Event nou - Aici Fii Dragon !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
here_be_dragons_board_forum.png


Auzi, auzi! Un dragon puternic a fost văzut în cer. O fiară uriașă, zic eu! Ce, îmi pui la îndoială cuvântul meu? Este de mărimea unui castel, dacă vreți să credeți! Și respirația sa aprinsă ajunge mai departe decât chiar și cel mai înalt turn. Nu este timp de pierdut, este aproape aici! Ascute lamele și pregătește-ți caii, căci ești curajos și sunt sigur că nu ți-e frică! Haide acum, există o comoară de câștigat! Ce mai astepti?Aici Fii Dragon!
În cel mai nou eveniment al nostru, care începe pe 22 septembrie și va fi disponibil până pe 27 septembrie, vă veți afla într-un joc periculos care, cu siguranță, are unele rezultate potențial ciudate! Pe harta eventului în stilul jocului de masă, aruncați zarurile zilnic pentru a avansa pe tabloul evenimentului. Înaintând, veți colecta Solzi de Dragon de pe spatele dragonului. Ajungeți la capul dragonului și ucideți-l, pentru a găsi următorul dragon pentru a lupta. Dar, ai grijă să nu te arzi, altfel s-ar putea să fii intors pe tablă! Peticul ars de pe spatele dragonului este cel mai bine evitat din acest motiv!

De-a lungul spatelui dragonului, pot avea loc întâlniri aleatorii, care vă vor influența progresul către capul dragonului. Veți găsi bonusurile norocoase care vă fac să vă urcați pe spatele dragonului sau veți fi ghinionist și următoarea dvs. lansare vă va face să mergeți înapoi? Zaruri noi pentru mai multe aruncări devin disponibile zilnic, așa că asigurați-vă că vă logati în fiecare zi pentru a profita la maximum de eveniment și pentru a obține cât mai multi solzi de dragon.

Cu Solzii Dragonului în mână, mergeți la Magazinul de eveniment pentru a-i cheltui pe tot felul de recompense, așa cum se potrivește unei adevărate Doamne sau Cavaleri! Dar nu așteptați prea mult - Magazinul de eveniment va rămâne disponibil doar temporar, așa că asigurați-vă că vă cheltuiți Balanțele Dragonului înainte ca acesta să își închidă ușile 24 de ore după încheierea evenimentului!

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, consultați videoclipul de mai jos!Asteptam cu interes feedbackul vostru in cadrul acestui thread

Echipa Triburile
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Auzi, auzi! Un dragon puternic a fost observat pe cer. O fiară uriașă, zic! Ce, te îndoiești de cuvântul meu? E de mărimea unui castel, dacă vrei să crezi! Iar suflarea sa în flăcări ajunge mai departe decât este chiar și cel mai înalt turn. Nu există timp de pierdut, este aproape aici! Ascuțiți-vă sabiile și pregătiți-vă caii, căci sunteți curajos și sunt sigur că nu vă este frică? Haide acum, există o comoară de câștigat! Ce mai astepti?​

Aici Fii Dragoni!

În cel mai nou eveniment al nostru, care începe pe 27 iulie și va fi disponibil până pe 31 iulie, vă veți afla într-o încercare periculoasă care cu siguranță are unele rezultate potențial periculoase! Pe harta în stilul jocului de masă, aruncați zarurile zilnic pentru a avansa pe tabla de evenimente. Înaintând, vei colecta Solzi de dragon din spatele dragonului. Ajunge la capul dragonului și ucide-l, pentru a găsi următorul dragon cu care să lupte. Dar, ai grijă să nu te arzi, altfel s-ar putea să fii pus înapoi pe tablă! Placul ars de pe spatele dragonului este cel mai bine evitat din acest motiv!

De-a lungul spatelui dragonului, pot avea loc întâlniri aleatorii, care vă vor influența progresul către capul dragonului. Vei găsi bonusurile norocoase care te fac să te cățări pe spatele dragonului sau vei avea ghinion și oare următoarea ta rulare te face să mergi înapoi? Noile zaruri pentru mai multe aruncări devin disponibile zilnic, așa că asigurați-vă că vă înregistrați în fiecare zi pentru a profita la maximum de eveniment și pentru a obține cât mai multi solzi


Cu solzii dragonului în mână, mergi la Magazinul de evenimente pentru a le cheltui pe tot felul de recompense alese de tine, așa cum se cuvine unei adevărate Doamne sau Cavaler! Dar nu așteptați prea mult - Magazinul de evenimente va rămâne disponibil doar temporar, așa că asigurați-vă că vă cheltuiți Solzii Dragonului înainte de a-și închide porțile la 24 de ore după încheierea evenimentului!

Schimbari

Când evenimentul a avut loc pentru prima dată în septembrie 2021, a existat un feedback foarte puternic din partea dvs., comunitatea noastră, despre el. Desigur, acest feedback nu a fost absolut pozitiv. Prin urmare, am dat evenimentului o revizuire pentru a face să merite timpul și speranța dvs., că acele schimbări sunt în favoarea dvs. Să începem cu energia evenimentului, numită aruncări de zaruri.

Regenerarea energiei a fost schimbată la o rolă pe oră, și nu doar de două ori pe zi. De asemenea, am crescut numărul de aruncări zilnice de zaruri, astfel încât acum puteți economisi până la 10. De asemenea, începeți cu un set complet de 10 aruncări, astfel încât în primele 24 de ore ale evenimentului, veți putea arunca o cantitate totală de de 34 de ori.

Ca jucător, ai putut să cumperi 1, 3 și 5 aruncări de zaruri. Deoarece creștem energia maximă de la 5 la 10 energie, vom crește și zarurile pe care le puteți achiziționa.

Noile prețuri pentru seturi sunt:

1 Aruncare15
5 Aruncari75
10 Aruncari150

În plus, am crescut și cantitatea de recompense în Moneda evenimentului pe care le puteți obține pentru că vă aflați într-un anumit rang în consiliul de conducere. În general, cu toate aceste modificări, evenimentul este practic acum dublat în ceea ce puteți obține de la el fără a utiliza Puncte Premium, deoarece principalul feedback pe care l-am primit despre acesta a fost factorul Pay-2-Win.

Pe lângă reechilibrare, am adăugat și ceea ce numim „Jurnalul de bord al ucigatorului de dragoni”. Acesta este jurnalul tău de activitate, care arată cele mai recente beneficii, bonusuri sau debuff-uri pe care le-ai primit prin trecerea tablei. Prin acest mijloc, puteți vedea întotdeauna cu ușurință cum va fi afectată următoarea dvs rotire.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, urmăriți videoclipul de mai jos!

 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus