Exercitiu de imaginatie

  • Autor subiect DeletedUser4360
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Fiecare caz are particularitatile sale, niciunul nu seamana cu altul, de aceea fiecare caz este tratat ca atare.
Dar regula generala ( tacita ), se accepta cedarea conturilor catre terte persoane care NU joaca pe acceasi lume, evident, cu riscurile aferente implicate si asumate atat de cel care cedeaza cat si de cel care primeste un astfel de cont. In mod normal schimbarea adresei de mail se poate face numai cu acordul proprietarului initial, acord care trebuie sa existe ( sa fie pastrat ) pentru situatii litigioase.
Deasemenea orice cedare de cont poate avea efecte nedorite atat pentru fostul cat si pentru proprietarul nou, si de aceea in cele mai dese cazuri cand nu exista cale de mijloc ( intelegere intre cei doi ) masura normala este inchiderea definitiva a contului pe lumea pe care exista litigiul respectiv.

Poate veti spune ca nu este corect, ca noul proprietar a bagat premium, a crescut contul in puncte, etc, da, poate...dar deasemenea nu este normal ca proprietarul initial sa nu isi mai poata folosi contul ( numele ) pe o alta lume, pana la urma contul este creat de el si ii apartine, el cedand ( temporar sau nu ) contul doar pe o lume anume.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus