Eveniment nou - Bestia Muntelui Negru

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147

Bestia Muntelui Negru


Din timpuri îndepărtate, populația din zona Caerbannog a trăit sub amenințarea bestiei ce își are sălașul în vârful Muntelui Negru, bestie ce își pierde originile în negura istoriei.

De multe secole zvonurile spun că bestia coboară uneori din munte și face prăpăd, ucide vitele și devastează câmpurile. Dar cu toate acestea se asigură ca satul să rămâna în siguranță. Apele proaspete ce vin din munte pastreăza pământurile fertile, că să asigure necesarul de hrană al sătenilor pentru a trece iernile grele. Deasemenea există și cristatele ascunse în peșterile din munte. Acestea pot fi adunate de aventurierii ce îndrazneasc să urce pe munte, dar totuși mulți dintre ei s-ar putea să nu mai se mai întoarcă. Deși nu foarte valoroase, cristalele prin raritate și poveștile ce se învârt in jurul lor, le fac extrem de prețioase în a aduce prosperitatea atât de necesară sătenilor.

Venirea războiului a modificat radical viața sătenilor. Acum satul nu mai putea să se întrețină singur, fiindu-i impus să plătească partea de tribut pentru război. Cum rezervele de hrană și de cristate au început să se ternime, numărul de vite a început sa scadă drastic iar bestia a inceput să fie vazută tot mai des în zona satului. Cu timpul a devenit din ce în ce mai agresivă, atacând depozitele și caravanele ce încercau să intre sau să iasă din sat.
În aceste vremuri întunecate, bătrânii satului au decis că bestia nu mai poate fi tolerată.


Cu tot ce le-a mai rămas din bogățiile trecutului, batranii au decis să cheme cei mai îndrpzneți aventurieri.
Unul care va putea urca pe munte și să ucidă bestia.


Evenimentul

Dragi jucători.

Bine ați venit la evenimentul "Bestia Muntelui Negru". În acest eveniment vei avea misiunea să controlezi un aventurier curajos și să îl ghidezi în drumul său către vârful muntelui Negru și să ucidă bestia. Evenimentul va începe pe 13 Septembrie și va dura 14 zile.

Start: 13.09.2017 ~ora 15:00
Sfârșit: 27.09.2017 ~ ora 15:00

Lumi : Toate lumile normale ( mai puțin speed și special )

Jurnalul Eroului

Eroul pornește de la baza muntelui și poate decide ce drum să apuce. Fiecare iconiță reprezintă provocarile ce trebuie trecute. Fiecare provocare necesită o anumită cantitate de stamina ( energie ) pentru a putea fi trecută. Odată ce eroul a încheiat o provocare poate merge mai departe la cele adiacente. Fiecare provocare va recompensa eroul cu cristalele găsite în drumul lui. Cristalele pot fi folosite în magazin pentru recompense folositoare. Eroul deasemenea poate fi dotat cu diverse obiecte de echipament care îl pot ajuta în împlinirea misiunii lui. Dacă eroul ajunge în vârf și ucide bestia, va primi cristale drept recompensă și muntele va fi resetat. Eroului îi va fi prezentat un nou munte cu provocări mult mai grele, dar poate păstra echipamentul găsit mai devreme.

Un aventurier isteț trebuie să se decidă dacă merge direct spre vârf pentru o recompensă mai mare sau va petrece mai mult timp cautând echipament mai bun pe munte, în vederea viitoarelor provocări.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png


Echipamentul

Echipamentul celor mai puțini norocoși poate fi gasit in drumul pe munte. Pe fiecare munte toate piesele de echipament pot fi găsite, dar asta implica rezolvarea mai multor provocări decât sunt necesare pentru a ajunge în vârf. Sunt 6 piese de echipament: Sabie, Cască, Armură, Mănuși, Curea și Cizme. Fiecare dintre ele pot fi găsite în 4 nivele de raritate. Echipamentul de nivel mare de raritate va ușura provocările, dar găsirea tuturor pieselor va necesita mai mult timp. Raritatea echipamentului este afișat prin culorile gri, verde, roșu si mov ( movul fiind raritatea de nivelul 4 - ce mai mare ) Echipamentul de raritate mai mare poate fi găsit doar dacă eroul deține obiectul de nivel inferior. Numărul afișat sub echipament indică bonusul pe care eroul îl va avea la următoarea provocare. În timp ce eroul poate participa la mai multe provocări în același timp, bonusul se va aplica doar la o provocare nouă.


botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png


Cristalele

Cristalele pot fi găsite în drumul eroului pe munte și pot fi schimbate în magazinul evenimentului pentru obiecte folositoare. Obiectele obținute în schimbul cristalelor vor rămâne în inventar când evenimentul se va sfârși. După ce se termină evenimentul mai aveți 24 de ore pentru a cheltui cristalele rămase. Dupp acest timp, ecranul evenimentului va fi închis și cristalele vor fi retrase. Te rugăm să ți cont că la transferul pe o lume casual, cristalele și progresul evenimentului NU va fi transferat !botbm_mountain_400x100.pngSă mergem spre nord și să ucidem bestia!

Asteptăm cu interes părerile voastre in acest thread

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus