FB vs. CK

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

si cam asa arata ck vs cele 9 triburi.

ckvssud.png

e doar o problema de timp...

DeletedUser3627

si cam asa arata ck vs cele 9 triburi.

e doar o problema de timp...

Nu crezi ca exagerezi cand spui CK vs 9 triburi ?
70% din membri celor 9 triburi nu au vazut CK pe harta , iar din cei care au vazut CK pe harta ,50% nu au avut un schimb de trupe cu ei mai mult de cat intra intr-o ferma subdezvoltata de lvl 28 .

DeletedUser

nu, am spus ck vs 9 referitor la harta, nimic mai mult. fiecare trib are mai multa sau mai putina actiune in functie de zona in care e.

DeletedUser

a venit iepurasu' in =FB= :p

am ciocnit niste oua rosii de pe harta azi :D

Side 1:
Tribes: =FB=
Players:

Side 2:
Tribes: C.K.
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 22
Tabăra 2: 36
Diferență: 14

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 10
Tabăra 2: 1
Diferență: 9

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 148,012
Tabăra 2: 232,766
Diferență: 84,754

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 69,478
Tabăra 2: 5,938
Diferență: 63,540

image.php

DeletedUser

de ce sa asteptam ?:D
fiecare da cum poate...ca d-aia e razboi, nu ?

statistici pt 24h, 48h, 7 zile, 1 luna, 3 luni.

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Tabăra 1: 8
Tabăra 2: 1
Diferență: 7

image.php

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Tabăra 1: 18
Tabăra 2: 2
Diferență: 16

image.php

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Tabăra 1: 24
Tabăra 2: 10
Diferență: 14

image.php

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Luna trecută

Tabăra 1: 45
Tabăra 2: 45
Diferență: 0

image.php

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Ultimele 3 luni

Tabăra 1: 80
Tabăra 2: 82
Diferență: 2

image.php

DeletedUser12737

Mno v-ati scos :), in juma de an o sa fiti CK free in SE nu-i asa mondenule? :D
@shotgun - cataline desi sunt convins ca nu avem granita cu cele 9 triburi mai mult de 30% , sprijinu vine mai ales din zonele fara tangenta cu noi, iar faptul ca acele 9 triburi nu dau intre ele si se concentreaza pe noi e inca un motiv ca 1v9 nu e mult spus in cazul nostru

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

nu stiu cat o sa dureze si cine o sa ramana in SE. asta ramane de vazut. degeaba cred eu ceva daca finalul e diferit.. :))

ramane sa vedem.

p.s. sunt razboaie si intre cele 9 triburi : guns cu SN / avalon cu SN / Avalon cu AS ( cel putin eu asa stiu )

DeletedUser3627

Mno v-ati scos :), in juma de an o sa fiti CK free in SE nu-i asa mondenule? :D
@shotgun - cataline desi sunt convins ca nu avem granita cu cele 9 triburi mai mult de 30% , sprijinu vine mai ales din zonele fara tangenta cu noi, iar faptul ca acele 9 triburi nu dau intre ele si se concentreaza pe noi e inca un motiv ca 1v9 nu e mult spus in cazul nostru

Sprijinul ala sa conteze decisiv oare ? Dupa parerea mea , aceeasi ca si in decembrie , nivelul mediu al jucatorilor lasa de dorit extrem de mult . CK inca exista pe harta pentru ca aveti war cu jucatori care nu prea stiu altceva decat sa se logheze intr-o proportie foarte mare, dar la fel si dusmanii vostri sunt pe harta din acelasi motiv .

Agresor: -REPSOL-
Sat: Repsol B (631|601) K66

Număr: 0 0 3453 0 0 1000 723 0 200 0 1 2
Pierderi: 0 0 3453 0 0 1000 723 0 200 0 1 2

Asta e atac dat de unu care e intr-o zona rosie de 4 luni ? si inca ataca asa sa fim seriosi , trebuia sa fie de mult la margine .
Am fost sitter si prin avalon , in mod accidental .
Au playeri care ataca de pe sate nereligioase , au playeri care se apara pe sate nereligioase , acolo nu se face nimic altceva decat sa se toace trupe . Si in guns am destui la care le creste tensiunea daca trebuie sa nobileze altceva decat sate de barbari , dar asta nu inseamna ca are vreo importanta sprijinul trimis de la ani lumina .

In afara de asta pui Guns langa S_N , 90 % din punctele noastre de la atac si defensiva sunt facute pe S_N .
Side 1:
Tribes: GUNS
Players:

Side 2:
Tribes: S_N
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Tabăra 1: 84
Tabăra 2: 10
Diferență: 74

cam asa arata un scor trucat , pentru ca pe langa astea mai sunt nobilate inca 100 sate cel putin de la membri S_N concediati cand erau atacati .
Practic actualul guns avea la 1 ian 2 sate in k75 , restul in mare sunt ex-S_N , veniti prin migrare sau nobilare .

DeletedUser10105

eroare , iar daca nu-ti da nimeni replica , incepi sa crezi singur acele aberatii !

deci :
1. GUNS ia doar satele inactivilor si membrilor S_N anonimi
2. nimeni din GUNS nu a indraznit sa deranjeze un player de valoare din S_N
3. numai eu am pleznit vreo 3 din primii 6 din GUNS
4. innobiland anonimi , nu inseamna ca ai valoare
5. invitand ferme si refugiati , NU GRESESC CU NIMIC CAND SPUN CA TRIBUL GUNS E IN JUR DE 60% TRIB DE FERME SI REFUGIATI ! acest trib este elita refugiatilor

vizavi de cele mentionate , GUNS daca mai doreste ferme si refugiati , pot invita cu succes satele de barbari ce mai sunt pe langa ei , caci oricum scorul la inamici invinsi si diplomatie nu-i intereseaza!

DeletedUser

ankamaster vreau sa vad cu TWstats scoru tau personal vs. Guns.

RespecT shotgunbeginner un baiat cu care nu prea e bine sa te pui ;)

DeletedUser3627

eroare , iar daca nu-ti da nimeni replica , incepi sa crezi singur acele aberatii !

deci :
1. GUNS ia doar satele inactivilor si membrilor S_N anonimi
2. nimeni din GUNS nu a indraznit sa deranjeze un player de valoare din S_N
3. numai eu am pleznit vreo 3 din primii 6 din GUNS
4. innobiland anonimi , nu inseamna ca ai valoare
5. invitand ferme si refugiati , NU GRESESC CU NIMIC CAND SPUN CA TRIBUL GUNS E IN JUR DE 60% TRIB DE FERME SI REFUGIATI ! acest trib este elita refugiatilor

vizavi de cele mentionate , GUNS daca mai doreste ferme si refugiati , pot invita cu succes satele de barbari ce mai sunt pe langa ei , caci oricum scorul la inamici invinsi si diplomatie nu-i intereseaza!

Side 1:
Tribes:
Players: ankamaster

Side 2:
Tribes: GUNS
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Tabăra 1: 0
Tabăra 2: 0

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 0
Tabăra 2: 0

Dupa cum ziceam , a fost lung postul ?
Te rog sa-mi dai o lista cu jucatorii de valoare din S_N .

"NU GRESESC CU NIMIC CAND SPUN CA TRIBUL GUNS E IN JUR DE 60% TRIB DE FERME SI REFUGIATI "

Ca informatie suplimentara , pentru o jucatoare celebra , "lidera taspe lumi" , si topoarele unei ferme fac aceleasi pagube ca alea unui jucator de talia ta , diferenta dintre fermele din S_N , si "refugiatii" din guns e ca unii produc pierderi inamicilor , sa fie de vina "liderii" ?

DeletedUser

intradevar [player]shotgunbeginner[/player] este un bun jucator, din cate imi aduc aminte am fost colegi pe lumea 3 nu? in ROYAL?, sau esti altul?

DeletedUser15145

asa , am o intrebare daca stie careva , avand in vedre ca C.K este in razboi CU aqua GE are razboi cu AQUA?

DeletedUser

are si cu GE si cu tot poporu.
si anka are dreptate... nu GUNS sunt o problema majora pt S_N... ei au curatat doar ce au gasit pe K75 si de-abia acum se dezvolta si in 66. sunt alti "prieteni" in 66 care vor sa v-o coaca... watch it!

DeletedUser14622

in primul rand cu tot respectul ptr membrii =fb= care ar astepta in acest topic doar posturi adresate razboiului dintre ei si c.k,
dar in urma posturilor vazute mai sus publicate seful guns,shotgunbeginner, nu ma pot abitine sa nu dau o replica:

cu marii playeri care ia-ti recrutat de la noi veti ajunge,cand veti avea niste adversari in zona k75 cu nucleu bine format din playeri cu experienta,acolo unde am ajuns si noi cu cei de pe k75,razboiul nu e terminat,inca continua,pana acum ati intalnit doar noobi din s_n care si-au aratat pana la urma adevarata valoare fugand la voi,

te anunt ca adevaratii playeri de valoare din s_n sunt pe k66 si curand s-ar putea tu personal sa ajungi sa faci cunostinta cu ei!

nu va mai dati in stamba inutil cu toti fugari,eu zic asa:

zici guns si este egal cu fugari,lasi si ferme,daca ii stiam ii concediam eu de mult:) si le recomandam tribul tau,adapostul tuturor!:D:D

DeletedUser12439

salutari salutari ce mai faceti fb-istilor.mondene de ce ati cazut tata pe 15.restructurari masive ai?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus