Explicaţii pre-înregistrare!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Ce înseamnă pre-înregistrarea?

Pre-înregistrarea vă oferă posibilitatea să vă rezervați un loc, astfel încât să fiți printre primii care intră pe o lume, când aceasta se deschide. În plus, puteți să vă invitați prietenii să joace în zona dumneavoastră, sau puteți fi, la rândul dumneavoastră, invitat într-o anumită zonă. De asemenea, veți avea la dispoziție o listă (incompletă) cu foști colegi de trib, astfel încât să puteți ști pe cine să invitați. Datele sunt doar aproximative și nu vor cuprinde actualii colegi de trib.


Cum am acces la pre-înregistrare?

În momentul în care o lume s-a deschis la pre-înregistrări, aceasta poate fi accesată la momentul logării. Va exista un buton nou, prin care poate fi aleasă lumea pentru pre-înregistrări.


Cum invit pe cineva?

După ce ați accesat ecranul de pre-înregistrări, vă puteți invita prietenii și foștii colegi dând click pe butonul de invitație de lângă numele lor. De asemenea, puteți să adăugați nume noi de jucători în rubrica de invitații, dacă acestea nu sunt deja în listă.



Cât de aproape voi fi de prietenii mei pe hartă?

În imagine, aveți exemplul unui jucător care și-a invitat 10 prieteni. Dacă invitați mai mult de 10, nu vor mai fi amplasați în spirală, ci vor forma un cerc în jurul satului dumneavoastră. Vă sfătuim să vă gândiți foarte bine cât de aproape doriți să fiți de jucătorii invitați, și să distribuiți astfel invitațiile.


Cum funcționează?

Odată ce v-ați pre-înregistrat pe o lume, satul dumneavoastră va fi amplasat în mod automat pe hartă în momentul în care acea lume se deschide.



Pot alege direcția?

Nu. Satul dumneavoastră este așezat pe hartă fără să vă puteți alege direcția (Nord Est, Nord Vest, Sud Est, Sud Vest).


Câți prieteni pot invita?

Puteți invita maxim 100 de prieteni, iar dintre ei, maxim 40 pot să și accepte invitația. Vă recomandăm să împărțiți invitațiile în grupuri, în cazul în care doriți să invitați mai mult de 15 jucători, astfel încât să fiți mai extinși pe hartă.

Pot să…
… resping invitațiile primite?
Da, puteți alege să respingeți invitația primită și acceptată.

… retrag invitațiile oferite?
Nu, depinde doar de jucătorii invitați dacă vor sau nu să vi se alăture, după ce le-ați trimis invitația.

… șterg pre-înregistrarea?
Nu

… mă re-înregistrez după ce lumea s-a deschis?
Nu, și nu veți mai putea să vă invitați prietenii în zona dumneavoastră.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus