Evenimentul de iarnă 2013!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
WElogo.png


Evenimentul de iarnă

Dragi jucători,

Un vânt rece bate pe tărâmurile triburilor noastre iar zăpada transformă peisajul familiar într-un decor îngheţat de culoare albă. Oricum, nu este singura schimbare! Mai mulţi negustori dintr-o ţară depărtată au fost trimişi de către regele lor pentru a aduna resurse cu scopul de a-şi reconstrui regatul dupa ce a fost afectat de un cataclism. Aceştia îşi vor construi taberele în apropierea satelor voastre.

Negustorii vor aduce oţel şi vor fi dispuşi să dea această resursă nouă şi preţioasă în schimbul resurselor voastre - argilă, lemn şi fier, resurse de care au nevoie cu disperare. Sunteţi dispuşi să acceptaţi oferta lor şi să faceţi comerţ în condiţii paşnice cu aceştia sau veţi decide să fiţi agresivi şi să încercaţi să furaţi resursele adunate în urma schimburilor anterioare, din taberele lor bine apărate? Decizia vă aparţine!

WEmap.png

Start eveniment: 16.12.13

Ultimul negoţ: 06.01.14

Sfârşit eveniment: 13.01.14 - După această dată nu veţi mai putea utiliza oţelul şi nici să activaţi premiile obţinute.


Evenimentul va fi activat pe toate lumile normale şi pe Casual.


Comerţul cu noii negustori

Taberele negustorilor vor fi amplasate pe hartă în momentul în care evenimentul va începe. Aceştia au intenţii paşnice, vor doar să comercializeze cu dvs! Puteti da click pe o astfel de tabără amplasată în apropierea satelor dvs şi ulterior să apăsaţi pe "Informaţii despre sat".

WEmerchantscreen.png

Veţi avea ulterior posibilitatea de a trimite resurse către aceşti negustori utilizând opţiunile standard. În momentul în care transportul se va finaliza, veţi primi oţel în schimbul resurselor trimise!

Fiecare astfel de tabără are însă şi o limită în ceea ce priveşte resursele. În momentul atingerii acestei limite, negustorii se vor întoarce în regatul lor. O nouă tabără va apărea dar într-o locaţie diferită.


WEreport.png

Atacarea negustorilor

Dacă v-aţi decis să nu faceţi comerţ în condiţii paşnice ci să atacati în schimb, taberele de negustori, aveţi opţiunea "Trimitere de trupe".
Atentie însă! Va trebui să aveţi mare grijă întrucât aceste tabere sunt protejate de mercenari bine pregătiţi şi nu va fi usor să îi învingeţi! Dacă veţi reuşi, veţi putea fura resursele trimise negustorilor de către alţi jucători însă, nu şi oţelul! Singura posibilitate de a-l obţine este prin intermediul comerţului. După ce o tabără a fost jefuită, aveţi doar două ore la dispoziţie pentru a lua toate resursele, după aceea, negustorii vor pleca, supăraţi pentru modul nepoliticos în care au fost trataţi!

Utilizarea oţelului

Oţelul obţinut de la negustori este o resursă foarte importantă pe care o puteţi folosi pentru a obţine diverse premii şi upgrade-uri.

O modalitate de a intra în posesia acestora este de a participa la tombolă:

WEtombola.png

Puteţi juca la tombolă pentru a obţine diverse efecte active pentru satele şi trupele dvs. Nu toate premiile pot fi însă câştigate prin intermediul acesteia, unele dintre ele putând fi achiziţionate doar cu ajutorul oţelului:

WEbuff.png

Puteţi activa un singur premiu într-un anumit interval de timp!

În partea de jos a ferestrei cu informaţii privind evenimentul de iarnă aveţi două numărători inverse:

- prima indică termenul limită a posibilităţii de apariţie de noi tabere cu negustori
- a doua indică finalul evenimentului - după acest moment nu veţi mai putea utiliza oţelul şi nici să activaţi premiile dobândite.


Link către thread-ul de discuţii.
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Astăzi s-a făcut un update la Evenimentul de iarnă!

-Ne-am dat seama că bonusurile Abundență și Abundență II ar putea oferi un avantaj nedrept dacă sunt folosite de mai multe ori la rând. Am decis să limităm folosirea acestora la 1 dată pe zi. Acest lucru ar trebui să limiteze creșterea în resurse permisă anterior, în special pe lumi noi.

-Am adăugat un avertisment atunci când vă decideți să atacați taberele negustorilor, menționând că apărarea lor este foarte puternică. Veți fi probabil doar capabil de a reuși în atacarea lor cu un efort considerabil și muncă în echipă.
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră în legatură cu Evenimentul de iarnă. Unul dintre punctele de critică a fost că startul acestui eveniment nu a fost corect pentru lumile mai recente. Unele bonusuri nu au avut efectul aşteptat. Ne scuzăm pentru neplăcerile produse.

Pentru a fi siguri că fiecare jucător poate participa la acest eveniment şi se poate bucura de bonusuri, am acordat tuturor jucătorilor oțel îndeajuns pentru aproximativ 3 rotiri de tombolă. ( exista posibilitatea ca pentru unii jucatori sa fie pentru + - 1 rotire ; functie de evolutia punctelor in momentul acordarii ).

Vă dorim tuturor Sărbători Fericite!

Echipa Triburile
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,


Evenimentul de iarnă se apropie de sfârșit!

Începând de ieri, 06.01.2014, nu mai apar alte tabere de negustori. Deci în momentul în care tabăra a atins limita de resurse sau a fost jefuită complet, nu va mai fi înlocuită de o tabără nouă.

Veți putea ataca în continuare și face comerț cu taberele rămase, până în data de 13.01.14, când evenimentul se sfârșește complet. Atunci, toate taberele de negustori rămase vor dispărea, la fel și toate premiile obţinute ( atât cele active cât și cele aflate în inventar). Deci fiți pregătiți!

Totodată, nu veți mai putea participa la tombolă cu puncte premium după data de 10.01.2014, această opțiune va fi dezactivată în cursul zilei de vineri. Veţi mai putea utiliza oţelul până în data de 13.01.14, dar asigurați-vă să aveți o bună utilizare a premiilor înainte de sfârșit!



Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus