Eveniment - Salvaţi membrii familiei regale!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Salvaţi membrii familiei regale!

Dragi jucători,

Membrii familiei regale au nevoie de voi!

Pe toate tărâmurile s-au răspândit zvonuri conform cărora nişte monştrii ciudaţi au reuşit să captureze prinţese şi prinţi din diferite regate, ţinându-i captivi în peşteri izolate. Membrii familiei regale au nevoie de eroi care să vină pe aceste tărâmuri pentru a-i salva! Ei îşi vor arăta gratitudinea faţă de eroii lor!


RtRbanner.png

Start eveniment: 03.06.14

Sfarşit eveniment: 01.07.14

Acest eveniment va fi activ pe toate lumile normale şi casual!

Găsirea şi înfrângerea monştrilor!

Peşterile în cadrul cărora monştrii îşi ascund ostaticii vor apărea pe hartă îndată ce evenimentul începe. Puteţi trimite spionaje sau unităţi normale cu scopul de a afla ce tip de monstru se ascunde în peştera respectivă.


RtRcave.PNG


Însă, vă avertizăm! Monştrii nu îşi vor arăta identitatea dacă trimiteţi o armată întreagă înspre aceştia! Se vor ascunde şi veţi pierde şansa de a-i privi! Trimiterea unei singure unităţi vă vor oferi o şansă mai bună în vederea obţinerii unor rezultate favorabile. În acelaşi timp, chiar dacă există riscul ca această unitate individuală să nu fie în măsură să învingă acel monstru (prezintă anumite slăbiciuni speciale), veţi putea obţine o descriere a răpitorului, destul de bună încât să vă conturaţi o idee cu privire la alegerea eroului potrivit ce trebuie trimis către acesta.


RtRmonster.jpg

După ce aţi trimis eroul adecvat şi aţi ucis monstrul, puteţi aduce prinţul sau prinţesa salvată înapoi în satul vostru!


Aveţi grijă de membrii familiei regale!

Satele voastre conţin camere pentru a întâmpina cum se cuvine oaspeţi de asemenea importanţă, ca atare, prinţii şi prinţesele salvate vor putea aştepta în aceste camere până veţi avea nevoie de serviciul lor.

RtRroom.PNG

Cu toate acestea, membrii unei familii regale nu sunt uşor de mulţumit. În timp ce vă vor răsplăti pentru efortul de a-i salva, ajutând imperiul o anumită perioadă de timp în mod gratuit, va trebui să contribuiţi la bunăstarea lor dacă doriţi să rămână mai mult timp sau să vă acorde bonusuri mai bune. Fiecare membru al familiei regale va oferi bonusuri diferite!

RtRroyalty.PNG

Odată ce aţi cerut unui prinţ sau unei prinţese să vă ajute, ei vor face acest lucru timp de 8 ore. Din moment ce nu cunoaşteţi dinainte capabilităţile persoanei salvate, poate ar trebui să mituiţi un informator pentru a afla, în primul rând, mai multe informaţii despre aceasta!
Ulterior, veţi putea decide dacă doriţi să extindeţi serviciile lor sau să upgradaţi bonusul furnizat de aceştia. Pe de altă parte, vă puteţi decide să îi înlocuiţi, de îndată ce perioada respectivă expiră, cu un alt membru al familiei regale pe care l-aţi salvat între timp.

Puteţi discuta despre acest eveniment în cadrul thread-ului de discuţii!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
V-am pregătit un video, cu explicații despre eveniment, care poate fi vizionat aici!

Distracție plăcută! :)
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Stimati jucatori,


Evenimentul "Salveaza Regalitatea" se va inchieia pe 1 Iulie 2014 !.


In timp ce mai salvati membrii Regali, va vom spune ce se va intampla odata ce evenimentul va lua sfarsit.


Cand se va sfarsi, toate bonusurile, locatiile legate de eveniment vor disparea. Deci printii si printesele deja activate nu vor sta pana cand le va expira timpul ( dispar odata cu bonusurile si locatiile ). Va fi nevoie sa va planuiti atent si din timp bonusurile pentru a profita la maxim de ele.


Vom dezactiva optiunile premium pentru identificare/upgrade inainte de sfarsitul evenimentului, astfel incat sa nu fie nevoie de a consuma puncte premium pentru o facilitate pe care nu o veti putea utiliza la maxim.




Echipa Triburile !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus