Evenimentul "Găsește blazoanele!" se întoarce

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Evenimentul "Găsește blazoanele!" se întoarce din nou, îmbunătățit, datorită feedback-ului vostru!

Data de început: 24.05.2016
Data de sfarșit: 02.06.2016
(Evenimentul va fi activ pe toate lumile cu excepția celor speciale și speed.)

Obiectiv: Trimite-ți campionii pentru a provoca la luptă alți jucători în scopul capturării blazoanelor obținute de aceștia. Dacă reușiți să păstrați cel puțin un set unic de blazoane până la finalul rundei, veți primi pietre prețioase pentru a le utiliza în vederea achizitionării unor premii importante la nivelul magazinului acestui eveniment!


Organizează-ți campionii

Evenimentul poate fi accesat prin intermediul notificării ce vă apare în partea de jos a paginii aferente privirii generale a satului:

ctc2016_1_openevent.pngÎn momentul în care evenimentul începe, trei campioni vor veni în satul vostru deținând un anumit blazon. Cei 3 campioni vor avea două roluri: apărarea blazonului deținut atunci când sunteți provocat de către alți jucători și, bineînțeles, provocarea campionilor celorlalți jucători cu speranța de a le captura blazoanele. Numărul campionilor păstrați pentru apărarea blazoanelor prezintă un impact direct asupra șanselor de a le păstra. Organizați-vă campionii cu înțelepciune!

ctc2016_2_champions.png

Capturarea blazoanelor


Scopul principal al acestui eveniment constă în colecționarea cât mai multor seturi de blazoane unice. În acest sens, va trebui să vă trimiteți campionii să provoace la luptă alți jucători. O provocare victorioasă va conduce la obținerea unui blazon ales în mod aleator din inventarul rivalului vostru! În schimb, în cazul unei provocări fără succes, campionii se vor întoarce fără niciun blazon. Totuși, experiența în luptă determină câștigarea unor puncte de progres pentru obținerea unui nou campion. Poți acumula maxim 8 campioni, ca atare, este important să îi utilizezi corespunzător pentru a-i debloca într-un mod cât mai rapid. Dacă ai strans blazoane rare și te consideri vulnerabil, atunci îți poți suplimenta șansele de apărare cu până la 80% dând click pe pictograma amplasată lângă procentul de apărare și ulterior investind puncte premium în acest scop.

ctc2016_3_help.pngDurata unei lupte este calculată în funcție de numărul de sate și de localizarea acestora la nivel de hartă. Acest aspect înseamnă că durata unei provocări se poate schimba între 2 jucători, în mod special dacă aceștia cuceresc sau pierd sate.
Anumite blazoane sunt mai rare decât altele. Totodata, cel mai rar blazon al fiecărui jucător din vecinătatea voastră va fi vizibil astfel încât să vă puteți organiza campionii și defensiva în mod corespunzător.

În cadrul evenimentului anterior, jucătorii au cerut să aibă posibilitatea de a filtra prietenii, colegii de trib și satele fără blazoane din ecranul celor mai apropiați vecini. Drept urmare, am adăugat aceste filtre în partea de sus a acestei pagini, însă, sub forma unei opțiuni disponibile pentru jucătorii ce dețin un cont premium activ.

ctc2016_4_nearbyplayers.png

O altă îmbunătățire este dată de mecanismul de blocare a blazoanelor. Veți avea posibilitatea de a bloca un blazon până la finalul rundei, eliminând șansa celorlalți de a vi-l fura. Puteți bloca doar 3 blazoane iar acest lucru vă va costa puncte premium, ca atare, aveți grijă ce alegeți!

CtCcrests_transparent1.pngFinalul unei runde

La finalul unei runde, blazoanele tale vor fi schimbate în mod automat în pietre prețioase. Cu cât ați reușit să colecționați seturi unice de blazoane cu atât veți primi mai multe pietre prețioase. Dacă nu dețineți niciun blazon la sârșitul rundei, veți începe o nouă rundă cu 2 campioni în plus.

Fiecare rundă durează 24 de ore. La finalul unei runde, blazoanele tale vor fi schimbate pe pietre prețioase ce pot fi folosite pentru a achiziționa bonusuri interesante din cadrul magazinului aferent acestui eveniment. Bonusurile achiziționate cu pietre prețioase rămân în Inventar și după sfârșitul evenimentului, deci adună cât mai multe!

ctc2016_5_endofround1.png
ctc2016_5_endofround2.pngClasamente

Datorită numărului ridicat al solicitărilor de acest gen, am introdus un clasament pentru acest eveniment! Acum vă veți putea compara cu alți jucători atât din punct de vedere al provocărilor câștigate cât și din cel al pietrelor prețioase obținute.
Dând click pe rezultatele voastre pentru fiecare categorie în parte, veți obține o listă a jucătorilor de pe lumea respectivă ce sunt aproape de voi în clasamente.


ctc2016_7_rankings1.png
ctc2016_7_rankings2.png
ctc2016_7_rankings3.pngNu aveți timp să citiţi ghidul? Atunci urmăriți acest video:Sperăm să vă facă plăcere acest eveniment. Vă rugăm să ne spuneți părerea
dvs. aici de îndată ce veți avea ocazia să vă bucurați de el!
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus