DeletedUser8266
Dupa ce a scris 3 romane merlin sa spun si eu 2 vorbe.
1- deci pana la urma a recunoscut hantzu ca a jignit .... deci ai gresit cand ai zis ca voi nu faceti asta
2- 1 an am pe L4 de cand NU mai iau sate , nu de cand joc .... eu nu joc la sate daca te uiti la mine am luat cam 80% de la dusmani si cateva sate de barbari strategice , inca ceva eu nu inobilez intern eu prefer sa ma ocup de trib , am cred ca 2 sate inobilate intern din 45
3- noi nu avem milioane de puncte ca daca ai juca de mult timp jocu ai vedea ca cei din margine intra mai tarziu ca cei din centru....noi am intrat dupa voi cu mult timp.
4- de la danoti am luat cam ...2 sate si wikiwo era activ ca mia dat mie vro 3-4 mesaje sa il primesc in trib ...dar probabil cand a vazut ca pierde cate 15 sate odata sa lasat.
5- nu suntem obraznici ...eu prefer sa spun ca suntem Demni.
6- numai eu am 4 sate luate de la activi si alte ...zeci curatate , statistica e doar atata din lipsa de nobili.
p.s. cat despre tine , tu ai razboi total cu satele de barbari si cu SR :O
Side 1:
Tribes: ~~SR~~ ~SR.A~ ~SR.J~
Players:
Side 2:
Tribes:
Players: Sir Merlin The Great
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 2
Tabăra 2: 24
Diferență: 22
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 7,392
Tabăra 2: 207,463
Diferență: 200,071
sincer is invidios ...eu nu am reusit sa iau atatea sate....pfff
Side 1:
Tribes: ~~SR~~
Players:
Side 2:
Tribes:
Players: Imperiul Moldav
Tabăra 1: 0
Tabăra 2: 4
Diferență: 4
Tabăra 2: 35,988
Diferență: 35,988
p.s. nam pus si academiile la mine ca ei nu au luat sate de la mine eu nu am luat de la ei...nu isi au rostu
1- deci pana la urma a recunoscut hantzu ca a jignit .... deci ai gresit cand ai zis ca voi nu faceti asta
2- 1 an am pe L4 de cand NU mai iau sate , nu de cand joc .... eu nu joc la sate daca te uiti la mine am luat cam 80% de la dusmani si cateva sate de barbari strategice , inca ceva eu nu inobilez intern eu prefer sa ma ocup de trib , am cred ca 2 sate inobilate intern din 45
3- noi nu avem milioane de puncte ca daca ai juca de mult timp jocu ai vedea ca cei din margine intra mai tarziu ca cei din centru....noi am intrat dupa voi cu mult timp.
4- de la danoti am luat cam ...2 sate si wikiwo era activ ca mia dat mie vro 3-4 mesaje sa il primesc in trib ...dar probabil cand a vazut ca pierde cate 15 sate odata sa lasat.
5- nu suntem obraznici ...eu prefer sa spun ca suntem Demni.
6- numai eu am 4 sate luate de la activi si alte ...zeci curatate , statistica e doar atata din lipsa de nobili.
p.s. cat despre tine , tu ai razboi total cu satele de barbari si cu SR :O
Side 1:
Tribes: ~~SR~~ ~SR.A~ ~SR.J~
Players:
Side 2:
Tribes:
Players: Sir Merlin The Great
Tabăra 1: 2
Tabăra 2: 24
Diferență: 22
Tabăra 1: 7,392
Tabăra 2: 207,463
Diferență: 200,071
sincer is invidios ...eu nu am reusit sa iau atatea sate....pfff
Side 1:
Tribes: ~~SR~~
Players:
Side 2:
Tribes:
Players: Imperiul Moldav
Tabăra 2: 4
Diferență: 4
Tabăra 2: 35,988
Diferență: 35,988
p.s. nam pus si academiile la mine ca ei nu au luat sate de la mine eu nu am luat de la ei...nu isi au rostu
Ultima editare de un moderator: