Eveniment nou - Negustorul Calator

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Negustorul Calator - Noiembrie 2017

În timpul plimbării zilnice prin targ, observați un negustor care solicită ajutor.
Vrea să călătorească printr-o zoma periculoasă plină de luptători și are nevoie de protectie.
Îți oferi unii dintre soldatii tai și ajutorul este acceptat cu bucurie. Această călătorie nu va fi cu siguranță o călătorie ușoară, dar tu și oamenii tăi sunteți bine pregătiți pentru pericolele care vin în față!
Dacă învingeți atacatorii, comerciantului va va lăsa comorile acestora. Ei au adunat cu siguranță o avere prin jefuirea comercianților mai puțin norocoși de-a lungul drumului.
Pe măsură ce nu veți putea să vă duceți mult cu voi, comerciantul, din fericire fiind un lăcătuș foarte bun, vă oferă ajutorul pentru a debloca orice cufar pe care îl veți găsi. Va strangeti mainile, adunați-vă pe oamenii voștri și, în curând, vă îndreptați dinnou spre campurile de lupta.

merchant_banner_600_75_px.jpg



Stimati jucatori,

Bine ati veniti la noul eveniment numit "Negustorul Calator". In acest eveniment trebuie sa asistati un negustor, si sa il protejati de atacurile soldatilor ce jefuiesc zona.

Evenimentul va porni pe 28 Noiembrie la 16:00 si va dura 4 zile, terminandu-se pe data de 2 Decembrie .

Va dorim calatorie sigura!

Echipa Triburile


Defeating the raiders

În timpul acestui eveniment trebuie să apărați un comerciant, luptând cu gărzile dvs. cu grupurile viitoare de atacatori. Gărzile dvs. sunt întotdeauna compuse din cinci unități unice. Ele sunt aceleași în fiecare întâlnire și au aceleași valori ofensive și defensive. Grupul de luptători este ales în mod aleatoriu dintr-o cantitate diferită de unități cu valori ofensive și defensive diferite.

merchant_units_450px.png



Fiecare unitate are o ofensiva (pictograma din stânga-jos a unității) și o apărare (pictograma din partea dreaptă jos a unității), care determină cantitatea de pagube produse și numărul de lovituri pe care le pot incasa inainte de a fi bătut. În partea de jos a ecranului puteți găsi o bară care afișează ordinea în care unitățile vor ataca. O unitate este scoasa când valoarea de apărare scade la zero. Unitatea activă este afișată având o pictogramă mai mare. Pentru a ataca o unitate, faceți clic pe ea. O săgeată vă va arăta care unitate a fost atacată și un număr va afișa daunele suferite.

merchant_battlefield_450px.jpg



Deschiderea Cuferelor

Când toate unitățile luptătorilor sunt învinse, veți fi răsplătiți cu un cufar. Aceste cufere de recompensă pot fi deschise în timp (doar unul în același timp) și vă vor acorda un obiect. În timp ce călătoriți cu, comerciantul, depozitarea dvs. este limitată, ceea ce înseamnă că puteți avea numai maximum trei cufere la dvs. într-un moment. În timp vă puteți întâlni cu mai mulți agresori dacă veți continua să călătoriți, si nu veți putea să mai luați alte cufere dacă aveți deja trei.

Cuferele pe care le găsiți diferă în raritate. Aceasta înseamnă că, cuferele mai mari conțin un element mai valoros, dar datorită faptului că au încuietori robuste, este nevoie de mai mult timp pentru a le debloca. Pentru a debloca sau deschide un cufar, faceți clic pe el. Acest lucru vă va arăta și conținutul posibil al acestuia. Când se termină evenimentul, nu mai puteți începe o nouă întâlnire sau sa o rezolvați pe cea curentă. Toate cutiile sunt scoase din eveniment, inclusiv cutiile gata pentru a fi deschise.

merchant_chest_150px.png



Sperăm ca vă va place acest eveniment, si nu uitati să ne impărtașiti sugestiile și părerile dvs aici !
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucatori,

Negustorul calator Midas se intoarce si are dinnou nevoie de ajutorul tau! Misiunea ta este sa il aperi de-a lungul calatoriilor sale si sa te asiguri ca ajunge in siguranta la destinatie. Chiar daca evenimentul este oarecum familiar pentru unii, trebuie sa tineti cont ca am adus unele imbunatatiri in mecanica lui.

Midas va porni in calatoria sa pe 9 August la ora 13:00 si va fi pe drumuri timp de 4 zile. Calatoria lui se va incheia pe 13 August ora 13:00.

Va dorim mult succes !
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
merchant_banner_600_75_px.jpg


Stimați jucători,

Negustorul călător Midas se întoarce și va avea nevoie de ajutorul tău! Vei avea sarcina să îl păzești pe durata călătoriei sale și să te asiguri că ajunge în siguranță la destinație.

Chiar dacă pentru majoritatea voastră evenimentul pare familiar, trebuie să țineti cont că am adus unele modificări.

Midas va porni în călătorie pe 14 Noiembrie la ora 14:00 și va fi pe drumuri pentru 4 zile.
Calatoria sa se va sfârși pe 18 Noiembrie la ora 14:00.


Imbunătățiri
De la ultima întâlnire cu Midas, am adus urmatoarele îmbunătățiri :

  • Am adăugat butonul "Fugi!" în ecranul bătaliei. Asta iti va permite să opresti imediat bătălia. Fuga de la bătălie va conta ca pierdere, incluzând toate efectele negative aferente.
  • Am adăugat o antenționare atunci când nu se mai poate găsi alt cufăr, când toate sloturile de cufere sunt ocupate.
  • Am adăugat informația precum că mercenarii pot câștiga experiență doar la primele 20 de bătălii pe zi în diverse locuri ale interfeței.
  • Recompensele mai mari sunt acum mai ușor de atins (distanța necesară a fost redusă).
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus