Evenimentul iernii 2012

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
village_info.png

Triburile - Evenimentul iernii 2012

Triburile au ajuns în mijlocul iernii şi pentru prima oară un invadator straniu este prezent pe hartă. Taberele vikinge apar pe hartă şi războinicii neînfricaţi, însetaţi de sânge şi bravi îşi apară colibele cu armele lor.

Mutându-şi taberele prin lume, vikingii îşi aduc comorile aproape de voi. Toate aceste comori sunt gata de jefuit dacă sunteţi suficient de curajoşi să le distrugeţi apărarea… dar trebuie să fiţi rapizi dacă doriţi să îi prindeţi înainte ca tabăra să se mute !


Evenimentul începe astăzi, 19 decembrie, şi va fi activat doar pe lumea Casual şi pe lumile mai noi,începând cu lumea 28.
(nu este activat pe lumea specială)

6lgNU.png


Taberele vikinge încep să apară pe hărţile lumilor.

Jefuiţi taberele şi adunaţi blănurile vikinge care pot fi distribuite populaţiei din sate în schimbul unor bonusuri de pradă mărită, de reducerea timpilor de construcţie şi recrutare sau resurse.

1YpvN.png

Tabăra Vikingă

Dând click pe o tabără de pe hartă, selectaţi o opţiune din cele 4 listate în popup-ul similar cu cel de la informaţiile unui sat normal. Informaţia despre tabără va conţine şi informaţia despre mutarea taberei ( countdown ).

cRCyK.png


Mutare în: Această informaţie se referă la timpul rămas până la mutarea taberei, după care tabăra nu va mai putea fi atacată ( în ore, minute, secunde ). Dacă un atac va ajunge după expirarea timpului, nu va avea efect.

Prelungirea existenţei: Folosind acest link veţi putea prelungi perioada de staţionare a taberei în locul respectiv în schimbul unor puncte premium cu o oră, dacă aveţi nevoie de mai mult timp pentru a o jefui.
res.png

Jefuirea blănurilor

Pentru a începe jefuirea de blănuri trebuie să atacaţi tabăra vikingă în acelaşi mod ca atacul asupra unui sat normal de pe hartă, dar luaţi aminte : taberele sunt apărate, aşa că fiţi siguri că trimiteţi destule unităţi să vă asiguraţi victoria!

După ce bătălia se va încheia, veţi primi raportul obişnuit. Dar în loc de armata normală de apărare, oponenţii vor fi Vikingi
unit_viking.png
.

Dacă veţi câştiga bătălia, trupele vor aduce acasă prada obişnuită în resurse. Dar, ele vor colecta deasemenea valoroasele blănuri vikinge ce vor fi adăugate imediat la colecţia de blănuri disponibile ( vizibilă în ecranul evenimentului de iarnă )


Notă: Taberele vikinge nu sunt afectate de pacea de sărbători ( pot fi atacate ).



Cheltuirea blănurilor
Accesaţi ecranul "evenimentul de iarnă" din privirea generală asupra satului, apasaţi pe linkul "deschide" :

nMClr.png


Ecranul de "eveniment de iarnă" va arăta aşa :

16fSS.png

În ecranul evenimentului veţi putea vedea câte blănuri aţi colectat, şi bonusurile disponibile. Odată colectate suficiente blănuri linkul de activare al bonusului va deveni activ !

e4yzd.png

Dacăa aveţi probleme în a jefui blănurile, puteţi reduce costurile bonusurilor pentru o sumă modică de puncte premium.


Tip: Puteţi avea un singur bonus activ la un moment dat.


Numărătoarea inversă a evenimentului :
În partea de jos a ecranului de eveniment sunt două numărători inverse : prima arată timpul limită după care noi tabere vikinge nu vor mai apărea pe hartă. A doua numărătoare marchează sfărşitul evenimentului - după acest moment nu va mai fi posibilă cheltuirea blănurilor, activarea de bonusuri şi toate bonusurile active vor dispărea !


logo.png


Să aveţi un Crăciun Fericit !
Echipa Triburile.ro


Thread de discuţii aici.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus