DeletedUser310
Daca ma credeti, am avut cu cativa ani in urma ocazia sa citesc Mein Kempf. Si chiar mi-au placut anumite chestii. Bine, nu pot sa spun ca urmez doctrina respectiva. Dar a fost o carte interesanta. M-a fascinat foarte mult Al Doilea Razboi Mondial, si am citit o gramada despre asta cand eram un pusti. Chiar imi aduc aminte de clasa a X-a cand umblam cu zvastica facuta cu pixul pe mana
) wai doamne ce vremuri de cretinitate.
Iar ce mi-a placut la nebunie, Shining de Stephen King. Te infioara cartea aceea, mai mult chiar si decat filmul pentru ca, asta e avantajul cartii, iti lasa mintea sa zburde libera. Si de multe ori, iti inchipui orori mai mari decat poti vedea intr-un film.
O alta serie foarte buna, seria Dune, la fel si seria Fundatia de Isaac Asimov. Eh Doamne, cate minunatii au fost scrise pe lumea asta.
Iar ce mi-a placut la nebunie, Shining de Stephen King. Te infioara cartea aceea, mai mult chiar si decat filmul pentru ca, asta e avantajul cartii, iti lasa mintea sa zburde libera. Si de multe ori, iti inchipui orori mai mari decat poti vedea intr-un film.
O alta serie foarte buna, seria Dune, la fel si seria Fundatia de Isaac Asimov. Eh Doamne, cate minunatii au fost scrise pe lumea asta.