Evenimentul "Atacul hoardelor"

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Evenimentul "Atacul hoardelor"

Inamicii se află în faţa uşii tale! Hoardele barbare s-au strâns şi au pornit împreună impotriva regatului tău.
Eşti depăşit numeric, drept urmare va trebui să îţi foloseşti inteligenţa şi fineţea pentru a învinge asediul acestora!

horde_w700px.jpg



Dragi jucători,

Vă invităm să participaţi la noul eveniment intitulat "Atacul hoardelor"! Cetele barbare au pornit asediul împotriva voastră. Folosiţi-vă trupele de elită şi contra-atacaţi pentru a le învinge.

Evenimentul începe în data de 22.03.2017 la ora 14:00 şi se va sfârşi în data de 27.03.2017 la ora 14:00.

Asediul

Misiunea voastră constă în învingerea armatelor asediatoare prin atacarea celor 5 puncte slabe ale acestora.
În acest scop va trebui să încercaţi să descoperiţi ce unitate poate învinge în fiecare astfel de caz.

Pentru a spori provocarea, fiecare punct slab va fi stabilit în mod aleator pentru fiecare rundă în parte respectiv, pentru fiecare jucător. Drept urmare, fiecare participant va trebui să găsească propria soluţie. La finalul fiecărei încercări veţi primi un raport cu privire la rezultatele atacului cu scopul de a vă ajuta să treceţi de liniile inamice.

Bătălia

Pentru fiecare dintre cele 5 puncte slabe ale armatelor ostile veţi putea alege o unitate din şapte posibile. După ce selectaţi o unitate pentru fiecare categorie veţi putea lansa atacul în încercarea de a combate asediul. Veţi câştiga doar dacă toate unităţile din cadrul atacului vor învinge.

horde_slots.jpg


Timpul avut la dispoziţie pentru înfrângerea asediului este limitat la 8 ore. Un contor va fi afişat în cadrul paginii pentru a vă indica timpul ce îl mai aveţi la dispoziţie şi numărul atacurilor ce le veţi mai putea trimite pe această durată. Fiecare atac durează 45 de minute. La finalizarea celor 8 ore o nouă rundă va începe, până la încheierea întregului eveniment.

Dacă veţi învinge un asediu mai devreme puteţi începe unul nou în schimbul unor puncte premium însă veţi avea la dispoziţie doar timpul rămas din cele 8 ore alocate de către sistem pentru această rundă adiţională. După această perioadă, contorul şi lupta vor fi resetate. Dacă vă apropiaţi de finalul rundei sau aveţi nevoie de ajutor puteţi spiona trupele inamice în schimbul unor puncte premium şi veţi putea vedea ce trupe aveţi nevoie pentru a învinge.

horde_timer.jpg


Dacă o unitate a avut succes sau nu, va fi indicat prin intermediul următoarelor culori:
  • aoth_002.png
    Verde: Atacul s-a încheiat cu succes. Unitatea selectată a fost corectă. Nu veţi mai putea selecta o altă unitate pentru această categorie.
  • aoth_003.png
    Galben: Unitatea poate fi folosită pentru a câştiga în cel puţin una dintre categoriile rămase dar pentru cea curenta, nu a fost corect selectată. Este important să cunoaşteţi că aceeaşi unitate poate fi folosită pentru mai multe categorii sau pentru niciuna. În baza rezultatelor veţi putea identifica pentru care categorie şi pentru câte dintre acestea va putea fi folosită unitatea în cauză.
  • aoth_004.png
    Roşu: Unitatea selectată nu este utilă pentru a învinge în niciuna dintre bătăliile curente. Unitatea nu va mai putea fi selectată până la finalul bătăliei.
Istoricul atacurilor, amplasat în partea de jos a ecranului vă va oferi un raport detaliat cu privire la fiecare bătălie şi vă va ajuta să selectaţi combinaţiile corecte.

horde_history.jpg


Recompensele

La finalul luptei (fie prin câştigarea acesteia sau prin încheierea timpului alocat) veţi primi 150 de steaguri Guidon pentru fiecare categorie la care aţi câştigat şi înca 200 dacă aţi învins la toate cele 5 categorii. La final, veţi putea folosi ceea ce aţi câştigat pentru achiziţionarea diferitelor bonusuri.

În momentul în care o nouă luptă începe, configuraţiile pentru cele 5 categorii se vor reseta şi o nouă combinaţie de unităţi necesare va fi setată în mod aleator pentru fiecare jucător.

După încheierea evenimentului, magazinul va mai rămâne deschis pentru încă 24 de ore. După această perioadă nu veţi mai putea achiziţiona niciun bonus.

Sperăm să vă bucuraţi de noul eveniment! Nu uitaţi sa ne împărtăşiţi feedback-ul dvs. în cadrul acestui thread.




Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus