Ai dreptate in multe privinte masterd1, nu ma cunosti nu te cunosc, nu am mai vorbit inainte pentru ca nu am avut ocazia si sincer nu imi place sa vorbesc despre oameni pe care nu ii cunosc, dar cred ca nici tie nu iti place cu toate ca ai vorbit despre oameni care tu ai zis ca nu ii cunosti, tu ai zis ca ma dau corect si ingeras, de unde stii ca sunt corect sau ingeras sau a fost vorba de o provocare din partea ta la adresa mea, pentru ca sincer sa fiu eu nu am vorbit nici despre satele tale nici despre caracterul tau si nici despre ceea ce vorbesti tu cu prietenii sau colegii tai, stiu ca atunci cand un om vorbeste , discuta cu o persoana , ar trebui sa fie lasata in pace sa discute pe cu ea, ca nu traim in haos ca sa ne bagam unii peste altii, eu te-am respectat atat pe tine cat si pe colegii tai, respect pe toata lumea care ma respecta, dar facand afirmatiile pe care le-ai facut ai jignit unele persoane, poate nu direct.
Ai facut referire la persoana mea in afrimatiile pe care le-am citat eu mai sus. "if you don't know me don't judge me " ai dreptate
Sunteti dusmani, ati fost dusmani cu tribul CIR dar ati fost si aliati si prieteni cu el odata, oare de ce atata ura intre noi, rezolvam ceva daca ne provocam si daca ne jignim reciproc, eu zic ca nu, tu?
Mult respect din partea mea si scuze daca te-am gijnit vreodata sau acum.