Eveniment nou - Batalia Turnului

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Bătălia Turnului !

Departe, în nordul îngheţat, trei facţiuni sunt prinse într-o bătălie epică. Acestea şi-au încrucişat săbiile de-a lungul mai multor secole, fără ca una dintre ele să fie capabilă să iasă victorioasă. Pentru a ieşi din acest impas, au cerut ajutor triburilor din sud pentru a le asista în bătăliile purtate şi oferă în schimb obiective valoroase. În centrul acestei eterne lupte se află un turn întunecat şi fără nume ce veghează asupra ţinuturilor înzăpezite. Zidurile înalte şi puternice îi oferă nu numai un statut impunător ci şi o poziţie strategică de interes. Această imagine centrală este motivul pentru care conflictul a fost înregistrat dub denumirea "Bătălia Turnului"


Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png
Lupta


Start 07.12.2016, 14:00

Sfârşit 21.12.2016, 14:00

Bătălia începe pe data de 07.12.2016 şi se va finaliza pe 21.12.2016.
În acest timp, cele trei facţiuni se vor întrece pentru a deţine control asupra nordului: Ordinul Fildeş (Roşu), Ordinul Copacului (Verde) şi Ordinul Valului (Albastru).


La începutul evenimentului veţi fi asignaţi unui grup de mercenari. Aceste grupuri sunt constituite din câte 40 (sau 10 pe lumile de dimensiuni reduse) de jucători fiecare. Pentru confruntările ce vor urma cu aceşti tovarăşi veţi lupta alături.

Evenimentul în sine este constituit dintr-o suită de batălii, fiecare ţinând câte 24 de ore. După lupte continue, vânturile reci se impun forţând regimentele să se retragă, să se regrupeze şi să încerce să lovească din nou la un moment ulterior.

În fiecare luptă vă veţi confrunta cu două grupuri de mercenari, ce luptă pentru o facţiune sau alta. Ca mercenari luptaţi bineînţeles pentru cel ce plăteşte mai bine. Ca atare, în timp ce facşiunea pentru care luptaţi se schimbă de la o bătălie la alta, cei ce vă acompaniază nu se vor schimba. Până la urmă sunteţi mercenari, nu jefuitori! Dar, în acelaşi timp, asta înseamnă că vă puteţi lupta cu inamici diferiţi în fiecare bătălie.


bott.jpg


Trupele tale
Iniţial sunt 10 regimente aflate sub comanda voastră şi pe care le veţi putea utiliza pentru a ataca sau apăra sectoare pe câmpul de lucru. O facţiune poate anexa un sector dacă un membru din grup ajunge cu defensiva egală cu 0. După ce este preluat, jucătorii pot decide să utilizeze regimente pentru apărarea sectorului ceea ce va conduce la creşterea valorii puterii defensive şi totodată, va îngreuna posibilitatea altor facţiuni să preia sectorul în cauză. În funcţie de activităţile regimentului va fi adăugată o valoare cuprinsă între 1 şi 4 puncte la valoarea totală defensivă. Pentru consolidarea trupelor, fiecare jucător primeşte un regiment suplimentar la fiecare oră.

Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Regiment-03.png
Glory-Icon-80x80.png


Recompense glorioase


La finele fiecărei runde toţi jucătorii sunt recompensaţi cu glorie, determinată de sectoarele deţinute de fiecare facţiune dar şi poziţia lor individuală la nivelul clasamentelor de grup. De asemenea vor exista şi misiuni ce vă vor recompensa cu glorie pe măsură ce le finalizaţi.

Gloria poate fi utilizată la nivelul magazinului aferent evenimentului pentru a cumpăra obiecte utile ce le puteţi folosi pentru ajutarea trupelor la întoarcere lor acasă. După finalizarea evenimentului, magazinul va rămâne activ pentru încă 24 de ore. Ulterior, banda de mercenari va fi desfiinţată iar voi şi trupele voastre vă veţi întoarce acasă. Gloria ce nu va fi utilizată până la acel moment se va pierde.
Sperăm să vă facă plăcere noul nostru eveniment şi vă urăm succes pe câmpul de luptă! Aşteptăm cu interes feedback-ul vostru! Spuneţi-ne ce părere aveţi!

link tema discutii
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Schimbări în mecanica evenimentului :

Dacă în prezent în momentul în care runda se termină și aveți 0 regimente, porniți runda urmatoare tot cu 0 regimente.
Începând de marți ( 13 decembrie ) regimentele vor fi resetate astfel încât toți jucătorii vor pleca cu 10 de la inceput.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus