Evenimentul negustorilor!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103

Evenimentul negustorilor


Merchant_event_logo_200x200_2.png

Dragi jucători,

Mai mulţi negustori călători îşi vor construi taberele în apropierea satelor voastre, în speranța că vor putea tranzacționa
Merchant_gems.png
pietrele lor prețioase în schimbul resurselor voastre: lemn, argilă și fier. De asemenea, aceștia vă pot oferi o varietate de servicii pentru participarea la tombolele organizate de ei.

Merchant_location.PNG

Activarea evenimentului

Start eveniment: 11.11.14

Ultimul negoţ: 30.11.14

Sfârşit eveniment: 02.12.14 - După această dată nu veţi mai putea utiliza pietrele prețioase în cadrul tombelei și nici să activaţi premiile obţinute anterior. De asemenea, toate premiile deținute, vor dispărea.

Evenimentul va fi activat pe toate lumile normale şi pe Casual.

În clipa în care evenimentul va fi activat, veți primi o notificare la nivel de joc. Totodată, se va activa și o misiune prin intermediul căreia veți primi mai multe detalii cu privire la cerințe și la posibilitatea de a interacționa cu negustorii.


Merchant_quest.PNG
2​

Comerţul cu negustorii

Taberele negustorilor vor fi amplasate pe hartă în momentul în care evenimentul va începe. Aceştia au intenţii paşnice, vor doar să comercializeze pietrele lor prețioase cu dvs! Puteți da click pe o astfel de tabără amplasată în apropierea satelor dvs şi ulterior să apăsaţi pe "Informaţii despre sat".


Merchant_post.PNG


Veţi avea ulterior posibilitatea de a trimite resurse către aceşti negustori utilizând opţiunile standard. În momentul în care transportul se va finaliza, veţi primi pietre prețioase în schimbul resurselor trimise!

Fiecare astfel de tabără are însă şi o limită în ceea ce priveşte resursele. În momentul atingerii acestei limite, negustorii se vor întoarce de unde au venit. O nouă tabără va apărea dar într-o locaţie diferită.



Merchant_resources.PNG

Atacarea negustorilor


Dacă tranzacționarea în condiţii paşnice nu se potrivește stilului dvs, puteți încerca să atacati taberele de negustori. Va trebui să selectați opţiunea "Trimitere de trupe" din pagina "Informaţii despre sat".
Atentie însă! Negustorii sunt pregătiți și pentru această posibilitate și au venit pregătiți cu diferite unități care să le protejeze taberele. Nu va fi o luptă ușoară iar coordonarea cu prietenii sau colegii de trib este cu siguranță o idee mult mai bună. Dacă veţi reuşi, veţi putea fura resursele trimise negustorilor de către alţi jucători. Nu veti obține însă şi pietrele prețioase, negustorii le-au ascuns și singura posibilitate de a le obţine este prin intermediul comerţului. După ce o tabără a fost jefuită, aveţi doar două ore la dispoziţie pentru a lua toate resursele. După acest timp, negustorii vor pleca din zona dvs, convinși că nu vor putea tranzacționa în condiții pașnice care să conducă la încheierea unor afaceri bune!


Utilizarea tombolei

Negustorii nu aduc cu ei doar pietre prețioase. Aceștia dețin o tombolă în zona taberei lor, la nivelul căreia puteți obține premii interesante.

Aceștia vă vor lasa să jucați la tombolă în schimbul pietrelor prețioase comercializate. Dvs veți putea obține premii care să vă aducă diferite avantaje la nivel de joc.

Merchant_tombola.PNG


Premiile prezintă diferite efecte: unele măresc producția de resurse, altele au efect asupra trupelor deținute. De asemenea, puteți câștiga și un premiu ce constă în creșterea cantității de resurse deținută (acesta va putea fi activat o singură dată pe zi).


Din când în când veți putea juca la tombolă gratis!

Puteţi activa un singur premiu într-un anumit interval de timp!

În partea de jos a ferestrei cu informaţii privind evenimentul de iarnă aveţi două numărători inverse:

- prima indică termenul limită a posibilităţii de apariţie de noi tabere cu negustori
- a doua indică finalul evenimentului - după acest moment nu veţi mai putea tombola şi nici să activaţi premiile dobândite.


Pregătiți-vă să comercializați pietre prețioase și să profitați de ofertele frumoase ale negustorilor!

Vă rugăm să ne spuneți părerea dvs cu privire la acest eveniment în cadrul thread-ului de discuții.


Distracție plăcută! :)

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus