Evenimentul Bestia Muntelui Negru revine !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147

Bestia Muntelui NegruDin timpuri îndepărtate, populația din zona Caerbannog a trăit sub amenințarea bestiei ce își are sălașul în vârful Muntelui Negru, bestie ce își pierde originile în negura istoriei.

De ceva secole încoace se zvoneşte că bestia coboară de pe munte și face prăpăd la nivelul satului, ucigând vitele și devastând câmpurile. Pe de altă parte însă, în acelaşi timp se asigură că satul rămâne în siguranță. Apele proaspete ce pornesc din munte păstreză pământurile fertile asigurând necesarul de hrană al sătenilor, ajutându-i să treacă peste iernile grele. Totodată există și cristatele ascunse în peșterile din munte. Acestea sunt adunate de aventurierii ce îndraznesc să urce pe munte, dar dintre care mulți nu reuşesc să se mai întoarcă. Deși acestea nu sunt produse foarte valoroase, raritatea și poveștile ce se învârt în jurul lor le transformă în elemente destul de prețioase încât să aducă un plus de prosperitate satului.

Venirea războiului a îngreunat însă viața sătenilor. Acum satul nu numai că trebuie să asigure întreţinerea propriei populaţii ci trebuie să-şi plătească partea de tribut pentru război. Pe măsură ce rezervele de hrană și de cristate au început să se diminueze, numărul de vite a început să scadă drastic iar pământurile să fie prea expoatate, bestia a început să fie considerată o povară pentru supravieţuirea satului. Cu timpul a devenit din ce în ce mai agresivă şi disperată, atacând depozitele și caravanele ce încercau să intre sau să iasă din sat. În aceste vremuri întunecate, bătrânii satului au decis că bestia nu mai poate fi tolerată.

Bazându-se pe ceea ce le-a mai rămas din bogăţiile lor, bătrânii satului au trimis un mesaj către cei mai curajoşi aventurieri.

Cine se încumetă să escaladeze muntele şi să ucidă bestia.

Evenimentul


Dragi jucători,

bine aţi revenit la evenimentul "Bestia Muntelui Negru". În cadrul acestuia veţi prelua controlul asupra curajosului aventurier pe care va trebui să îl ghidaţi pe drumul său către vârful Muntelui Negru cu scopul de a ucide bestia. Evenimentul va începe în data de 6 Martie şi se va desfăşura pe o perioadă de 5 zile.

Start: 06.03.2018, 2pm
Sfarsit: 11.03.2018, 2pm
Servere:

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că am efectuat câteva modificări la nivelul evenimentului de la ultima sa activare la nivel de servere. Cea mai importantă schimbare se reflectă la nivelul echipamentului ce îl puteţi găsi şi care va putea produce mai multe cristale dar care nu va mai reduce rezistenţa impactului la atacuri. De asemenea veţi putea obţine cristale suplimentare de fiecare dată când găsiţi piese de echipament. O altă modificare implementată constă într-un clasament ce vă va oferi recompense adiţionale în fiecare zi.

Călătoria Eroului


Eroul pornește de la baza muntelui și poate decide ce traiectorie să urmeze către vârful muntelui. Fiecare pictogramă reprezintă câte o provocare la care este supus eroul. Fiecare provocare necesită o anumită cantitate de stamină (energie) pentru a putea fi finalizată. De îndată ce eroul a încheiat o provocare îşi poate continua traseul ajungând la pictogramele adiacente. Fiecare provocare va recompensa eroul cu cristalele găsite în drumul lui.

Cristalele pot fi folosite la nivelul magazinului aferent acestui eveniment în vederea achizitionării de bonusuri utile. Eroul poate găsi totodată noi piese de echipament ce îi pot permite găsirea unor recompense mai bune. Dacă eroul ajunge în vârf și ucide bestia, va primi cristale drept recompensă și muntele va fi resetat. Eroului îi va fi prezentat un nou munte cu provocări mult mai grele, dar poate păstra echipamentul găsit mai devreme.

Un aventurier isteț trebuie să se decidă dacă se îndreaptă direct spre vârf pentru o recompensă mai mare sau va petrece mai mult timp căutând echipament mai bun pe munte, în vederea viitoarelor provocări.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png


Echipamentul


Echipamentul celor mai puțini norocoși poate fi găsit în drumul pe munte. Pe fiecare munte toate piesele de echipament pot fi găsite, dar asta implică rezolvarea mai multor provocări decât sunt necesare pentru a ajunge în vârf. Sunt 6 piese de echipament: Sabie, Cască, Armură, Mănuși, Curea și Cizme. Fiecare dintre acestea pot fi găsite în 4 nivele de raritate. Echipamentul de nivel mare de raritate va asigura mai multe cristale, dar găsirea tuturor pieselor va necesita mai mult timp. Raritatea echipamentului este indicată de culorile gri, verde, roșu si mov ( movul fiind raritatea de nivelul 4 - cea mai mare ). Echipamentul de raritate mai mare poate fi găsit doar dacă eroul deține obiectul de nivel inferior. Numărul afișat sub echipament indică bonusul pe care eroul îl va obtine la finalizarea următoarei provocări.

botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png


Cristalele


Cristalele obţinute de erou pe parcursul aventurii sale pe munte pot fi schimbate în magazinul evenimentului pentru obiecte folositoare la nivelul jocului. Obiectele obținute în schimbul cristalelor vor rămâne în inventar si dupa finalizarea evenimentului. După ce se termină evenimentul mai aveți 24 de ore pentru a schimba cristalele rămase in bonusuri. Dupa acest timp, pagina evenimentului va dispărea și cristalele vor fi retrase. Va rugăm să țineti cont că la transferul pe o lume casual, cristalele și progresul evenimentului NU va fi transferat !


botbm_mountain_400x100.png

Spor la joc şi la ucis bestia!

Asteptăm cu interes părerile voastre în cadrul acestui thread !

Echipa Triburile​
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Evenimentul Bestia Mutelui revine

Inceput : 30 Mai 2018
Sfarsit : 03 Iunie 2018


Îmbunătățiri eveniment Bestia Muntelui


Durata
  • Evenimentul va fi acum lansat pe durate mai mici de timp (în jur de 5 zile în loc de 14)
Echipament
  • Echipamentul mărește acum moneda evenimentului pentru următoarea întâlnire. Echipamentele noi găsite vor spori rezultatul următoarei etape.
Energia
  • Formula costurilor cu energia a fost simplificată deoarece echipamentul nu mai influențează costurile acesteia. Fiecare întâlnire de la nivelul actual va costa aceeași cantitate de energie. Energia aferenta va crește însă cu fiecare nivel nou.
Facilități/schimbări noi
  • Finalizarea unei etape cu un anumit echipament va recompensa jucătorul în cauza cu 100 de cristale suplimentare (moneda evenimentului).
  • Formula folosită pentru obținerea monedei specifice evenimentului a fost simplificată.
  • Un clasament a fost adăugat la nivelul evenimentului.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus