Event - Aniversare 21 de ani de TribalWars

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Dragi jucatori,

Tribal Wars tocmai a împlinit 21 de ani! Pentru a continua sărbătorile, puternicul corb ne va deschide din nou seiful, pentru o perioadă limitată, pentru a vă oferi șansa de a obține obiecte mistice care să vă ajute pe câmpul de luptă.

Ușile seifului se vor deschide pe 11 iulie la ora 15:00 și se vor închide din nou pe 16 iulie la ora 15:00.

gift event.PNG


O dată pe zi, seiful îți va dezvălui conținutul. Înainte de a putea alege, articolele vor fi amestecate și ascunse. Acum puteți selecta o piesă pentru a dezvălui premiul ascuns în spatele ei.
Vi se va permite să deschideți o casuta gratuit la fiecare 24 de ore. Douăsprezece ore mai târziu vi se va acorda o altă alegere liberă. Dar acestea sunt valabile doar pentru ziua curentă, așa că asigurați-vă că le utilizați înainte ca cronometrul să expire!

Pe lângă obiectele pe care le poți câștiga, există trei favoruri de corb pe care le poți obține. Acestea sunt afișate și în bara de sub banner. Unul vă va permite să deschideți gratuit următoarea casuta, altul va dezvălui o casuta aleatorie pentru a vă arăta ce se află dedesubt și pentru a vă face mai ușor să decideți dacă doriți să o aveți, iar a treia vă va dubla automat următoarea alegere. Rețineți că toate favorurile pe care le dezvălui sunt utilizate automat pentru următoarea selecție; se transferă chiar și în ziua următoare. Dar nu există nicio modalitate de a le păstra pentru mai târziu, așa că alegeți cu înțelepciune!

După ce ați deblocat toate casutele, fie trebuie să așteptați până când cronometrul din colțul din dreapta ajunge la 0, fie puteți decide să reumpleți casutele. Dar atenție! Elementele vor fi aceleași ca înainte; nu veți primi o nouă selecție. Elementele din seif vor fi înlocuite cu altele diferite numai după expirarea timpului.
Vă rugăm să rețineți că atunci când vă transferați într-o lume casual, bunurile și progresul evenimentului dvs. nu vor fi transferate în lumea casual.

Vă dorim tuturor noroc și corbul să vă aducă multe bogatii!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus