Rakanishu
Community Manager
- Scor reacție
- 147

Auzi, auzi! Un dragon puternic a fost văzut în cer. O fiară uriașă, zic eu! Ce, îmi pui la îndoială cuvântul meu? Este de mărimea unui castel, dacă vreți să credeți! Și respirația sa aprinsă ajunge mai departe decât chiar și cel mai înalt turn. Nu este timp de pierdut, este aproape aici! Ascute lamele și pregătește-ți caii, căci ești curajos și sunt sigur că nu ți-e frică! Haide acum, există o comoară de câștigat! Ce mai astepti?
Aici Fii Dragon!
În cel mai nou eveniment al nostru, care începe pe 22 septembrie și va fi disponibil până pe 27 septembrie, vă veți afla într-un joc periculos care, cu siguranță, are unele rezultate potențial ciudate! Pe harta eventului în stilul jocului de masă, aruncați zarurile zilnic pentru a avansa pe tabloul evenimentului. Înaintând, veți colecta Solzi de Dragon de pe spatele dragonului. Ajungeți la capul dragonului și ucideți-l, pentru a găsi următorul dragon pentru a lupta. Dar, ai grijă să nu te arzi, altfel s-ar putea să fii intors pe tablă! Peticul ars de pe spatele dragonului este cel mai bine evitat din acest motiv!
De-a lungul spatelui dragonului, pot avea loc întâlniri aleatorii, care vă vor influența progresul către capul dragonului. Veți găsi bonusurile norocoase care vă fac să vă urcați pe spatele dragonului sau veți fi ghinionist și următoarea dvs. lansare vă va face să mergeți înapoi? Zaruri noi pentru mai multe aruncări devin disponibile zilnic, așa că asigurați-vă că vă logati în fiecare zi pentru a profita la maximum de eveniment și pentru a obține cât mai multi solzi de dragon.
Cu Solzii Dragonului în mână, mergeți la Magazinul de eveniment pentru a-i cheltui pe tot felul de recompense, așa cum se potrivește unei adevărate Doamne sau Cavaleri! Dar nu așteptați prea mult - Magazinul de eveniment va rămâne disponibil doar temporar, așa că asigurați-vă că vă cheltuiți Balanțele Dragonului înainte ca acesta să își închidă ușile 24 de ore după încheierea evenimentului!
Pentru mai multe informații despre acest eveniment, consultați videoclipul de mai jos!
Asteptam cu interes feedbackul vostru in cadrul acestui thread
Echipa Triburile