatii ? Hai sa nu ne mai victimizam aiurea,,,,
Tin sa va reamintesc stimate jucator, e posibil sa fi uitat, ce ati spus intr-un ticket ulterior banarii ?
- "am profilul cu modificat de TT si dusmanii isi dau seama imediat....."

Cu siguranta postul asta cat si cererile facute ( de returnare ) duc automat la excludere definitiva, acestea sunt procedurile. Avand in vedere ca asta s-a cerut in scris, cu siguranta asta va si urma.
Genul acesta de metode nu au fost permise niciodata pe acest server, si dupa cum au spus si altii aici, sanctiunea de 24 de ore este mica, minima chiar pentru acest gen de "chestii regulamentare de cedari de sate". Banare pe atacabil ? Normal, din 2007 se baneaza atacabil cand se raporteaza mesajele cu continut necorespunzator.
In alta ordine de idei, la ticket ( primul de contestatie ) s-a raspuns concret pentru ce, nu vad rostul facutului zecilor de tickete pe fix aceeasi tema.
In timp ce veti astepa raspunsul de la InnoGames referitor la returnarea sumelor platite accesul este restrictionat total.

Acest topic nu il voi sterge, dar il voi inchide. Polemicile sunt inutile, cazul din punctul meu de vedere, este cat se poate de clar.

Si in final, sa fie clar pentru toata lumea, nu conteaza cati bani consuma x sau y pe joc, tratamentul este acelasi.
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus