Evenimentul "Negustorul Calator" revine !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucatori,

Negustorul ambulant Midas se întoarce și are nevoie de ajutorul tău! Treaba ta va fi să-l păzești în timpul călătoriilor și să te asiguri că ajunge la destinație. Midas își va începe călătoria pe 15 septembrie la ora 14:00 și va fi pe drum timp de 4 zile. Călătoria lui se va încheia pe 19 septembrie la ora 14:00.



Învingerea atacatorilor

În timpul acestui eveniment, trebuie să-l aperi pe negustorul Midas luptându-te cu grupurile de jefuitori cu trupa ta de mercenari. Fiecare dintre ele are puncte forte și puncte slabe diferite.
Jefuitorii pe care îi întâlnești sunt aleși aleatoriu dintr-un grup de unități diferite cu diferite valori ofensive și defensive. În fiecare întâlnire va trebui să-ți folosești oamenii cu înțelepciune, pentru a fi învingător.

merchant_units_450px.png



Bătăliile vor avea loc pe rând. În partea de jos a ecranului de luptă, vei vedea ce unitate va ataca când. Când o unitate atacă pe alta, aceasta va reduce valoarea defensivă cu o valoare aleasă aleatoriu în cadrul puterii sale de atac. Odată ce valoarea defensivă a unității este redusă la zero, aceasta este eliminată. Dar nu-ți face griji dacă mercenarul tău este eliminat. El va fi din nou disponibil în următoarea bătălie. În partea de jos a ecranului, puteți găsi o bară care afișează ordinea în care unitățile vor ataca. Unitatea activă este afișată având o pictogramă mai mare. Pentru a ataca o unitate, faceți clic pe ea. O săgeată vă va arăta ce unitate a fost atacată și un număr va afișa daunele suferite. Pentru a accelera animațiile și a economisi ceva timp prețios, veți găsi o opțiune în partea de jos a ecranului de luptă.

trump2_turnorder.png

trump2_turnorder.png




Deschiderea cuferelor

Când toate unitățile jefuitoare sunt învinse, vei fi recompensat cu un cufăr. Acestea pot conține mai multe articole. Pentru a vedea ce poate fi în interior, trebuie doar să faceți clic pe cufăr. Deschiderea cuferelor va dura ceva timp și nu puteți purta decât trei. Așa că asigurați-vă că le deblocați în mod regulat! În interior vei găsi, de asemenea, ceva experiență pentru mercenarii tăi. Odată ce ajung la un nivel mai înalt, abilitățile lor ofensive și defensive se vor îmbunătăți, dar vor întâlni și adversari mai îndrăzneți.

trump2_merchantroad.png

trump2_merchantroad.png


Modificări ale echilibrării​

Ca și în trecut, am primit plângeri cu privire la neechilibrarea evenimentului, așa că am continuat și am schimbat unele părți .

Cufăr mare vechi - 18% șanse

1Pachet de resurse (30%)Cufar Mare de RazboiBooster nobili (aur)Recruiter 10% (aur)Booster Constructii (15%)Booster Constructii 15%
2Sol fertilPrivilegiuIntariri ofensive(Argint)Baza de razboiBooster Arcasi Calare 25% (argint)Booster Arcasi Calare 25% (aur)
3Efort de razboi (aur)Muncitori eficientiIntariri Defensive (Argint)Booster cavalerie grea 20% (aur)Bonus atac 5% (argint)Raidul Barbarelor 15% (aur)

Cufăr mare nou - 18% șansă

1Pachet de resurse (30%)Cufar Mare de RazboiBooster de nobili (aur)Recrutor 10% (aur)Booster Arcasi Calare 25% (aur)Bonus Catapulte (25%)
2Relații beneficeBonus SteagEfort de Razboi (argint)Baza de razboiIntariri Defensive 15% (aur)Bonus Arcasi 25% (aur)
3Efort de Razboi (aur)PrivilegiuBooster Constructie (25%)Booster cavalerie grea 20% (aur)Bonus Atac 15% (aur)Raidul Barbarelor 15% (aur)


Bonus Arcasi Calareti 40% (Aur)Sigiliul primejdiei 30%
Bonus Arcasi 25% (Aur)Bonus Atelier 15% (Aur)
Raidul Barbarelor 15% (Aur)Booster constructii (15%)


De asemenea, comerciantul Midas te va răsplăti cu recompense suplimentare cu cât te apropii de destinație. Puteți vedea posibilele recompense afișate în partea de sus. Dar amintiți-vă că numai bătăliile reușite vă aduc mai aproape de destinație! Dacă pierzi o bătălie, va trebui să fugi și să pierzi o parte din distanța pe care ai parcurs-o deja.

Sperăm să vă bucurați de evenimentul nostru și vă dorim succes în călătoria care urmează! De asemenea, așteptăm cu nerăbdare feedbackul dvs., pe care îl puteți furniza în acest Thread

Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Eventul Negustorul Calator revine incepand cu 14 Septembrie si va tine pana pe 18 Septembrie.
Eventul nu va fi disponibil pe Special, Speed si lumile 97 si 98
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus